Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:19 14.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Внимавайте с автомивките!нови  
АвторRazer (Нерегистриран)
Публикувано09.06.02 17:59

Не ходете в автомивката до плувния комплекс "Червено знаме"! Автомивката за която става дума се намира на около 50м от кръстовището при плувния комплекс в посока към гара Искър отдясно. Днес отидох там да ми измият колата и вече съжалявам за това. Онова лайно, което миеше колата нямаше пароструйка, а се зае да я мие с някаква гъба, с която триеше директно върху калта и пясъка, които се бяха полепили по колата. Резулата беше една голяма дълбока драскотина на едната врата и много други по-малки. Когато се развиках и викнах управителя се опитаха да пастират драскотините, но те са дълбоки и могат да се оправят само с пребоядисване, а после ми казаха че това не можело да е от гъбата. Да ги ... в лайнарите!!! Бягайте далече от тия селяни!

Тема Re: Внимавайте с автомивките!нови [re: Razer]  
Автор Дизeлджия (DieselOS)
Публикувано10.06.02 11:25

Oshte neshto:

Kato si miete dvigatelq na parostruika
zaduljitelno proverete dali e parostruika ili
vodostruika. Jelateno e i da poistine kolata.

Taka s vodostruika na edin priqtel mu ogunaha glavata na dvigatelq ot studenata voda.

Тема Re: Внимавайте с автомивките!нови [re: Razer]  
АвторAzAzAL (Нерегистриран)
Публикувано14.06.02 23:29

Там са ебати надутите тъпаци. Един мухъл там го чаках 1ч.да измие външно колата, никъв зор не си дава и ме гледа все едно цияла София му далжи по 100Дм. Ама кат му отварта един ше измие та и хоро че играе.

Тема Re: не е само тази мивка...нови [re: akulcho]  
Автор Vectra_16V (150hp)
Публикувано15.06.02 14:53

Дайте предложения за автомивки където хората си гледат работата, а не се отнасят към колата като към каруца.

Лека нощ, добър ден пак съм с моя...

Тема Re: не е само тази мивка...нови [re: Vectra_16V]  
Автор silent (някакъв)
Публикувано15.06.02 17:56

да бе как ли не...........нали като ви кажа къде си мия аз колата след това няма да мога да се вредя от вас............

незабележим

Тема Re: не е само тази мивка...нови [re: akulcho]  
Автор wert (непознат)
Публикувано15.06.02 22:04

Наистина мият много качествено, но и там правят мизерии..
На мен ми пробиха картера... а после се оказа, че не иска да запали!

Но колата беше като нова..

Тема Re: не е само тази мивка...нови [re: wert]  
Автор Nasti ()
Публикувано16.06.02 02:50

akulcho - taq miwka na owcha kupel e pod sekwa kritika. Pyrwo podsushawat mnogo zle, wtoro chakash chas i treto pak ne e dobre - naprimer ne sa mi izprali stelkite. Ima 2 awtomiwki w Sofia i te se kazwat SofAvto. Tam otiwam miat mi kolata ne sym dowolen kazwam na oprawitelia i idwa drug i mi prawi kolata Nomer 1. Tam dawam 75lw. wsqka godina ama kolata mi e nepowtorima kato izleze ot tam. Za tiq pari sa 3 wida pastirane, wyzstanowqne na jantite, prane na tapiceria, miene na motora i t.n. prosto wsichko i to s 3M. Pone znaesh che e kachestweno. Wsichko drugo e analog. Na tiq miwki karat koli sa po 200-250xil LW. i na momchetata ne im puka prawiat gi nepowtorimi prosto SofAvto. Ostanalite sa miachi ne drugo

S Cars - Crazy Cars!!!

Тема Re: не отричам...нови [re: akulcho]  
Автор Nasti ()
Публикувано16.06.02 12:13

werno e che chakash poweche na SofAvto. Samo che az kato si miq kolata predpochitam da izchakam i da mi q naprawiat dobre otkolkoto da ima wadichki po wratite ili styklata. Oswen towa kato si izmisq kolata tam izglejda po-dobre otkolkoto na druga miwka. Polzwat super kachestweni materiali na 3M i dori w sapuna slagat neznam si kwo za bliasak. Abe az ot tam sym nai-dowolen. Ama sled kato teb ti hareswa na onq miFka ...

S Cars - Crazy Cars!!!

Тема Re: ша се сетиш..:))нови [re: akulcho]  
Автор Nasti ()
Публикувано16.06.02 19:08

Az hodia samo pri 3-4 choweka w SofAvto. 2 na st. grad i 2 na knqjewo, te si bqha na st. grad syshto ama kato otworiha nowata miwka i gi pratiha tam. Inache che ima nekadyrnici i tam mi e qsno. Nali ti kazah edin pyt ne se sprawiha kato horata i uprawitelia wednaga go priwikah na operatiwka. Plus towa w SofAvto predlagat mnogo konkurentni ceni za kachestwoto na uslugite si. Kompleksnoto miene e 8lw. ama nqma nishto obshto s 90% ot miwkite po Sofia.
Pylnata im ekstra syshto e super. Az moita kola sym q ostawial za pylna extra. Werno 75lw. e ama wkliuchwa polirane prane, miene na motora i wyzstanowqwane na djantite, koito na men sa mi edna ot lubimite chasti w kolata. Daje pri pylna extra mi bqha tretirali maxagona s neshto koeto taka i ne razbrah kakwo beshe ama posle izglejdashe super. W nowata miwka deto e w Knqjewo pylnata ekstra weche i ime sa i izmislili "Lice piche prodawa" . Daje moga da twyrdia che neshtata koito tam prawiat na kolata pri pylna ekstra nikyde drugade ne gi prawiat

M/u drugoto az ot taq Enigma bqh super nedowolen kato hodih zashtoto nai-mnogo me izdrazni che ne mi bqha pipnali bagajnika i dwoinite pragowe ne gi bqha podsushili. Inache rabotiat s hubawi materiali MA-FRA toq onq
Za men e mnogo wajno na miwkata da se postaraqt a ne da karat prez prysti shtoto naprawo pobesnqwam togawa

S Cars - Crazy Cars!!!

Тема Re: не е само тази мивка...нови [re: Vectra_16V]  
Автор pro_O1 (специален)
Публикувано17.06.02 10:04

зад банята ситняково има една абсолютно невзрачна хмм барачка, но честно казано там измиха колата като кукла - лъскаха я с парцал накрая 3 агента и баш тартора седеше отстрани, гледаше и казваше "опаа тука има петно, върни се"... удоволствието е 4.50.

някой разправяше за подобна мивка, която я държал някакъв циганин в люлин ли беше къде беше.

за сметка на това на дунев (където поне минавам с талоните от бензина) в събота като изсъхна колата по стъклата останаха петна от верото или какъвто там им е препарата ;-/

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.