|
|
|
Тема
|
шофьорски курсове
|
|
| Автор |
divinora (nepoznata) |
| Публикувано | 26.01.03 17:27 |
|
|
Здравейте.
Тази тема я пуснах първо в клуб Варна, но от там не получих отговор, дано тук имам повече късмет.
Та въпроса ми е - трябва по възможно най-бързия начин да изкарам шофьорски курс, но никога през живота си не съм сядала зад волана, нямам никаква представа от пътни знаци и правила (знам само че трябва да се движа в дясно:-), което означава че съм тотално начинаеща. Можете ли да ми дадете малко инфо за това кои курсове са най-подходящи, колко часа кормуване се изискват като минимум за да имам право да се явя на изпит, цени и т.н. Всяка информация би ми била от полза.
Предварително благодаря.
| |
|
Тема
|
Re: шофьорски курсове
[re: divinora]
|
|
| Автор | proba (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.03.03 16:11 |
|
|
fgggfg
[image][/C:\bbb.jpg]
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | pak (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.03.03 16:16 |
|
|
[image][/image]C:\bbb.jpg
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 11.03.03 16:18 |
|
|
[image]C:\bbb.jpg[/image]
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 11.03.03 16:31 |
|
|
abe ja mi kagete kaka da si pusna snimka.
| |
|
|
|
като предния ти опит м/у двата image, само че неможе с твоето c:\bbb снимката трябва да е качена в нета
Успех
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ha! (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.03.03 02:57 |
|
|
ми курсовете са направени по минимума часове. теорията е по-малко часове от кормуването и като се разбереш с инструктора, може да ти сгъсти кормуването и да те запише за най-първия възможен изпит.
на мен ми отне месец и половина, но струва ми се самият курс беше месец. и ми струваше $ 100, но с допълтелно кормуване и при 2,20 за $. начи 100-200лв.
това преди 3 години
| |
|
|
|
Ако си от Варна, не мога да ти препоръчам нищо. Иначе курсовете излизат общо 300 лева... Между 200 и 250 лева практика в зависимост от колата... 30 лева за изпит... ако се явяваш втори път вече ще са ти нужни и два допълнителни часа - 25 лева... значи ако се явиш 8 пъти на изпит може курса и 600 да ти излезе :)
Дотук с цените... Провери коя е най-голямата фирма и се запиши в нея. Най-добре при този инструктор, който предава по теория.
Това е. Успех.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ass (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.03.03 14:37 |
|
|
Минимума който трябва да се покрие е 16 часа кормуване, което струва в момента 200лв. После идва 40лв за листовките, които са 2(общо 60 въпроса) и накрая ако вси1ко е минало добре 20лв за талона(книжката) от кат.
Общо 260лв.
Това всичко се отнася за категория Б разбирасе.
Успех надявам се, че съм бил от полза.
| |
|
|
|
|