Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:44 09.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Модератора на клуб Форднови  
Автор ниko (непознат )
Публикувано01.07.04 13:13

Тъй като явно този човек се гледа прекалено съвестно работа, и всяка тема която го засяга се трие моментално ще попитам тук
Найстина ли трябва всяка тема която е съвсем малко встрани, да се трие веднага, или да се заключва ???

преди малко пуснах едана тема там където простичко написах ( и то без да се заяждам ) че модератора си гледа прекалено съвестно работата, че чак на цензора прилича

"1. Глупави спорове дали трябва да се водят политически разговори в клуба, или не, са безсмислени.
2. Тези глупави спорове в публичното пространство (форум Форд) вредят на имиджа на клуба.
3. Право и задължение на модератора е да пази авторитета на клуба като цяло.
4. Трите теми ще бъдат изтрити до края на този работен ден. "

като една от тези теми, е тази за Абрашев и ботаническата градина :),
( давам я просто за пример, не че сън се хванал за нея )
много ми е чудно, с какво тя накарнява авторитета на клуба ???

като послепис бях добавил пожеланието, модератора да го дава малко по-демократично, че от това клуба може само само да спечели, но явно според него не е така, щом изтри темата след няколко минути :)
той да не е на заплата към дира, че толкова се пази от критики

ще ми е интересно и други хора ( и най-вече от клуб Форд ) да си кажат мнението, и то тук, щом като във форд това не е възможно.

аз не карам форд, но винаги съм намирал какво да прочета там, клуба е хубав, членовете са на ниво, но модератора май нещо спъва работата
затова най-вече ми е интересно ТЯХНОТО мнение, на модератора вече го знам

Тема Re: Модератора на клуб Форднови [re: ниko]  
Автор Magnum (Reality)
Публикувано01.07.04 13:34

Направете си клуб "Ботаническа градина" и си пишете там. Или в клуб Градинарство, или клуб Добрич.
Няма място ботаническата градина в клубове за автомобили.
Знам, че искате по-голяма гласност, но това се нарича SPAM.

За всеки модератор е трудно да изтрие мнение, точно за да не почнат такива оплаквания, да не се накърнява 'демокрацията'.
Те и за това модераторите са избрани демократично от членовете на клуба (както стана и тук). Но недоволни винаги ще има. Целта на случая е по-добре един недоволен, отколкото целият клуб.

Приеми го така - целият клуб Форд не желае твоите теми. Това, че не са ти го казали лично - няма нужда. Има си човек за целта. Не го приемай лично

Remember that you are unique - just like everyone else. -- Ex.TK3C

Тема Re: Модератора на клуб Форднови [re: Magnum]  
Автор ниko (непознат )
Публикувано01.07.04 15:27

абе, ти като четеш през ред ли караш ?????
каква ботаническа градина бе, какви мой теми, та вчера се регистрирах

"Приеми го така - целият клуб Форд не желае твоите теми. Това, че не са ти го казали лично - няма нужда. Има си човек за целта. Не го приемай лично"

и знаеш ли защо се регистрирах а, защото във Форд не можеш да отговориш на пост, ако не си регистрирн, толкова ли много SPAM има ?????

Ти във форма Форд влизал ли си ? Влез и погледни, но нищо няма да видиш, защото неприятните теми се ТРИЯТ, направо се трият, а не е ли по-добре просто да се заключат?

Ето това ме издразни, и то много, нищо обидно не бях казал, просто призовах за малко по-мек подход, защото се вижда ( поне според мен ) че от твърдата ръка на модреатора, клуба не става по-добър.

P.S. Абе какво съм тръгнал, и аз да се паля толкова, прав си, винаги ще има недоволни, сега просто е дошъл и моя ред

аз спирам до тук, че май и тази тема стигна до заключване

АвторFen (Нерегистриран)
Публикувано01.07.04 17:16

Що се косиш толкова. Идиоти има навсякъде. И аз взимах участие в темите на този клуб, но откакто се появи този идиотски модератор и наложи някакви си негови измислени правила го зарязах. Зор му беше да става модератор - няма лошо, самоизбра се с някакво гласуване на петима клубари - също няма лошо, ама след като стана модератор си показа рогата. Наложиха тъпи правила и ограничения и сега си се "варят в собствения казан". Петима или там някъде клубари си поддържат огъня, сами си обсъждат темите и ако някой просто иска да се включи с полезна информация - не може, трябва да да е регистриран и цензуриран от модератора. Или ако просто човек реши да пита нещо в този "високоорганизиран клуб" многознаещите, трябва да е регистриран, нещо като американските гранични проверки на влизащите. Абе болен мозък - имам предвид модератора. Ама щом им харесва на клубарите нека така си я карат. Не ми пречат, пречат на самите себе си. Анонимността ги дразни. Мене пък тъпите им правила. Мисля, че човек е принуден да се съобразява с много ограничения в ежедневието си и измислените и ненужните са в повече.
Абе излишно внимание му отделих на този идиот. Исках само да кажа, че има и други които не приемат поведението му.

Автор @Borko (Аз)
Публикувано01.07.04 21:24

Здравейте
Искам да изкажа мнението си
Аз членувам във форум ФОРД и не виждам на кой му пречат правилата там. Или ги изпълняваш или пусни тема в която ще изкажат мнение всичките клубари. Уверявам те че много малко хора ще застанат зад теб.

Това че се направи така че да могат да пишат само регистрирани хора във клуб ФОРД мисля че не е лошо. Даже модератора беше пуснал и запитване дали да е така- е оказа се че ще е така.

