Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:20 24.11.25 
Техника
   >> Audio/Video & HiFi
*Кратък преглед

Тема Препоръчайте ми TVнови  
АвторЛaиk (Нерегистриран)
Публикувано03.11.03 19:24

21", плосък екран, и е важно да е с що-годе добър звук. Има доста оферти на сходни цени и трудно се ориентирам. Няма да го допълвам с аудиосистема за домашно кино, така че ми се иска да звучи колкото може по-добре -- знам че обсъждате доста по-качествена апаратура, но ще съм благодарен ако някой сподели впечатления.

Тема Re: Препоръчайте ми TVнови [re: Лaиk]  
АвторClTRON (Нерегистриран)
Публикувано06.11.03 13:00

С тази големина плосък екран и добър звук можеш да намериш samsung или LG
и да са стерео с вграден тонкорертор. Европейските марки напоследък невадят добър звук в този клас, аз имам philips и да ти кажа е един писклив тон изважда, че не се трае чак.

Тема Re: Препоръчайте ми TV [re: Лaиk]  
Автор glarusa (kabeldjiata)
Публикувано06.11.03 14:01

100% sam za samsung.....nai dobroto za parite si e.vervai mi rabotia v kabelna i dosta televizori sam vidial.za parite si e prosto prfektniat izbor:))

jivota e samo edin san kam ve4nostta...zatova da go napravim takav kakavto ni haresva

Тема Re: Препоръчайте ми TVнови [re: Лaиk]  
Автор GipS (Front Page)
Публикувано06.11.03 16:12

Определено Самсунг... картината е ОК звука също, а имаи лесно меню. Ако не ти се дават много пари.... това е едно решение. Ако искаш висок клас марков.. то тогава отиваш на 29'' ....

Тема Re: Препоръчайте ми TVнови [re: GipS]  
Авторgdg (Нерегистриран)
Публикувано17.11.03 19:49

samsung sux

Тема Re: Препоръчайте ми TVнови [re: gdg]  
АвторbigASSyou (Нерегистриран)
Публикувано18.11.03 17:53

ave tiq ot samsung danebi da sa vi obe6tali % ot pe4albata.
to mai tai 6a doide.
kvo tolkova im xaresvate na tiq boklutzi nemoga da razbera
izkrivqvane na kartinata i kalpavi elementi = evtin TV
kato iska6 da se qdosva6 davai..............

i ako ne e taka imeto mi da ne e SONYTO E QKO

Тема Re: Препоръчайте ми TVнови [re: bigASSyou]  
Автор Cremate ()
Публикувано19.11.03 01:28

Да, наистина Самсунзите кривят образа, поне тези от нисък клас! Аз имам LG, който също криви, но вади невероятен звук, има и графичен еквалайзер.
Погледни JVC-тата и Филипс! Те са на добра цена и що годе биват като качество.

Тема Re: Препоръчайте ми TVнови [re: Cremate]  
Публикувано19.11.03 11:09

taka e . JVC ne sa lo6i daje sa dobri.
ako iska6 qk zvuk nameri si edin star elektron .vadi super qk zvuk(za smetka na kartinata).
vijdal sam elektron sas smenen kineskop (toshiba) edno moga da ti kaja : ebasi maikata , ebasi kartinata , ebasi TV-to

Тема Re: Препоръчайте ми TVнови [re: bigASSyou]  
Автор 353W (Xans maniak)
Публикувано22.11.03 16:46

Az pak Bix prepora4al Grundig.Imam 29' ot 12 godini i vse o6te vadi perfektna kartina.Ne e plosak ama kato gi gledax tiq v Metro ploskite mi moq vadi mnogo po-dobra kartina ot tqx.Xodil e samo 2 pati na remont i e perfe4ten televizor ama zvyka my kyca.V smisam vadi mnogo dobar bas i visoki ama govoriteli smenqm prez 2 godini.

Тема Re: Препоръчайте ми TVнови [re: 353W]  
Публикувано23.11.03 11:31

Grundig ve4e ne se proizvejdat.
moje6 samo na staro da si vzeme6 , oba4e TV na staro ne e za prepora4vane.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.