Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:23 03.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема РУСКИ РАДАР-ДЕТЕКТОР SAVER G-213  
Автор TheSaint (SUPERSONIC)
Публикувано02.06.04 01:05

Някой да ползва такъв?

Вчера си взех такъв и ми се струва, че се прехебах.
Навъртях 50 км из София пуснат на чуствителност за магаситрала -> 1 път не му чух гласа (а трябва да се смущава доста). 2 пъти минах покрай включен радар (след околовръстното към люлинското Метро) - нищо.
Нормално ли е според вас?

Мисля, да ходя да го сменям.

"Не карай по-бързо отколкото твоя ангел пазител може да лети!"

Редактирано от TheSaint на 02.06.04 01:05.

Тема Re: РУСКИ РАДАР-ДЕТЕКТОР SAVER G-213 [re: TheSaint]  
Автор Vento (VW маниак)
Публикувано02.06.04 01:11

А ти за 25-35лв. какво очакваше - и да работи може би? А?

Тема Re: РУСКИ РАДАР-ДЕТЕКТОР SAVER G-213 [re: Vento]  
Публикувано02.06.04 01:35

Разправят хората, че работело:

Автор Turtey ()
Публикувано02.06.04 08:47

пич
антирадара работи прекрасно
ими такъв от две години и не ме подвел нито веднъж
само че щом не се му чул гласа най-вероятно не си го сложил правилно - провери кое го екранира и го премести
ако не знаеш - вълните на радара се разпространяват по права линия - възможно е и да си го поставил така че да следи за летящи чинии примерно
успех

Beauty is not enough

Тема Re: РУСКИ РАДАР-ДЕТЕКТОР SAVER G-213 [re: Turtey]  
Публикувано02.06.04 09:01

Бях го сложил на таблото (може рамото на чистаката и перото да е екранирало?)

Сега е на сенника.
Ще вървя да търся радари днес.

Кажи ми моля те, и твоя ли е толкова мълчалив (откъм смущения)?

Благодаря ти!

Автор Turtey ()
Публикувано02.06.04 10:00

важно е и на къде си го насочил - може да е било много викоко или много ниско - аз бая си играх докато преценя правилния ъгъл
а моя лови смущения, но не много - обаче на орлов мост примерно е трагичен - пищи нон стоп

сори за тъпия въпрос ама за не си го сложил наобратно

успех

Beauty is not enough

Тема Въпрос [re: TheSaint]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано02.06.04 10:07

Кажи моля откъде го купи и колко пари струва? Ще съм ти много благодарен, ако можеш да ми кажеш и размерите ВхДхШ на радара.

За смущения може да провериш как ги лови като се движиш по бул. България, посока околовръстното, между кръстовищата с бул. Гоце Делчев и следващото, ПРЕДИ центъра на Daewoo.

Друго място със сигурни смущения е пресечката на Раковска и Московска като се качваш нагоре от бул. Цар Освободител, а също и около парламента.

Е, и като следиш за работата на радара не се движи прекалено бързо, за да могата да те настигат радиовълните!

Тема Re: Въпрос [re: Bat Jorko]  
АвторPaшo (Нерегистриран)
Публикувано02.06.04 11:44

Купи си един Whistler 1610 - 120 лева и няма да имаш никакви проблеми. Аз със такъв карам вече 3 години и съм много доволен. Не съм пробвал тези руските, защото си имам друг, но мой познати казват че не са силно впечатлени, но парите са си твои и ти ще си ги харчиш за каквото решиш

Тема Re: Въпрос [re: Paшo]  
Авторзмeй (Нерегистриран)
Публикувано02.06.04 15:24

Да и аз имах един Уистлър на времето, но ми го откраднаха - много бях доволен от него.
Сега съм си взел една кобра - горе долу около 130лв. струваше и също е добра, но като че ли е по-зле от уистлъра.
Освен това и кобрите и уистлърите вече са с 360 градуса обхват

Тема Re: Въпрос [re: змeй]  
Автор beshko (непознат )
Публикувано02.06.04 17:28

Значи аз имам такъв радар. Работи си чудесно и нямам проблеми с полицаите. След известно време се научаваш да реагираш толкова бързо колкото е нужно. Има един елемент на сработване с радара За 25лв. върши идеална работа. Най-подходящото място за поставянето му е на сенника ( поне според мен ). Детекторът наистина не се смущава от много неща, което може само да ви радва! При първите ви опити да карате с неги е естествено да ви се струва, че нещо не е наред, защото нямате търпение да ви влезе в работа :), радарите не са толкова много, не винаги са пуснати, а когато са обикновено работят в пулсов режим! И полицаите нахитряха какво си мислите? Освен това ви съветвам първо да си носите книжката на детектора винаги с вас. Там е указано, че устройството е само детектор, а не анти-радар. За тези, които не знаят първото просто регистрига сигнала на полицейските радари, а второто ги смущава и отклоняваТа, за да не ви правят проблеми при проверка, носете си книжката, както и копие от закона за движение по пътищата където е обяснено, че с глоба от 50лв. се наказват тези, които използват устройства смъщаващи работата на полицейските такива! Това е. Ако някой иска да му пратя извадката от закона нека ми пише на beshko@mail.bg или ICQ 20505059, за да не се рови излишноУспех и не карайте много бързо!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.