|  | | 

| 

| 

| Тема |  Онуфрий, или гадно ли е да ти сбъркат ника   |  |  | Автор | bsb_2 () |  | Публикувано | 18.12.03 12:44 |  |  | 

Вчера чета една колонка в новия брой на "Криле", посветена на една година от създаването на форума. И стигам до следното изречение:
 "...нашите потребители написаха близо 30000 мнения по дискутираните въпроси (всеизвестният анонимен потребител с прякор Унуфрий - над 3000)."
 Курсивът и получерното са техни.
 Всеки, който малко обръща внимание кой какво пише, знае, че е Онуфрий - или ако предпочитате, onufrii
 А иначе ми се струва тъжно-иронично, че пиша това мнение тук, вместо на форума на krile.net

Боян
 --
 What are you afraid of?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Онуфрий, или гадно ли е да ти сбъркат ника
[re: bsb_2] |  |  | Автор | slice[bgspotters.net] (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.12.03 16:37 |  |  | 

работата май идва от там, че във форума му прозинасяме ника с У а не с О

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Онуфрий, или гадно ли е да ти сбъркат ника  [re: bsb_2] |  |  | Автор | Moss (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.12.03 17:58 |  |  | 

Виновния ще почерпи всички, дето са се почуствали засегнати, и ще считаме случая за приключен

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Онуфрий, или гадно ли е да ти сбъркат ника  [re: Moss] |  |  | Автор | Han Solo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.12.03 21:01 |  |  | 

Хайде сега големия проблем, нали е ясно за кого става дума, а за другото може да  бъдем и над тези неща, нали? Че чак и цяла тема да пускаш, виж да се пише за фактологичните грешки /ако ги има/ да... Или за простотиите които някои журналисти лаици ръсят
  това ще го оценя даже бих си правил колекция 

|  |  |  
             |  |  | 

За съжаление /или за щастие/ отговорният елемент за "гафа" с ника на onufrii е твърде високопоставен за да бъде разстреян.

Ама това са бели кахъри на фона на някой други глупости в брой 12 на любимото ни списание. Айде, като оправят Форума /до седмица се надяваме да стане/ ще коментираме по-подробно.

Не питай какво страната ти може да направи за теб, а питай какво ти можеш да направиш за нея.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Разстрел  [re: Fox Mulder] |  |  | Автор | Han Solo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.12.03 13:18 |  |  | 

Какви чак такива гафове? аз го прегледах отгоре и не видях нищо чак толкова фрапиращо

|  |  |  
             |  |  | 

Отбелязването на 100 годишнината на авиацията е ужасно. Статията по случая е просто потресаващо лоша. Абе срам и позор. Ама като упрявят форума ще говоря повече

Не питай какво страната ти може да направи за теб, а питай какво ти можеш да направиш за нея.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Разстрел  [re: Fox Mulder] |  |  | Автор | Kилъp (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.12.03 00:00 |  |  | 

Е, и какво като е високопоставен? От тях трябва да се почне.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Онуфрий, или гадно ли е да ти сбъркат ника  [re: bsb_2] |  |  | Автор | onufriii (отнесен) |  | Публикувано | 21.12.03 02:53 |  |  | 

bsb_2, трогнат съм от вниманието към скромната ми личност, но не мисля че тук има място за притеснение, или някаква грешка. Ника ми наистина е с О, но Унуфрии е нещо като индивидуализирано обръщение от Сашо, така че н бих го приел в никакъв случай като невнимание.

veni, vermini, vomini

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Онуфрий, или гадно ли е да ти сбъркат ника  [re: Moss] |  |  | Автор | onufriii (отнесен) |  | Публикувано | 21.12.03 02:56 |  |  | 

Задължително ли е да се почерпим
  ! 
 veni, vermini, vomini

|  |  |  |  

|   | 
 |