Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:23 09.12.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Жени шофьоркинови  
Автор legato (Mr.NoOne)
Публикувано02.12.04 16:04

Могат ли жените да се научат да "усещат" една кола ... до сега не съм виждал жена, която да "управлява" колата - по-скоро винаги става обратното...

Тема Re: Жени шофьоркинови [re: legato]  
Авторhehe (Нерегистриран)
Публикувано02.12.04 22:04

Приятел повечете са много зле.НО гледал съм едни филмчета по нета в които жени така управляват автомобили че тука всичките от тоя форум да с есъберем пак не може и на малкия им пръст да стъпим.Едното беше от поредицата на top gear - неква мацка правеше тест на един баварец -z нещо си и го сравняваше с едно меро кабрио.А другата беще още по-луда - караше едно ево 8 на една писта и с такива дрифтове влизаше в завоите че и тия от холивудските екшъни могат да и завидят.Е накрая го обърна в канафката , тегли му една майна ама батенце сигурен съм че това което правехе тези две какички ти и на сън не можеш да си го представиш.Така че респект

Тема Re: Жени шофьоркинови [re: legato]  
АвторM-ko (Нерегистриран)
Публикувано03.12.04 13:06

Оня ден хвнах едно такси - май на "ОК ... " и колата е беше нещо от типа Хюндай Елана?!?! ... та представете си - шофера беше жена - при това абсолютна мацка на не повече от 20-23 години (по моя окомер).
Та това гажде - трябва да ти кажа шофираше изключително грамотно и владееше колата много добре. Така че има и изключения.
Абе принципа е че колкото повече човек управлява колата, толкова повече я усеща ... На повечето жени, ако питаш мен проблема е че нямат много ефективен шоф. стаж. И от там идва проблема.

Тема Re: Жени шофьоркинови [re: hehe]  
АвторScott (Нерегистриран)
Публикувано03.12.04 14:28

За

ли става дума? Тя се пемести във Fifth Gear. Последния път се издъни като кифла - три пъти откача ремъка на сервото на Астън Мартин Ванкуиш - при рязък завой на място с 'мръсна' газ. Та по този повод шефа на механиците, които три пъти слагаха ремъка направи коментар, че не 'усещала' двигателя.
А по темата - доброто шофиране е въпрос на 10% талант и 90% практика. Повечето мъже сме 'задоволителни' шофьори главно заради голямата практика.

Тема Re: Жени шофьоркинови [re: M-ko]  
Авторhehe (Нерегистриран)
Публикувано03.12.04 15:15

Мда тази е мацката от клипчетата.
А иначе всичко опира до много каране.Приятелката ми взе книжка от първия път и горе долу се справя добре.Кара колата на баща си която е омега комби и за жена е доста добре.Обаче пък сестра ми не подлежи на коментар - няколко пъти се оптивам да я понауча (все пак вече е на 18) обаче всичко завършва с провал.Абе пълна трагедия - решил съм да я остава на инструктура да си трие нервите с нея:))
Абе опира до вътрешна нагласа - ако имаш желание да се научиш все някак си ще го направиш.

Тема Re: Жени шофьоркинови [re: M-ko]  
Автор Blue Fairy (усмихната)
Публикувано04.12.04 20:31

Има, малко сме , но има ...
Това с опита наистина е страшно важно. През последните 8 години карам всеки ден и все една и съща кола ... сраснала сам се с нея, тя ми е като стари и много удобни обувки. Това беше лирично отклонение ...
Забелязвам напоследък, че жените, които карат всеки ден стават все повече, но една голяма част от тях имат за цел да се покажат с лъскавата си кола-подарък от някой Чичко Паричко. Та те са просто ужас и безумие.
Доколкото съм чела изследвания, твърди се, че жените-шофьори са по-добри от мъжете, защото са по-уравновесени, по-внимателни и по-спокойни на пътя от мъжете. Но все пак - моят съвет е: Внимавайте когато около вас маневрира, шофира и изобщо извършва някакви опасни движения жена-шофьор!!!

Тема Re: НИЕ СМЕ АМАТЬОРИ- ГРАДСКИ ТАРИКАТИ.нови [re: legato]  
АвторШAШ (Нерегистриран)
Публикувано04.12.04 21:20

Всички сме водачи. Шофьорите са малко." НИКИ ЛАУДА, АЕРТОН СЕНА, БАРИЧЕЛО, АЛЕЗИ, ШУМАХЕР, ФИТИПАЛДИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ КАТО ТЯХ. Между нас са малцина от типа на ИЛИЯ ЧУБРИКОВ.

Тема Re: Жени шофьоркинови [re: Blue Fairy]  
Автор dimodi ( bike rider)
Публикувано05.12.04 00:52

Не знам как става така, че все с лоши шофьори - жени си имам работа, но да речем, че е случайност

Ето малко анализи или по-скоро статистика по темата:

---

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Тема Re: НИЕ СМЕ АМАТЬОРИ- ГРАДСКИ ТАРИКАТИ.нови [re: ШAШ]  
Автор Blue Fairy (усмихната)
Публикувано05.12.04 11:16

Извини ме, но тук ще поспоря с теб ...
Водачи има там, където има нормални условия по пътищата - възпитание и толерантност, маркировка и знаци, истински улици с добра настилка, достатъчно улици, за да поемат трафика, достатъчно паркинги ...
Ние тук сме принудени да сме шофьори, за да можем да се придвижим от точка А до точка Б и на всичкото отгоре - да оцелеем. Ако имаш по-развинтена фантазия може да направиш аналогия с рали "Париж-Дакар", но прибави и човешкия фактор.

Ако си спомняте какво беше дереджето на пътната мрежа преди 2000 г. - не знаеш за какво по-напред да внимаваш ... дупки ли, идиоти ли, да се опиташ колкото е възможно да увеличиш интервала между две посещения в сервиза ... кошмар. Не че сега има голяма промяна, но все пак ...

И нв разбирам, какво общо имат тук всички "пилоти" от Формула 1, които изреждаш - и те не са шофьори ...
Илия Чубриков е друго нещо ...

Тема Re: НИЕ СМЕ АМАТЬОРИ- ГРАДСКИ ТАРИКАТИ. [re: Blue Fairy]  
Авторшaш (Нерегистриран)
Публикувано05.12.04 13:35

Виж с това писание направо ме хвърли в нокдаун. Направо ме разби."ПРИЗНАВАМ". За пилотите от F1 имам предвид че не всеки може да управлява кола, защото и болидите са такива макар и по особенни, със скорост 200 до 325 км. в час "това е майсторлък".

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.