|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
loshi navici
|
|
Автор | SRl (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.01.03 17:12 |
|
haide da si pogovorim za loshite navici pri shofirane. Sestam se za niakolko:
da si darjish kraka na saedinitelia, ili rykata oblegnata na skorostnia lost, da se zaglejdash po madami dokato karash, da ne gledash v patia dokato tyrsish nowa stancia po radioto i t.n. mnogo sa i s razlichi posledici.
| |
Тема
|
Re: loshi navici
[re: SRl]
|
|
Автор |
ESPACE (MPV) |
Публикувано | 10.01.03 19:34 |
|
Най-много съм си патил от такива дето не гледат в огледалото за обратно виждане и подават мигач когато са започнали вече да завиват.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Frysco (шашкънин) |
Публикувано | 10.01.03 22:20 |
|
Най-лошия навик е карането пил.И неспазването на правилата, независимо какви и независимо пиян или трезвен...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Maistora (куркудилчик) |
Публикувано | 11.01.03 00:12 |
|
Аз много се спичам като ме вози някой, който държи волана както му скимне, с отворен хват или някъде в долната част, или с два пръста, или в долната част с палеца навън а другите пръсти навътре...
Когато не си е нагласил добре седалката и стои като на табуретка, без да е облегнат.
Или когато лежи като на фотьойл и не може да достигне най-горната точка на волана със затворен хват без да се отлепи от седалката...
Когато не пуска спирачката и не коригира посоката в момента, когато блокират колелата на някоя лизгавица...
Проект ДЖУГИ-СПОРТ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Eva* (и пак тя) |
Публикувано | 11.01.03 09:38 |
|
най-много ме дразни шофьор, особено на лъскава и/или почти нова кола, който не си кара в лентата, а застава на осовата линия или започва да маневрира между колите в задръстване, с цел да пребие или себе си или някой друг!
А, най-големия ми кошмар е някой да не ми превърне колата в "комби" с добър удар отзад в следствие на превишена скорост или лоши спирачки!
@>-'-,-'—
| |
Тема
|
Най ме дразнят...
|
|
Автор |
Maймyнa™ (Замундиец) |
Публикувано | 11.01.03 21:38 |
|
... "майсторите" (да прощава Maistora) Тези, които си мислят, че пътя е техен и са безсмъртни... и си мислят, че като ме засекат ще натепам спирачките заради тях - да, ама на мен ми писва и следващия може и да си го отнесе (тя бронята и без това е за смяна...) И много се дразня от тези, които изпреварват цялата колона в задръстването и застават най-отпред... и аз бързам, ама чакам...
И спирам да пиша... нервирам се
(Не карам пил - не карай и ти)
Да-а-а-ай банана...Редактирано от Maймyнa™ на 11.01.03 21:39.
| |
|
Дразни ме когато карам зад несигурен шофьор.Постоянно натиска спирачки без да има нужда от това или подава газ.Така отделям допълнително внимание да гледам кво става пред него и евентуално да прогнозирам какво ще направи в следващия момент.Пък ако не му работят стоповете направо .
Дразнят ме и пешеходци които въобще не поглеждат като тръгнат да пресичат.Имах такъв случай и се спасиха доста хора от един "вреден" навик да гледам какво става по тротоара от време на време.
| |
Тема
|
Мигачи
|
|
Автор | Nero (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.03 18:22 |
|
Един лаф за шофирането в Бостън, напълно валиден и тук: "Не използвайте мигачите, те са признак на слабост!"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
silent (някакъв) |
Публикувано | 12.01.03 18:52 |
|
лош навик е шофьора да кара и жената до него да го държи за хуя да ме прощавате.........и ако искате вервайте ама това го има не само по филмите.........
незабележим
| |
Тема
|
|
|
Автор |
the_rider (член(леко крив)) |
Публикувано | 13.01.03 10:06 |
|
Всичко е верно до тука, но да допълня - адски се дразня като карат без фарове в сумрак или мъгла - деееееба тая икономия деееба/ше ме прощавате за израза/
или пък другата крайност - с включени светлини за мъгла и отпред и отзад без това да е необходимо - "бегай бързо че аз минавам" - аз пък не бегам
Кофти, кофти ама гот!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|