|
|
|
Тема
|
TEXACO
|
|
| Автор | worm2 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.04.02 19:45 |
|
|
Абе хора каво ви е мнението за маслата на ТEXACO има ли и от тях фалшиви,защото съм решил да си сменям маслото и съм решил да си сложа масло ТEXACO?
| |
|
|
|
az sum v momenta s takova maslo pulna sintetika
emi mashinata prosto 4aka da ia natisnesh i da ne se pritesniavash
4e strelkata na oborotomera ti otiva v 4ervenata granica dneska po E-79
se vidia kakvo e pologenieto.......
predi mi zagluhvashe kolata kato biax s polusintetika sega po burzo vliza
pri po visoki oboroti namalen razhod na gorivo pove4e moshtnost i LONG LIFE.
no tova e pri pologenie FasteR.
vinagi do maksimalni vuzmognosti!
| |
|
Тема
|
Re: TEXACO
[re: worm2]
|
|
| Автор |
MG42 (специалист) |
| Публикувано | 15.04.02 21:20 |
|
|
О.К. Ами аз си карам омегата само с такова масло - никакви проблеми.. Навъртам по около 100 000 годишно. Пробвал съм Арал и Мотул - и в двата случая бута масло
| |
|
|
|
В момента съм с ТЕКСАКО ХАВОЛИН Дизел-полусинтетично.Сменял съм го преди 2 месеца и е на ~3 000км.Не съм забелязал да има разход на масло,и затова не съм доливал.Става въпрос за 10-годишно ПЕЖО 405 ТДИ. Ако ти трябва за дизелов автомобил,по-добре не се набутвай с 10 лв отгоре за полусинтетично,а си вземи минерално-от фирмата вносител ми казаха,че поради ниското качество на нафтата в България след 500-1 000 км пробег синтетичните компоненти се променяли и маслото ставало минерално.
Един приятел кара само с ХАВОЛИН минерално вече 3 години ОПЕЛ ВЕКТРА 2І-1990г.Сменя го на 10 000 км,без грам доливане м-у смените.
но все пак има значение на каква кола ще го наливаш...
Доколкото знам маслата ТЕХАСО идват от Белгия.
Аз моето съм го купувал от фирмен магазин на ПРИСТА,която е собственост на ТЕХАСО ,така че би трябвало да е истинско
учение и труд,жизнерадост и дръзновение !!!
| |
|
Тема
|
Re: TEXACO
[re: stanetzz]
|
|
| Автор | Kuncho (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.04.02 09:14 |
|
|
Kude e tozi firmen magazin na Prista? Merci
| |
|
|
|
магазина се намира в София, Дианабад,близо до бензиностанцията на Петрол до КАТ(нещо я поразрушиха),та ако си зареждал там тръгваш по уличката срещу изхода на бензиностанцията и на 20-30м вдясно има двор с метална ограда и куполообразен хангар вътре.Това е магазина.
учение и труд,жизнерадост и дръзновение !!!
| |
|
|
|
|