|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
РУСКИ РАДАР-ДЕТЕКТОР SAVER G-213
|
|
| Автор |
TheSaint (SUPERSONIC) |
| Публикувано | 02.06.04 01:05 |
|
|
Някой да ползва такъв?
Вчера си взех такъв и ми се струва, че се прехебах.
Навъртях 50 км из София пуснат на чуствителност за магаситрала -> 1 път не му чух гласа (а трябва да се смущава доста). 2 пъти минах покрай включен радар (след околовръстното към люлинското Метро) - нищо.
Нормално ли е според вас?
Мисля, да ходя да го сменям.
"Не карай по-бързо отколкото твоя ангел пазител може да лети!"Редактирано от TheSaint на 02.06.04 01:05.
| |
|
Тема
|
Re: РУСКИ РАДАР-ДЕТЕКТОР SAVER G-213
[re: TheSaint]
|
|
| Автор |
Vento (VW маниак) |
| Публикувано | 02.06.04 01:11 |
|
|
А ти за 25-35лв. какво очакваше - и да работи може би? А?  
| |
|
Тема
|
[re: Vento]
|
|
| Автор |
TheSaint (SUPERSONIC) |
| Публикувано | 02.06.04 01:35 |
|
|
Разправят хората, че работело:
"Не карай по-бързо отколкото твоя ангел пазител може да лети!"
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Turtey () |
| Публикувано | 02.06.04 08:47 |
|
|
пич
антирадара работи прекрасно
ими такъв от две години и не ме подвел нито веднъж
само че щом не се му чул гласа най-вероятно не си го сложил правилно - провери кое го екранира и го премести
ако не знаеш - вълните на радара се разпространяват по права линия - възможно е и да си го поставил така че да следи за летящи чинии примерно
успех
Beauty is not enough
| |
|
Тема
|
[re: Turtey]
|
|
| Автор |
TheSaint (SUPERSONIC) |
| Публикувано | 02.06.04 09:01 |
|
|
Бях го сложил на таблото (може рамото на чистаката и перото да е екранирало?)
Сега е на сенника.
Ще вървя да търся радари днес.
Кажи ми моля те, и твоя ли е толкова мълчалив (откъм смущения)?
Благодаря ти!
"Не карай по-бързо отколкото твоя ангел пазител може да лети!"
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Turtey () |
| Публикувано | 02.06.04 10:00 |
|
|
важно е и на къде си го насочил - може да е било много викоко или много ниско - аз бая си играх докато преценя правилния ъгъл
а моя лови смущения, но не много - обаче на орлов мост примерно е трагичен - пищи нон стоп
сори за тъпия въпрос ама за не си го сложил наобратно
успех
Beauty is not enough
| |
|
|
|
Кажи моля откъде го купи и колко пари струва? Ще съм ти много благодарен, ако можеш да ми кажеш и размерите ВхДхШ на радара.
За смущения може да провериш как ги лови като се движиш по бул. България, посока околовръстното, между кръстовищата с бул. Гоце Делчев и следващото, ПРЕДИ центъра на Daewoo.
Друго място със сигурни смущения е пресечката на Раковска и Московска като се качваш нагоре от бул. Цар Освободител, а също и около парламента.
Е, и като следиш за работата на радара не се движи прекалено бързо, за да могата да те настигат радиовълните!   
| |
|
Тема
|
Re: Въпрос
[re: Bat Jorko]
|
|
| Автор | Paшo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.06.04 11:44 |
|
|
Купи си един Whistler 1610 - 120 лева и няма да имаш никакви проблеми. Аз със такъв карам вече 3 години и съм много доволен. Не съм пробвал тези руските, защото си имам друг, но мой познати казват че не са силно впечатлени, но парите са си твои и ти ще си ги харчиш за каквото решиш
| |
|
Тема
|
[re: Paшo]
|
|
| Автор | змeй (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.06.04 15:24 |
|
|
Да и аз имах един Уистлър на времето, но ми го откраднаха - много бях доволен от него.
Сега съм си взел една кобра - горе долу около 130лв. струваше и също е добра, но като че ли е по-зле от уистлъра.
Освен това и кобрите и уистлърите вече са с 360 градуса обхват
| |
|
Тема
|
[re: змeй]
|
|
| Автор |
beshko (непознат
) |
| Публикувано | 02.06.04 17:28 |
|
|
Значи аз имам такъв радар. Работи си чудесно и нямам проблеми с полицаите. След известно време се научаваш да реагираш толкова бързо колкото е нужно. Има един елемент на сработване с радара За 25лв. върши идеална работа. Най-подходящото място за поставянето му е на сенника ( поне според мен ). Детекторът наистина не се смущава от много неща, което може само да ви радва! При първите ви опити да карате с неги е естествено да ви се струва, че нещо не е наред, защото нямате търпение да ви влезе в работа :), радарите не са толкова много, не винаги са пуснати, а когато са обикновено работят в пулсов режим! И полицаите нахитряха какво си мислите? Освен това ви съветвам първо да си носите книжката на детектора винаги с вас. Там е указано, че устройството е само детектор, а не анти-радар. За тези, които не знаят първото просто регистрига сигнала на полицейските радари, а второто ги смущава и отклонява Та, за да не ви правят проблеми при проверка, носете си книжката, както и копие от закона за движение по пътищата където е обяснено, че с глоба от 50лв. се наказват тези, които използват устройства смъщаващи работата на полицейските такива! Това е. Ако някой иска да му пратя извадката от закона нека ми пише на beshko@mail.bg или ICQ 20505059, за да не се рови излишно Успех и не карайте много бързо!  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|