|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Сам в колата? Не може! (и други идеи на Долорес)
|
|
Автор |
stanetzz (станец™) |
Публикувано | 26.04.02 21:16 |
|
Какво ще кажете за новите идеи на екоминистърката Долорес - да се забрани ползването на личен автомобил от сам човек,ограничение за движението на коли с четни и нечетни номера в определени дни от седмицата,драстично повишаване на данъка за стари коли(само така щял да се модернизира автопарка на страната) ?
учение и труд,жизнерадост и дръзновение !!!Редактирано от stanetzz на 26.04.02 21:18.
| |
Тема
|
Re: Сам в колата? Не може! (и други идеи на Долор
[re: stanetzz]
|
|
Автор |
Mugaga (любопитен) |
Публикувано | 26.04.02 23:20 |
|
Абе и аз ги четох тия простотии във вестниците, но помислих, че не си струва да си хабя времето да го поствам, защото тая сигурно е слънчасала.
Това според мен нема начин да мине в закон, щото ще настане революция. Някой може ли да си представи 25000 таксиджии около парламента ?  
| |
Тема
|
Re: Сам в колата? Не може! (и други идеи на Долорес)
|
|
Автор | xaxa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.02 01:02 |
|
Ama tia niama da tragne s gradskia transport prez den nali. ce ste i otslabne zadnika i niama da ima s kakvo da misli!
| |
Тема
|
Чула го е от сърбите !
|
|
Автор |
jamie (влюбен) |
Публикувано | 28.04.02 17:00 |
|
Те сега забранили на българите да си вкарват коли през Сърбия - освен ако са придружавани от сърбин - спедитор. Та требе и наш'те чиновници хляб да ядат - що да са само сръбските ??? Аз само бих предложил на Долорес - да отвори заводите в Ловеч, Варна и Пловдив и пак да сглобяват я ФИАТ, я РЕНО или РОВЪР в България. Ако са по 8-9 000 лв - бих си купил на изплащане и няма да карам стари брички !
In the middle of the heartbeat...
| |
Тема
|
|
|
Автор | mik (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.02 17:39 |
|
Кво мога да им кажа на тия бъстуни от правителството:
1. Ако аз съм ерген човек и нямам семейство, това означава ли, че не мога да и купя кола и да се возя в нея или трябва да качвам лелките по спирките....?
2. Относно четните и нечетните номела - и това е пълна глупост. По-заможните хора ще си купят по две коли и с това трафикът няма да малее значително.
По-скоро се питам, как, кой и защо се допускат коли без катализатори по нашите пътища и докога ще виждам кюмбета на четири колела в града ни. Само ще отбележа, че аз карав 12г. Опел Вектра и не съм от новобогаташите, но мога да си купя още една кола за 2-2500лв.
3. Това с повишаване на данъка за стари коли е така в цивилизования свят, но нека Еко-Долорис първо си прочете предизборните обещания и чак когато повишат стандарта в тази държава да се предприемат такива действия.
Айде стига толкова, че се нервирах....
mik
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Шkoдa (член) |
Публикувано | 28.04.02 17:43 |
|
Ако от Министерството осигуряват всеки ден по едно младо гадже, за компания и да признават разходите за него за режийни - може!
Ама не искам да ми се качва Долорес в колата ..........!!!Брррр!
Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
The One (избраният) |
Публикувано | 29.04.02 10:59 |
|
Недомислена работа.
Нека да погледнем в страни:
Оттатък на голямата вода, Американците имат специялна най-дясна лента която е разрешена само за автомобили които превозват повече от 1 човек.
Обаче, тази лента е нещо като ТРАНЗИТ.
Тук обаче, побългаряваме нещата. Значи, ако трябва да отида на зъболекар, ще трябва да влача цялата рода с мен!
И при това, неразбирам след като съм си купил автомобил, защо да ми забраняват ползването му от мен ? Че това май звучи противоконституционно.
Това с четни/нечетни пак сме го видяли от някъде. Май някъде по италия го имаше.
Но ми е интересно, кой ще съблюдава за спазването му ? И дали ще го спазваме или ще минем по някоя тънка лайсна с контролиращият.
Данъците... Ние да не сме Германия, където почти всеки може да си купи нов автомобил, та да не принуждават по този начин за сменяме старите автомобили. Данеби ние да сме толкова тъпи и апатични към това в какъв автомобил се возим ? Нима има някой от нас, които не иска да се вози в по-нов автомобил ? Едва ли има такъв! Но малко са хората които си го позволяват.
Това не е решение на проблема! Решението са митата и акцизите върху новите автомобили. Пък и да не говорим, че вече дигнаха данъка за нови автомобили. Май не са доволни от това и сега е наред старичките автомобили.
Wipe them out! All of them!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Spidercho (Entusiast) |
Публикувано | 29.04.02 11:40 |
|
Ще има пердах по пожълтените дупета 
| |
Тема
|
Re: Чула го е от сърбите !
[re: jamie]
|
|
Автор |
Spidercho (Entusiast) |
Публикувано | 29.04.02 11:49 |
|
А аз ще посъветвам Долореската, да ми отпусне 2500 EUR на месец и ще карам кола произведена 2000 година, ще ям по-малко боб (за да не пръцкам в атмосферата изгорели бобени окиси) и ще почиствам зад блока всеки нечетен петък.
| |
|
Мен лично ме подразни повече глобите, които ще въвеждат:
20 лв. -> каране без колан
30 лв. -> каране и говорене по мобилен
о т.н.
Не се хващам за това да се кара или не с колан, а за следното. Значи аз не си турям колана и не виждам защо, поради това, че не застрашавам някой друг участник в пътното движение отнасям глоба 20. А тариката дето говори без handsfree, загубва контрол и ме фраска отнася 30-ка. Ебахтииии сравнението!
В същото време за 20-ка и малко прекарват някоя морга на преглед и пак фрас. Ама ще каже някой "ееее, да си бил сложил колана може и да ожиивееш сега". Да бе! Ами ако по това време съм пешеходец..... 300 колана....
Човек се ражда от дупка, мисли за дупка и отива в дупка...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|