Знаеш ли че по голямата част от хората членуващи във клуб ФОРД се събират всяка неделя - което говори много добре за клуба.

Знаеш ли че там няма нито един човек като 80% от хората които пишат във клубовете и само се правят на велики и на интересни.

Знаеш ли че всеки член на клъбът знае как е истинското име и професията на всеки един от членовете там.

Просто там се обменя информация която е много на ниво. И никой не пише просто така че да пише нещо.

Е явно ема и такива които пишат такива неща но затова е модератора да ги трие или да ги заключва.

Аз съм доволен от модератора и мисля че си е извоювал правото да трие тема която сметне за необходимо.

Като искаш пусни една тема за или против модератора и виж колко хора ще те подкрепят и какви коментари ще имаш.

И не на последно място това че си се регистрирал в въпросният клуб не означава че от първият ден имаш право да критикуваш

И вече за последно - мисля че това да си модератор е по скоро известно бреме и отговорност отколкото геройство защото трябва именно със такива да се съобразяваш и да правиш клубът по добър за което иска време и желание.

аре със здраве и не се коси чак толкова просто си пниши във клуб ФюОРД ако те интересува нещо и ще ти се отговори веднтага и много професионално.

всичко добро

Тема Re: Модератора на клуб Форднови [re: @Borko]  
Авторlvo (Нерегистриран)
Публикувано01.07.04 21:39

Като искаш пусни една тема за или против модератора и виж колко хора ще те подкрепят и какви коментари ще имаш.

mi che ti imahe takava tema tam, poznai obache kakvo stana s neq

Автор ESPACE (MPV)
Публикувано02.07.04 08:08

Нямам подобни наблюдения, питал съм няколко пъти по различни въпроси в клуб Форд и винаги съм получавал компетентни мнения. Да не говорим че именно писането само на регистрирани ми харесва най-много.
Защо не поместиш тук оригиналния си пост да видим всички за какво си бил модериран и дали имаш причини за недоволство.Иначе така с общи приказки не се получава вярна картина на проблема.

Тема Re: Модератора на клуб Форднови [re: ESPACE]  
Автор NlKJAMa ()
Публикувано02.07.04 11:10

Темата беше за ботаническата градина и първоначално беше само заключена. След като започна да се вдига щум може или не може да се коментират други теми в клуба различни от Форд се стигна до извода че по-добре да се ограничим и съответно заминаха в коша и дискусията и ботаническата градина.
Не че не ни е грижа какво ще се случи с нея, но това наистина си е чист спам. Всеки който ползва интернет е получил линк поне от няколко места за тази градина. Аз лично гласувах преди 2 седмици.

Относно модератора и наложените правила. Аз поне съм доволен и повечето от клубарите са доволни. При толкова много форуми по всякакви теми всеки който иска да си ги обсъжда да си го прави там на подходящото място. Оплюване на Абрашев незнам с какво помага на клуб Форд да му се вдигне реномето. Да се трият постове на латиница също не е лошо - много по лесно е да се четът постове на кирилица. Дир.бг са направили необходимото за да е максимално лесно.
За писането само от регистрирани не е някаква приумица а в следствие на желанието на хора криещи се зад анонимност да си изкаравт комплексите в нашия клуб. Разберете че на нас ни е писнало от хора решили да докажат че неговата кола 15 годишна трошка е по-хубава или по-бърза от нашите трошки. Има си клуб най-добра кола или авто-мото където такъв спор е съвсем на место. Клубът ни е за да си обсъждаме Форд и да си окажем взаимопомощ. Добре прави модераторе че ни пази от полемики по тъпи спорове, които с нищо не помагат да се вдигне реномето на клуба.
Само се зачети какви теми е имало в клуб VW и Opel как са се дърляли и до какви обиди се е стигало за да разбереш че нищо хубаво няма в такива теми.
Аз поне съм доволен от клубарите и модератора разбира се и винаги съм получавал добър отговор по болежките покрай моята таратайка и лафчетата на тема форд също са приятни а както казах за други си има други места където да се правят.

Тема Re: Модератора на клуб Форднови [re: NlKJAMa]  
Автор ESPACE (MPV)
Публикувано02.07.04 11:57

Аз Ви разбирам и напълно подкрепям в такъв случай модератора и правилата, които сте приели..

Тема Re: Модератора на клуб Форднови [re: ESPACE]  
Автор ниko (непознат )
Публикувано02.07.04 12:42

да си кажа и аз мнението, и този път наистина за последно

НАЙСТИНА МИ ХАРЕСВА КЛУБ ФОРД, ама майстина, участниците са на ниво, има много свежи идей там ( като темата "Кой какво работи?+обади се на приятел" и др. ), и хората помагат, кой с каквото може.

Но лично мое мнение, като страничен наблюдател, е че модератора ви се престарава, там всичко е подредено като в аптека, да не кажа направо стерилно, че едва ли не сте превърнали един обществен форум в частен клуб, достъпен само за членове.

НО това сие МОЕ менение, и НИКОЙ не трябва да се събразява с него, клуба си е ВАШ, и ВИЕ си решавате какъв ще е той.

това от което започна всичко е, че бях пуснал тем в която нямаше нищо обидно, не псувах никого, не пусках политически теми ( и Абрахев даже не намесвах ), а само едно пожелание, на един страничен наблюдател. А вашия модератор направо го изтри, ЗАЩО ???? ей това не можах да разбера и направи ИЗБЕСНЯХ., той дори не даде възможност на хората от клуба да кажат " виж сега нико, не си прав..."

и затова започнах тази тема, и сега я оставям на вас фордаджии, все пак клуба си е ваш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.