Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:57 13.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Тема Мамка м , написаха ми акт?нови  
АвторT (Нерегистриран)
Публикувано16.06.04 21:20

Mamka mu i prase , napisaha mi parvia akt. Viarno ,biah vinovet ,no pochti. Spriaha me za govorene po GSM bes hadnsfree. Biah sprial i tochno kato tragvah mi zvanna telefona. Edvam edvam se dvijeh kato me spriaha. Napisaha mi kat po chlen
Мамка му и прасе , написаха ми първия акт. Вярно , бях виновен , но почти. Спряха ме за говорене по GSM без хендсфии. Бях спрял и точно като тръгвах ми звънна телефона.Едва едва се движех , като ме спряха. Написаха ми акт по член Чл. 104а. (Нов - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 27.05.2002 г.) На
водача на моторно превозно средство е забранено да използва мобилен телефон
по време на управление на превозното средство, освен при наличие на
устройство, позволяващо използването на телефона без участие на ръцете му.

Какви са санкциите по този член?

Тема Re: Мамка м , написаха ми акт?нови [re: T]  
Автор obelix (лигав)
Публикувано17.06.04 10:13

Ако не се лъжа са: 30 лв. + 6точки. може пък това да са максималните знам ли

На приятелите наши, нека шибнем по маваши ...

Автор zloQQ (Хитър Петър)
Публикувано17.06.04 23:32

Ама ти си щасливец бе - на мен за един месец ми лепнаха 4 акта и по мои сметки са ми взели 50 точки...и от предишни актове де...ужас
За глобата - точно както каза колегата obelix - 30 кинта и ще ти отнемат 6 точки.
Поздрави!

Тема Хахаха [re: zloQQ]  
Автор Vento (VW маниак)
Публикувано18.06.04 02:05

Как ще ти отнемат 50т. бе - нали максимумът е 39! А и след 25тата отнета те привикват за предупреждение!
Или ти си минал на второ ниво и са ти дали бонус точки и още един живот?!

Тема Re: Хахаханови [re: Vento]  
Автор zloQQ (Хитър Петър)
Публикувано18.06.04 16:38

Е то предупреждението дойде днес - ама така се случи, че ми напраскаха 4 акта за един месец и заедно със старите - общо броя на отнетите ми точки е 50...
Са ше гледам да направя квото мога пък ще видим...
Поздрави!

Автор tchupakabra (кофти)
Публикувано21.06.04 09:56

Абе не е по въпроса ти, ама като пешеходствам не ми се е случвало на кръстовище да мине хубава кола покрай мен, и шофьорът вътре да не говори по джиесем Направо взех специално да гледам, и винаги говорят... Питам се разни работи... Първо, тия хора дали непрестанно и денонощно говорят? И второ, що никой не ги глобява?

Тема Re: Мамка м , написаха ми акт?нови [re: tchupakabra]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано21.06.04 12:26

а на мене като шофьор ми се е случвало в последния момент да избегна катастрофа заради такъв, щото обикновено като говорят, не гледат много-много къде карат...

Just a genius

Тема Може!нови [re: Vento]  
Автор |Kyky| ()
Публикувано21.06.04 18:38

Отбелязват се с минус:
-11т.
Ако си правил нарушенията едно след друго и актовете се застъпват, докато ти излезне решението на последния акт се натрупват отнетите точки и така се получава минусов резултат от там лишаване или направо отнемане
Да давам ли пример???

BRAVO HGT

Тема Re: Дай, де!нови [re: |Kyky|]  
Автор Kиpил Дъpeв (професор)
Публикувано24.06.04 00:07

Дай пример, де. И къде отиде да си ги възстановяваш?

Ребята, давайте жить дружно!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.