Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:55 14.05.26 
Автомобили
   >> Audi
*Кратък преглед

Тема датчик на таблото за горивото 80-1,6tdнови  
Автор lansky (,но не сняг)
Публикувано29.07.04 17:02

като сипя нафта догоре, стрелката не отива до 70литра, а стои на около два мм по напред - дали поплавъка нещо ме бъзика или е разместена стрелката. имам някаква врътка пред този датчик, която излиза от стъклото, но за беля е счупена и само с нокти я докопвам - дали не е за центровка точно на стрелката......(същата врътка както при часовника например или като при дневния километраж) като я бъзикам забелязвам, че стрелката слиза още по-надолу, но като въртя в обратна посока не се качва нагоре......
не знам дали ме разбрахте, ама има ли начин стрелката на таблото да им показва точно или е само ориентировъчно

аудито е 80 яйце - 89 година 1,6ТД (което едва ли има значение)

Тема Re: датчик на таблото за горивото 80-1,6td [re: lansky]  
АвторБaтcтaнчo (Нерегистриран)
Публикувано29.07.04 17:24

На 99% от 80ките врътката е счупена!!!Но се постарай да я врътнеш!Ако не можеш изкарай километража и става по лесно като се извади да си го мръднеш колкото искаш!Мойта и тя е така ама вече не ми прави впечатление!Радвам се да видя че още някой има като мойта кошница!

Тема Re: датчик на таблото за горивото 80-1,6tdнови [re: lansky]  
Автор HlTMANМодератор (The DarkSoul)
Публикувано30.07.04 11:27

Da vrutkata e za centrovka na strelkata .. i se sustoi ot 2 chasti .. izdurpai gornata i posle puhni malka otverka vutre taka che da opre v stenite i zavurti .. i all shte e nared .. pravi go na zagasena kola na izkliuchen kontakt .. taka che da znaesh kade tu svurshva benzina posle :) Ako ne me razbra ela na niakoi sreshta i shte go napravia az

WWell BE COOL

Тема Re: датчик на таблото за горивото 80-1,6tdнови [re: HlTMAN]  
Автор lansky (,но не сняг)
Публикувано30.07.04 16:00

ми да ти кажа не те разбрах - щото като изгася колата мисля че датчика не работи и няма как да го наглася освен ако резервоарът не е тотално празен.....

ма както и да е де - кога е срещата

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.