Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:59 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема svetkaite usilenite svetlini VW/Audi...нови  
АвторStanco (Нерегистриран)
Публикувано29.04.02 00:42

Абе немога да разбера, тези шофйори, наи много са тези с Golf и Audita дето винаги карат с запалени задни светлини за мъгла? Времето ясно, а тои пуснал да свети,кво му пука че заслепява тези зад него. Незнам, мътен ли им е погледа,лампичките на таблото ли са толкова интересни???(луд на шарено си радва) Или просто простотията и комплексите им са много. Качил се в 10 годишна немска таратаика,одавна забравена в нормалните страни и вече"Е ...Я сам с Яице/Golf 2ка BMW 3ка "междинка" е я каков тарикат съм" Ебати тъпите смешници и посерковци сте! Кога ще се научите как трябва да се държите на пътя. На базата на какво е това самочувствие и гъзария??? Можеби на кирливите 5-10 000 ДМ,за подобна барака? То ако е така значи Аз трябва да си туря прожектори от стадион.

Тема Re: Добре формулиранонови [re: Stanco]  
Автор Maistora (Паласпурджия)
Публикувано29.04.02 09:28

Освен това аз пък искам да тегля ена псувня и на тези, които свързват задните светлини за мъгла да светят заедно със стоповете на Москвич-2141

.{[ ]==АЗЛК==[ ]}.

Тема Re: svetkaite usilenite svetlini VW/Audi...нови [re: Stanco]  
Автор Mugaga (любопитен)
Публикувано29.04.02 11:31

Аз лично карам Audi 80 B4 на 10 години, и НЕ КАРАМ със светнати задни фарове за мъгла. Не карам и на дълги зад другите коли. Освен това не мисля, че 10 годишни поддържани коли са нещо лошо за България - аз поне имам покрити европейски норми за емисии на вредни газове.

Не мислиш ли, може би повечето хора от този форум не са средностатистическите простаци от село дето се мислят за голяма работа, ами са си изкарали кинтите за тези коли с труд на челото ?

И за финал - ЕЙ, НЕЩАСТНИК СМОТАН, КАТО СИ ТРЪГНАЛ ДА СЕ ПРАВИШ НА МНОГО ВАЖЕН И ДА ОБИЖДАШ ВСИЧКИ НАРЕД, ПОНЕ СЕ РЕГИСТРИРАЙ ДА ТЕ ЗНАЕМ КОЙ СИ. ЗНАЕШ ЛИ КАК МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДЕТО ПСУВАТ НАЛЯВО НАДЯСНО БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ НАД ТОВА КОЕТО КАЗВАТ.

Надявам се че модераторите ще трият такива неща без много да се церемонят. Това е място за културна дискусия, а не за селски простотии.

Тема Re: svetkaite usilenite svetlini VW/Audi...нови [re: Mugaga]  
Автор W.A.S.P. (Чарли Резачката)
Публикувано29.04.02 12:17

след като лично караш "Audi 80 B4 на 10 години, и НЕ КАРАМ със светнати задни фарове за мъгла.", явно пича не говори за тебе, така че не му се обиждай - има една камара бастуни дето карат със светнати стопове за мъгла и ебават майката на всичко след себе си особено привечер, когато още не е напълно тъмно.

And for those 10 second or less - I'm free...

Тема ЪПСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!нови [re: Stanco]  
Автор W.A.S.P. (Чарли Резачката)
Публикувано29.04.02 12:18

ЕВАЛА!

And for those 10 second or less - I'm free...

Тема Re: svetkaite usilenite svetlini VW/Audi...нови [re: W.A.S.P.]  
Автор Mugaga (любопитен)
Публикувано29.04.02 12:44

По принцип има много бастуни, дето карат на дълги зад тебе. В такива моменти аз ги пускам пред мен, и след това паля дългите и им се лепвам за задницата, докато ги усетя, че почват да губят контрол. Да им е за урок друг път.

Не знаех, че фаровете за мъгла са толкова заслепяващи - моите не ги пускам, защото няма нужда. Според мен всички уреди в колата си имат предназначение и трябва да се употребяват по предназначение.

Верни неща казва пича, ама неправилно ги формулира. Нека си прочете внимателно изказването и да го редактира малко. В този форум повечето хора са млади и интелигентни (те, селските бастуни, и без това не знаят какво е това Интернет и има ли почва у нас). Според мен изказвания от рода "Ебати тъпите смешници и посерковци сте! Кога ще се научите как трябва да се държите на пътя. " са доста лично насочени към участниците във форума, не мислиш ли ?

Селяните карат всякакви коли - не само стари аудита и фолксвагени. Какво да кажем за бандитчетата със новите мерцедеси и бмв-та ? А за идиотите със трошките из София, дето колите им не вървят, ама държат да са в най-лявата лента и да се наврат на светофарите пред теб ? А за тъпите путки с новите TT-та дето се мислят за богопомазани ? За таксиджиите и маршрутките, дето се смятат за безсмъртни ?

Нека сме по-умерени с такива изказвания във форума - мисля, че повечето хора тук са разумни и интелигентни и може да обсъждаме въпросите културно.

Тема Re: svetkaite usilenite svetlini VW/Audi... [re: Stanco]  
АвторPegaz (Нерегистриран)
Публикувано29.04.02 15:27

To има и доста дето карат и с включени предни за мъгла, че някои даже ги ползват не само като няма мъгла ми посред съвсем ясен ден

Тема Re: svetkaite usilenite svetlini VW/Audi...нови [re: Pegaz]  
Автор The One (избраният)
Публикувано29.04.02 16:21

Аз ги ползвам в 90% от пътуванията ми.
И в това невиждам нищо нередно.
Даже това би привлекло малко повече вниманието на някой преял пенсионер.

Ти какво имаш против това ?

Wipe them out! All of them!

Тема Re: svetkaite usilenite svetlini VW/Audi...нови [re: Stanco]  
Автор Шkoдa (член)
Публикувано29.04.02 21:31

Прави са момчетата, нужно е малко толерантност! Повечето от хората тук са що-годе интелигентни и подобни общи фрази за определение са най-малкото обидни!
Аз също съм против тези, дето си пускат задните фарове за мъгла без нужда, дето си включват четирте предни фара на къси, дето пускат освен основните фарове и камара допълнителни, някои от които могат да ти извадят очите и през деня!
Липсата на култура у част от нашите водачи е уникална!Доста често няма дори и капка толерантност и колегиалност!
Е, има и Човеци зад волана!
С магическа пръчка не можем да променим нещата, но в никакъв случай не трябва да оставаме примирими! Всеки да се мъчи по свой начин да обяснява на "колегите" кое е правилното!
Тук, във форума каквото можем с общи усилия - това ще направим!

Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!

Тема Re: svetkaite usilenite svetlini VW/Audi...нови [re: The One]  
АвторPegaz (Нерегистриран)
Публикувано29.04.02 21:52

Вярно че не е забранено и настина помага срещу заспалите шофери.
Нямам нищо против карането на фарове, ама чак пък с допълнителни ми се вижда прекалено

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.