|
Тема
|
vinetki
|
|
Автор | vw1.8mi (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.04 10:18 |
|
q kazete sega kvo stava s tezi vinetki ,kazvat 4e ne sa gotovi a mi predstoi patuvane izvan sofiq januari mesec da ne me sprat kukute sled nova godina i da si imam qdove
| |
|
Начи януари и февруари са гратисни периоди, тоес ако те хванат куките няма да те глобяват заради нямането на винетка (така казаха по телевизора).
Никога не хвърляй кал! Улучиш или не, ръцете ти ще останат мръсни!
| |
|
в 24-часа пише че само януари ще е гратисен период
| |
|
Poneze me niama u BG-to ta da sam podgotven!
A ako niakoi znae da kaze: ima li zna4enie cenata v zavisimost ot tova dali kolata e s BG-registracia ili e s EU registracia??!!
AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!Редактирано от vazelindion на 29.12.04 18:53.
| |
|
Може на месец да са го свалили вече, все пак и държавата и куките са винаги гладни.
| |
|
Това не знам, но като минеш през някой граничен пункт ще ти кажат. Има седмични, месечни - избор голям.
| |
Тема
|
Re: a otkade se kupuvat i kolko struvat??
[re: vazelindion]
|
|
Автор |
dimodi ( bike rider) |
Публикувано | 29.12.04 22:13 |
|
Колите с чужда регистрация плащат повече, консултирай се тук:
НАРЕДБА за условията и реда за събиране на винетни такси за платено ползване на определени републикански пътища за определен срок
Тарифа № 14 за таксите, които се събират в системата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и от областните управители
---
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
| |
Тема
|
[re: dimodi]
|
|
Автор |
KKP (??) |
Публикувано | 30.12.04 07:32 |
|
Искам да допълня, че за колите с чужда регистрация няма да има гратисен период. За тях ще бъдат осигурени достатъчен брой винетки (който ще се продават на КПП-тата)
| |
Тема
|
[re: KKP]
|
|
Автор |
diesel power (добра нафта) |
Публикувано | 30.12.04 11:06 |
|
| |
|
ох, не бъркай в раната, че напоследък така се дразня от повсеместното объркване на "й" и "и"
и то от уж интелигентни хора
| |
|
|
|
|