|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Тия ченгета наистина са тъпи
|
|
Автор |
Resurrector (бивш МиГ) |
Публикувано | 24.08.03 12:18 |
|
Чета във вестника за следната абсурдна катастрофа: старец с колело блъска друг старец, като другия умира от сблъсъка. И сега внимание: според полицаите причината за катастрофата е... "превишената скорост на велосипедиста".
Бахти, само кретени останаха в тая държава.
| |
|
.. ма наистина и велосипедистите карат като изоглавени.. Като е с колело, кво..?! Не може да не спре и да те отнесе ли.. Или да ти строши я фар я стоп..
Психо тест за тях.. и изпит за книжка.. и тестове за изправност на велосипеда - поне спирачки да има..
Ех-ха... Гот!
| |
|
Вестник труд '96---''каруца помете ифа'''!!!
ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ!!!
THE TRUTH IS OUT THERE!!!
| |
Тема
|
Maitapa na strana
[re: Resurrector]
|
|
Автор | RashoPrashkata (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.08.03 22:39 |
|
Edun komshia kakto si sedial na krastoviste s kolata (FIAT UNO) beshe pometen ot velosipedist.Kolkoto i strnno da zvuchi, na picha s koleloto mu niamashe nisto, ama ako behte skivali UNO-to - maleeeeeeeee, vse edno se beshe blaskalo s traktor - vrata, staklo, kalnik i preden kapak.A sega kajete dali ne karat kato ludi velosipedistite
| |
|
Tva ostava da go pro4etat Krematora ili UnoTurbo Evoto - taka 6te se razpeniat, 4e 6te stame mazalo! Spored tiah Unoto i SAAB sviva!
NO PAIN-NO GAIN!!!
| |
Тема
|
Maitapa nastrana
[re: GAlNER]
|
|
Автор | RashoPrashkata (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.08.03 11:04 |
|
Ama ako go vidish UNO-to ste kajesh che s MOSKVICH 408 e imal sresta
| |
Тема
|
Re: Остъй ти тая работа..
[re: Maймyнa™]
|
|
Автор |
ViruS (™) |
Публикувано | 25.08.03 13:40 |
|
и гражданска отговорност...
ViruS
| |
Тема
|
Re: hi-hi
[re: GAlNER]
|
|
Автор |
Frysco (на пета скорост) |
Публикувано | 25.08.03 20:39 |
|
Кое свива бе, ебати...Когато аз се блъснах с уно, ладата беше с един смачкан калник и счупени фар и решетка...А уното беше с едно смачкано купе, бяха се изкривили дори вратите и не се затваряха.Когато се опита да запали и се оказа че е излезнала и полуоска, направо ми се сви сърцето, наистина много ми дожаля за човека.Е после си купи голф 2 с парите от застраховката, станахме приятели.Но иначе не може да се отрече че е лека.
По темата:в Пловдив ми показаха и акт за каране на велосипед.Една жена катаджия я глоби за пресичане на светофар, но извън маркировката на пешеходната пътека.Веднъж спряха тролея в който се возих...Направо като им свият заплатите и излудяват.
това е малката ми кола
| |
|
Как искам този МАЗ да ми го дадат за една седмица, ще го карам строго по правилата, но няма да спирам, когато говедата минават на червено, засичат и всички други глупости, които вършат. И да им оставят размазаните кранти по кръстовищата със снимки на МАЗ-а по големи билбордове с надпис: Това ви чака!.
| |
|
Прекрасен градски автомобил.И аз си мечтая за такъв.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|