Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:59 16.11.24 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Фишовенови  
Автор Ras4o (nPac4o)
Публикувано27.03.03 11:45

Вярно ли е че вече не се пишат фишове за дребните нарушения?
Това са ми го казвали катаджии, а и на много познати са им писали акт за нарушения, които преди си бяха за фиш.

Надеемся только на крепость рук,
на руки друга и впитый крюк.

Тема Re: Фишовенови [re: Ras4o]  
Автор Majesty (Дивак Сладък)
Публикувано31.03.03 22:30

Да

Обичам пички с къси полички

Тема Re: Фишове [re: Ras4o]  
Автор Em. (;-)
Публикувано01.04.03 11:45

На мен вчера ми написаха фиш. 10 лв за 25 км/ч превишение на скоростта. Питаха ме имам ли акт, казах ДА и ми написаха фиш. Не знам как е по закон.

Тема Re: Фишовенови [re: Em.]  
Автор mariobg (<-незнаещ->)
Публикувано01.04.03 20:47

Po zakon e - do 20 km - globa 5 lv.
ot 20 - 30 (ne pomnia no po4vat s to4kite, mislia 4e biaha 4 to4ki) - i kinti do 30 lv
i t.n. i t.n.
vaznoto e 4e na 50 km to4kite sa 10!!! i pri vtoro narushenie (v ramkite na 1 godina ot parvoto) ot tozi rang oste 10 to4ki i ti vzimat knizkata ot 3 meseca - do 1 godinia + kinti do 150 leva ako ne se laza
V obobstenie ti si se izmaknal mezdu kapkite - taka 4e 4erpi i si svirkai.

Тема Re: Фишовенови [re: mariobg]  
Автор r5gtr (.)(.)
Публикувано01.04.03 21:00

едва ли има някой глобен за 50км/ч и повече.за такива глоби,нали се сещаш-5лв и айде кой от каде е.разбирам че веднага ще ме упрекнете че не трябва така и по такъв начин БГ няма да тръгне на добре,ама вас ако ви спрат с такава превишена скорост,няма ли да предпочетеш да се измъкнеш с дребен рушвет,а?

Тема Re: Фишовенови [re: r5gtr]  
Автор mariobg (<-незнаещ->)
Публикувано01.04.03 21:19

Prav si i sam siguren 4e nikoi niama da te uprekne, pone ne niakoi ot nas tuk... no ideiata beshe druga.
zna4i predi sedmica me spirat za previshena skorost na izlizane ot poslednia tunel na vitinia. Spiram i onia mi vika elate da vidite radara... na radara 92 km i toi mi se sviatka, ami sega kakvo akt trebe da pishem, a az tapanara kato ne znam i mankam tam , pusna me , no vaprosa e v tova 4e ne sam bil za akt a za fih i to 5 levov.. to4a po vaprosa zatova nosete si pravilnika i se motiviraite s nego...

Тема Re: Фишовенови [re: mariobg]  
Автор Tanuco (.....)
Публикувано01.04.03 21:36

Аз съм се зарекъл, че пари на катаджия НЯМА да дам!
И катаджиите взимат, щото всички им дават.Насила пари няма да вземат.Колкото са виновни те, толкова и шофьорите!

Nil novi sub sole

Тема Re: Фишовенови [re: Tanuco]  
Автор r5gtr (.)(.)
Публикувано01.04.03 22:31

трябва да си много хитър да предпочетеш акт за 150лв и 1год. без книжка,от това да минеш с 5лв.
но както и да е.той полицая кво е виновен че иска да изкара някой друг лев.не че ги защитавам,ама на него да не би да му е приятно случайно,и той го прави по принуда,а понякога срещам и разбиране,просто ако се държиш човечно с него.
но изкривяваме темата.случая на колегата:на края на тунелите винаги има катаджии с радар.това вече го знаеш,но има и друго-правилника няма да ти свърши никаква работа ако го носиш с теб.винаги ще ти кажат че има нова промяна в него и пак ще те цакат.примера като ме спряха с колата на брат ми с черни стъкла навсякаде+щора отзаде.и веднага почват "о-о-о,лошо Седларов...лошо!" ще спираме колата от движение и т.н.
а такова нещо нямаше(преди) аз бях на 1месец книжка и знаех правилника-нямаше такъв закон да ти спират колата за щора?!?!
решението-5лв. макар да са много.в повечето случай и 2кинта са напълно достатъчни.

Тема Re: Фишовенови [re: r5gtr]  
Автор Slade (...)
Публикувано02.04.03 01:09

Да чукна на дърво от няколко години карам и нямам актове. Спирали са ме за по-дребни нарушения та ми се ще да попитам каква е най-добрата стратегия в случай че ме спрат примерно с 50км отгоре. Трябва ли да се правя на виновен, да съжалявам, да мънкам или да говоря по същество за почерпка?

Тема Re: Фишовенови [re: Slade]  
Автор r5gtr (.)(.)
Публикувано02.04.03 01:44

ми незнам един ми разправя как кара на пътя м/у Ямбол и Бургас,спират го и му показват че кара с 93км/ч,на ограничение 70.човека има казва,че изобщо не е следил и не е предполагал че кара с превишение(искренно):
-може,ли да ви помоля да ми направите компромис и да ме пуснете,този път?
-нали,знаете че не ни е позволено,да пускаме шофьор в нарушение
-знам,и точно затова Ви моля.
при което куките изпаднали в екстаз
-знаете ли че ние сме тук от 4 часа и никой не се е държал така културно,и затова ви пожелаваме приятен път!
яко псувни отнасят куките,е вас ако ви псуват по цал ден,гот ли ще е тогава?
за 50км отгоре,най-добре е да прилагаш всичките методи които си изброил,така след като се правиш на виновен,ще минеш по тънко-5лв.
един приятел с баща му го бяха спряли на ограничение 40, с 200км/ч!!имаше вероятност да му вземат книжката за 1год,добре че имаха познати в КАТ и се разминаха без глоби и актове.
всички полицаи взимат,обаче рушвети,най-са опасни тея обаче в провинцията,брат ми му писаха акт 50лв за това че карал само на халогенни,не искали да вземат никви пари??!докато на мене за колани на 2 човека се разминавам само с 2лв.
колкото да въпроса ти-винаги чакай да питат "ся кво ше праим,ше пишем ли?" и ти трябва да кажеш "ще почерим" и работата заспива[namigam

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.