|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
ЗИМАТА,ГУМИТЕ,КЪДЕ,ЗАЩО,КОЛКО И ДАЛИ.:-)
|
|
Автор | ГOCПOД (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.03 12:28 |
|
Такаааааааа........Виждам,че има доста голям интерес към гумите и доста въпроси,свързани с тях.
1.ЕВАЛА на всички,които овреме се интересуват.Така трябва пичове!!! 2 или 4 гуми струват по-малко от престилка,радиатор,фар и броня (примерно):-)
Да не говорим,че няма нещо по пътищата,което да мразя повече от камикадзетата.Имах един приятел,който от чист дзифтарлък не си сложи зимни гуми.На първия елементарен сняг за 1 час се удари 2 пъти и накрая доприпка мрънкайки колко е тъп.:-)
2.В България обикновено човек се учи от типа "Някой чувал ли е?".Полезно,но не винаги човек научава истината навреме.Затова...Готов съм да помогна и отговоря на всеки един въпрос по тази тема.Мисля,че след 9 години,на професионалния ми поглед може да се разчита.:-)
3.УТОЧНЯВАМ!!! Не желая да правя реклама никому-нито ми плащат за това,нито рекламата ми е хоби,професия или забавление.Давам мнението си,само защото мразя хората,които оплюват това и онова,просто защото не го ПРОДАВАТ!.Мога да Ви помогна със съвети-какви,защо,къде,цени,гаранция,качества,изплащане и прочее.И до тук.Nothing more:-)
Стана дълго да му се не види.:-)
Спирам.Ако някой има някакви въпроси и мога да му отговоря-просто питайте.:-)
P.S. И през зимата недейте да карате с повече от 300 км/ч.:-))
Не е важно да си безсмъртен,важното е да не умреш от скука.:-)
| |
Тема
|
Re: ЗИМАТА,ГУМИТЕ,КЪДЕ,ЗАЩО,КОЛКО И ДАЛИ.:-)
[re: ГOCПOД]
|
|
Автор |
mariobg (Начинаещ) |
Публикувано | 14.09.03 16:44 |
|
Privet, imam pitane za 3 modela gumi, interesuva me tvoeto mnenie i koia da izbera, kakto i ceni razbira se, kakto i darzava na proizvodstvo, ako smiatash 4e ima zna4enie...
1. ContiWinterContact TS 780
2. Lassa SNOWAYS II
3. KLEBER KRISALP 3
| |
Тема
|
[re: mariobg]
|
|
Публикувано | 14.09.03 17:35 |
|
Здравей,
Честно казано аз лично не съм карал с нито 1 от 3-те избрани от теб марки и модели.В момента карам Continental Premium Contact,но това е лятна асиметрична гума.За нея мога да споделя,че наистина много добре стои на пътя,имайки предвид какъв трамвай карам.:-)
Колкото до качеството-мисля че избора ти трябва да падне върху Continental (ако трябва да бъде наистина една от тези марки).Определено ще останеш доволен и от качеството и от поведението и на пътя.С една основна забележка-цената е доста солена спрямо други производители.Ако това ще е фактора който те ръководи-според мен направи избор между зимните модели на Debica и Maloya-наистина атрактивни шарки,с доказани качества на мокър и заснежен път.:-)
| |
Тема
|
Imash li ceni za ...
|
|
Автор | RashoPrashkata (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.03 18:13 |
|
Semperit Whinter Grip,Vredestein Snow Track i Debica Frigo 175/70/13.Kaji i kade moje da gi nameria ako znaesh
| |
Тема
|
Re: Imash li ceni za ...
[re: RashoPrashkata]
|
|
Публикувано | 14.09.03 18:18 |
|
В момента мога да ти дам цени само за Debica Frigo Directional
175/70R13FD- 69лв
За намирането-на доста места.Въпроса е при какви условия и дали цената е същата.:-))
| |
Тема
|
Колега "Господ"
|
|
Автор | RashoPrashkata (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.03 21:46 |
|
Понеже не искаш да правиш реклама тук (евала за което) ще ти дам пощата си ако искаш там да ми дадеш кординати за да доида да си взема гумета.Адреса е ogimaster@abv.bg . Много ще се радвам ако свършим работа 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vsx16v (Xantia) |
Публикувано | 15.09.03 10:21 |
|
Абе чудя се дали да не си взема за зимата нов регенерат...
Xantia 16v
| |
Тема
|
|
|
Автор |
deliveryman (минаващ) |
Публикувано | 15.09.03 11:16 |
|
za Pirelli njakav savet???za zimni struvat li?
| |
Тема
|
Vapros za Dibica Frigo Directional 205/60R15!
|
|
Автор |
GAlNER (Stay COOL!!!) |
Публикувано | 15.09.03 11:49 |
|
Tai kato ne mi otgovori v drugata tema, saga pak 6te te pitam.
Naistina li Dibica Frigo Directional 205/60R15! struvat 117lv.?!!! Za6toto ako e taka, tar4a da si kupia vednaga! Tova e gumata! Minalata godina gi vzeh malko nad 150lv gumata. Ako sa padnali tolkova 6te umra na miasto ot kef!
NO PAIN-NO GAIN!!!
| |
Тема
|
Re: Gislaved; Toyo?
[re: GAlNER]
|
|
Автор |
tihon (любопитен) |
Публикувано | 15.09.03 13:41 |
|
Търся да купя 2 броя за предните Gislaved. Ако не успея да намеря, мисля да си сложа "Toyo" от "Радиал". Какво мислиш за тях?
Колкото за колегата, коjто иска да си вземе регенерат: миналата зима карах с такива и съм напълно сигурен от личен опит, че се хлъзгат повече от летни "Барум" . Помисли си и реши.
"I believe in Karma - what you give is what you get returned"  Редактирано от tihon на 15.09.03 13:43.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|