Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:04 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема ЗИМАТА,ГУМИТЕ,КЪДЕ,ЗАЩО,КОЛКО И ДАЛИ.:-)нови  
АвторГOCПOД (Нерегистриран)
Публикувано14.09.03 12:28

Такаааааааа........Виждам,че има доста голям интерес към гумите и доста въпроси,свързани с тях.
1.ЕВАЛА на всички,които овреме се интересуват.Така трябва пичове!!! 2 или 4 гуми струват по-малко от престилка,радиатор,фар и броня (примерно):-)
Да не говорим,че няма нещо по пътищата,което да мразя повече от камикадзетата.Имах един приятел,който от чист дзифтарлък не си сложи зимни гуми.На първия елементарен сняг за 1 час се удари 2 пъти и накрая доприпка мрънкайки колко е тъп.:-)
2.В България обикновено човек се учи от типа "Някой чувал ли е?".Полезно,но не винаги човек научава истината навреме.Затова...Готов съм да помогна и отговоря на всеки един въпрос по тази тема.Мисля,че след 9 години,на професионалния ми поглед може да се разчита.:-)
3.УТОЧНЯВАМ!!! Не желая да правя реклама никому-нито ми плащат за това,нито рекламата ми е хоби,професия или забавление.Давам мнението си,само защото мразя хората,които оплюват това и онова,просто защото не го ПРОДАВАТ!.Мога да Ви помогна със съвети-какви,защо,къде,цени,гаранция,качества,изплащане и прочее.И до тук.Nothing more:-)
Стана дълго да му се не види.:-)
Спирам.Ако някой има някакви въпроси и мога да му отговоря-просто питайте.:-)

P.S. И през зимата недейте да карате с повече от 300 км/ч.:-))

Не е важно да си безсмъртен,важното е да не умреш от скука.:-)

Тема Re: ЗИМАТА,ГУМИТЕ,КЪДЕ,ЗАЩО,КОЛКО И ДАЛИ.:-)нови [re: ГOCПOД]  
Автор mariobg (Начинаещ)
Публикувано14.09.03 16:44

Privet, imam pitane za 3 modela gumi, interesuva me tvoeto mnenie i koia da izbera, kakto i ceni razbira se, kakto i darzava na proizvodstvo, ako smiatash 4e ima zna4enie...

1. ContiWinterContact TS 780
2. Lassa SNOWAYS II
3. KLEBER KRISALP 3

Тема Re: ЗИМАТА,ГУМИТЕ,КЪДЕ,ЗАЩО,КОЛКО И ДАЛИ.:-)нови [re: mariobg]  
Публикувано14.09.03 17:35

Здравей,
Честно казано аз лично не съм карал с нито 1 от 3-те избрани от теб марки и модели.В момента карам Continental Premium Contact,но това е лятна асиметрична гума.За нея мога да споделя,че наистина много добре стои на пътя,имайки предвид какъв трамвай карам.:-)
Колкото до качеството-мисля че избора ти трябва да падне върху Continental (ако трябва да бъде наистина една от тези марки).Определено ще останеш доволен и от качеството и от поведението и на пътя.С една основна забележка-цената е доста солена спрямо други производители.Ако това ще е фактора който те ръководи-според мен направи избор между зимните модели на Debica и Maloya-наистина атрактивни шарки,с доказани качества на мокър и заснежен път.:-)

Тема Imash li ceni za ...нови [re: ГOCПOД]  
АвторRashoPrashkata (Нерегистриран)
Публикувано14.09.03 18:13

Semperit Whinter Grip,Vredestein Snow Track i Debica Frigo 175/70/13.Kaji i kade moje da gi nameria ako znaesh

Тема Re: Imash li ceni za ...нови [re: RashoPrashkata]  
Публикувано14.09.03 18:18

В момента мога да ти дам цени само за Debica Frigo Directional
175/70R13FD- 69лв
За намирането-на доста места.Въпроса е при какви условия и дали цената е същата.:-))

Тема Колега "Господ"нови [re: ГOCПOД]  
АвторRashoPrashkata (Нерегистриран)
Публикувано14.09.03 21:46

Понеже не искаш да правиш реклама тук (евала за което) ще ти дам пощата си ако искаш там да ми дадеш кординати за да доида да си взема гумета.Адреса е ogimaster@abv.bg . Много ще се радвам ако свършим работа

Тема Re: ЗИМАТА,ГУМИТЕ,КЪДЕ,ЗАЩО,КОЛКО И ДАЛИ.:-)нови [re: ГOCПOД]  
Автор vsx16v (Xantia)
Публикувано15.09.03 10:21

Абе чудя се дали да не си взема за зимата нов регенерат...

Xantia 16v

Тема Re: ЗИМАТА,ГУМИТЕ,КЪДЕ,ЗАЩО,КОЛКО И ДАЛИ.:-) [re: ГOCПOД]  
Автор deliveryman (минаващ)
Публикувано15.09.03 11:16

za Pirelli njakav savet???za zimni struvat li?

Тема Vapros za Dibica Frigo Directional 205/60R15! [re: ГOCПOД]  
Автор GAlNER (Stay COOL!!!)
Публикувано15.09.03 11:49

Tai kato ne mi otgovori v drugata tema, saga pak 6te te pitam.
Naistina li Dibica Frigo Directional 205/60R15! struvat 117lv.?!!! Za6toto ako e taka, tar4a da si kupia vednaga! Tova e gumata! Minalata godina gi vzeh malko nad 150lv gumata. Ako sa padnali tolkova 6te umra na miasto ot kef!

NO PAIN-NO GAIN!!!

Тема Re: Gislaved; Toyo? [re: GAlNER]  
Автор tihon (любопитен)
Публикувано15.09.03 13:41

Търся да купя 2 броя за предните Gislaved. Ако не успея да намеря, мисля да си сложа "Toyo" от "Радиал". Какво мислиш за тях?
Колкото за колегата, коjто иска да си вземе регенерат: миналата зима карах с такива и съм напълно сигурен от личен опит, че се хлъзгат повече от летни "Барум" . Помисли си и реши.

"I believe in Karma - what you give is what you get returned"

Редактирано от tihon на 15.09.03 13:43.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.