|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Koia e nai-dobrata benzinostancia???
|
|
Автор | Calibra Fan (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.01 23:31 |
|
Ia kaji narode...otkqde pqlnish tozi bezdqnen tqrbuh na svoito chetirikolesno vozilo? Da sondirame malko mnenia. Edin chovek koito se zanimava s mashtabna tqrgovia na petrol mi preporqcha Shell kato nai-dobro. Otviaskqde chuvam razlichni mnenia, ama kolko razlichni... ujas... A kqde e istinata???
| |
|
OMV
Никога не знаем коя страна на филията да намажем!
| |
Тема
|
Re: Koia e nai-dobrata benzinostancia???
[re: Calibra Fan]
|
|
Автор | SysRq (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.01 11:20 |
|
omv or shell...
| |
|
Бончо Дунев мотор спорт
| |
Тема
|
Re: Бончо Дунев мотор спорт
[re: Spidercho]
|
|
Автор |
sosad (странник) |
Публикувано | 17.12.01 16:55 |
|
Той ни е известен кой е, ама искаш да кажеш че има бензиностанция така ли? Ако е така кажи къде е . . .
| |
Тема
|
Re: Бончо Дунев мотор спорт
[re: sosad]
|
|
Автор |
Spidercho (Audi Entusiast) |
Публикувано | 17.12.01 17:06 |
|
Кой е той освен, че е бил или е състезател ?
• на Опълченска над Сливница
• в Дървеница където автобус 88 завива за Младост
• под Семинарията
• под ЦСКА на 4-ти километър
• сега не се сещам за други.
| |
|
...горе-долу една цена държат и еднакъв бензин сипват. На ДУНЕВ при ЦСКА ми харесва най-много защото понякога ти мият стъклото ей така и си донапомпвам гумите на компресора... и ми е на път най-вече  
| |
Тема
|
[re: Calibra Fan]
|
|
Автор |
silent (някакъв) |
Публикувано | 17.12.01 21:47 |
|
BP но на една единствена тяхна бензиностанция зареждам и евентуално на една бензиностанция на дунев...........с други думи сипвам само на две бензиностанции...........
незабележим
| |
|
Kato slushah razni loshi sluhove iz BG za Shell vzeh da gi otbiagvam dori v chujbina, makar che ne mi se viarvashe vse pak pone navun da praviat neshto neredno. No predi godina i polovina chetoh edna statia v "Houston Chronicle" za razkriti dalaveri po benzinostancii na Shell v NYC i Buffalo sustoyashi se v tova che ti otchita opredeleno kolichestvo a vsushtnost ti sipvash po malko, ta ottogava vaobshte ne spiram na tiah dori da sa mi na put.
Inache predpochitam ExxonMobil , Conoco i Texaco.
| |
Тема
|
[re: MacGyver]
|
|
Автор | SysRq (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.01 09:51 |
|
Има такова нещо, защото продават нафта на черно, на познати тираджии на по-ниска цена. Даже веднъж на мой познат са му казали: "Сега е малко по-скъпо, защото нафтата е на мой колега." !!??!!
Но въпреки това като качество мисля, че е добре, само дето понякога много бавно става плащането.
Но не знаеш "Петрол" какви са.... според тях резервоарът ми е над 50 литра!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|