|
Тема
|
syvet za pokupka na Audi A4
|
|
Автор | diadogad (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.05 00:18 |
|
Skoro 6te si kupuvam audi A4 i ne sym re6il dali da byde s benzinov ili dizelov dvigatel.
Sprial sym se na kubatura 1.8 L ili 2 L, model 1996-1998 g. Kolata 6te byde karana predimno v gradski uslovia.
Kakvo 6te mi prepory4ate i molia da se argumentirate. Predvaritelno blagodaria.
| |
Тема
|
Re: syvet za pokupka na Audi A4
[re: diadogad]
|
|
Автор | LEXUS (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.05 08:09 |
|
az ne se se6tam za dvigatel 2L ot tezi godini/da ne e starya motor ot B-4/.na men opredeleno mi dopada BENZINOV 1.8T/150 K.C./--chudesna dinamika,a e i po-ikonomi4en ot 1.8 bez turbo.--kolkoto i da e chudno,e taka.vse pak tryabva da znae6 kakvo tarsi6--dinamika ili ikonomi4nost.ako tarsi6 ikonomiata,tryabva da se zadovoli6 s po-slabata dinamika na diesela. 
| |
Тема
|
[re: LEXUS]
|
|
Автор |
O!Sag (divine sinner) |
Публикувано | 19.12.05 16:25 |
|
Да наречеш двигателя AFN (110 к.с. VTG турбо) с по-малка динамика може само ако го сравняваш с 1.8Т. Но като цяло си е много добре и се кара доста приятно.
| |
Тема
|
[re: O!Sag]
|
|
Автор | diadogad (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.05 00:18 |
|
Mi iskam da nablegna na ikonomichnostta t.e diesel 1.9TDI naprimer no ima mnogo protivorechivi mneniq otnostno posledvashtite investicii za poddrujka i po chesti povredi na dizelarkata sprqmo benzinovata (kato eventualna povreda na skupata pompa, poveche konsumativi i.tn), da ne se okaje evtinoto da izleze skupo.Vie kakvo shte kajete po vuprosa ? 
| |
Тема
|
[re: diadogad]
|
|
Автор | Ducati (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.05 19:39 |
|
Kolega, ako nqma da kara6 mnogo, pod 20hil km na godina, ne si struva da si dava6 parite za dizel.
Sasto da si vzeme6 turbo kola na neznaino kolko kilometri, a i neznaino kakvi sastezateli sa q karali, sa6to ne te savetvam. Vzemi si edna atmosferka 1.8 i za gradsko ste ti e idealna. Kato i se naradva6, sled nqkolko godini vinagi moje6 da i sloji6 gazova ili metan, moeto mnenie e 4e tezi u6edbi ili ste stavat po evtini ili ste badat po-usavar6enstvani sas vremeto.
| |
|
|
|
|