Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:50 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема mineralno masloнови  
Автор pro_O1 (специален)
Публикувано19.06.02 11:03

preporychajte adekwatno mineralno maslo pls. s obshto na skorostite i dwigatelq sym. maxlife - qsno, ama ne znam dali mi se dawa tolkowa cash...

nqkoj neshto za neste? izglevdat choweshki otstrani ;-)

a i s wiskoziteti i prochee wyobshte ne sym naqsno koe kolko trebe da e...

Тема Re: mineralno masloнови [re: pro_O1]  
Автор julys (205)
Публикувано19.06.02 12:24

az dosega biah s fina 15w40 dovolen si biah...

reshih da go smenia na 5 hil, che kolata si mi e na godinki, a i ia karam predimno na kratki razstoiania i ot po-opitni hora biah chul che e dobre da se smeni togava...

masloto si beshe extra, choveka kaza che sym mojel i da ne go smeniam... inache si beshe potymnialo (iavno e mielo)

sega sym s chevron suepreme 15w40 pak, ama mi e ot vchera i niamam nabljudenia (samo subektuvni, kato che li po dobre se razvyrta dvigatelia, no niama i da imam obektivni shtoto slojih u.m. i ako ima podobrenia niama da znam na kakvo se dyljat, to chestno kazano niama i da me e grija, stiga da ima podobrenia:)

br:)

Тема Re: mineralno masloнови [re: julys]  
Автор the_rider (член(леко крив))
Публикувано19.06.02 16:34

Извинявай ама ще ми обясниш ли кво имаш предвид под " по-добре се развърта двигателя". По-високи обороти достига ли кво ли?

Кофти, кофти ама гот!

Тема Re: mineralno masloнови [re: the_rider]  
Автор julys (205)
Публикувано19.06.02 22:13

tochno tova imah vpredvid kato kazah che e subektivno, ne che stiga po-visoki (az i po princip ne go jurkam), a kato che li po byrzo reagira kato mu podam gaz, vse edno che preodoliava po-malko syprotivlenie i syotvetno e po poslushen....
pak povtariam subektivno useshtane, dano sym bil iasen i ot pomosht...

br:)

Автор DanailP (добродушен)
Публикувано19.06.02 23:16

Az karam s polusintetichno ELF 10w40 i sum mnogo dowolen. Za 10 000 ne mi e izgorilo nisto kato se ima predwid che sum karal glawno na dulug put okolo 3000 ob. Kupuwam go po 7,5 naliwno ot edno miasto kudeto ne luzat. Ako iskash ste ti kaza kak da go namerish.

... По добре Богат и здрав отколкото ...

Тема Re: mineralno masloнови [re: julys]  
Публикувано20.06.02 09:55

сиреч, все едно е по-мощен?

Кофти, кофти ама гот!

Тема Re: mineralno masloнови [re: DanailP]  
Автор pro_O1 (специален)
Публикувано20.06.02 12:37

ami ne znam polusintetichnoto dali mi wyrshi rabota zashtoto sym s obshto maslo na dwigatel i skorosti ;-/

Тема Ти що за кола караш ? (НТ)нови [re: pro_O1]  
Автор The One (избраният)
Публикувано20.06.02 13:26

.

Wipe them out! All of them!

Автор DanailP (добродушен)
Публикувано20.06.02 14:32

Da ne si sys Samara be chowek? Tam wiarno che slagat edno i susto maslo w dwigatelia i skorostite ama te sa si dwa razlichni obema.

... По добре Богат и здрав отколкото ...

Тема Re: Виеи пък за пръв път ли я чувате тая системанови [re: DanailP]  
Публикувано20.06.02 14:58

- май сте поизостанали от техн.-те новости

Кофти, кофти ама гот!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.