Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:52 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Тема внос и регистрация на инвалид (начинаещ)?нови  
Автор Oly (ентусиаст)
Публикувано27.10.03 14:32

Интересува ме какви са условията за внос и регистрация на автомобил на инвалид?
Какви са ограниченията за автомобила макс. к.с. и макс. мощност.
Какви са ограниченията за инвалида, инвалидна степен ? или както е сега статуса им.

Кажете ако знаете линк към информация по този въпрос ?
Благодаря.

-Oly-

Тема Re: внос и регистрация на инвалид (начинаещ)?нови [re: Oly]  
Автор Любитeл (Лукав Благинар)
Публикувано27.10.03 15:54

Двигател до 1.8 и до 100к.с. За стара кола да не е внасял през последните 3 години друга кола на старо, а за нова - последните 5. Инвалида требе да е 1-ва група

Тема Re: внос и регистрация на инвалид (начинаещ)?нови [re: Любитeл]  
АвторГoшo (Нерегистриран)
Публикувано28.10.03 10:14

Това добре, но ако е над тези стойности какво става? Плаща се всичко или се доплаща само?

Тема Re: внос и регистрация на инвалид (начинаещ)?нови [re: Гoшo]  
Публикувано28.10.03 11:42

Плащаш всичко, т.е. колата се внася без преференции. Мисля че все още сумата която се опрощава е $900, но както казах, само ако колата отговаря на посочените условия.

Тема Re: внос и регистрация на инвалид (начинаещ)? [re: Любитeл]  
Автор Vili_Hristov (Mazda 626)
Публикувано28.10.03 13:20

i na men mi e izvestno tova za 1.8 i do 100 k.s. ami ako se vkara primerno 1.9 TDI- 90 k.s. sega za 100 kybika shte pravqt li problem i znaesh li moje li da se plato samo vurhy 100 kybika dopulnitelno nqkakva taksa?

Тема Re: внос и регистрация на инвалид (начинаещ)?нови [re: Vili_Hristov]  
Публикувано28.10.03 13:35

За съжаление не работя в митницата и по-скоро аз имам проблем с тях .... А колкото до правилата - предполагам че не подлежат на пазарлъци. Преди имаше само ограничение инвалида да не е вкарвал друга кола през последните 3 години и ако колата ти е 130 кВ, т.е. към $982 те ти опрощаваха $900 и ди доплащаш остатъка, сега обаче ги сложиха тези ограничения, т.е. ако искаш кола за инвалид - фиат панда и това е

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.