|
|
|
Тема
|
датчик на таблото за горивото 80-1,6td
|
|
| Автор |
lansky (,но не сняг) |
| Публикувано | 29.07.04 17:02 |
|
|
като сипя нафта догоре, стрелката не отива до 70литра, а стои на около два мм по напред - дали поплавъка нещо ме бъзика или е разместена стрелката. имам някаква врътка пред този датчик, която излиза от стъклото, но за беля е счупена и само с нокти я докопвам - дали не е за центровка точно на стрелката......(същата врътка както при часовника например или като при дневния километраж) като я бъзикам забелязвам, че стрелката слиза още по-надолу, но като въртя в обратна посока не се качва нагоре......
не знам дали ме разбрахте, ама има ли начин стрелката на таблото да им показва точно или е само ориентировъчно
аудито е 80 яйце - 89 година 1,6ТД (което едва ли има значение)
| |
|
Тема
|
Re: датчик на таблото за горивото 80-1,6td
[re: lansky]
|
|
| Автор | Бaтcтaнчo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.07.04 17:24 |
|
|
На 99% от 80ките врътката е счупена!!!Но се постарай да я врътнеш!Ако не можеш изкарай километража и става по лесно като се извади да си го мръднеш колкото искаш!Мойта и тя е така ама вече не ми прави впечатление!Радвам се да видя че още някой има като мойта кошница!
| |
|
Тема
|
[re: lansky]
|
|
| Автор |
HlTMAN (The DarkSoul) |
| Публикувано | 30.07.04 11:27 |
|
|
Da vrutkata e za centrovka na strelkata .. i se sustoi ot 2 chasti .. izdurpai gornata i posle puhni malka otverka vutre taka che da opre v stenite i zavurti .. i all shte e nared .. pravi go na zagasena kola na izkliuchen kontakt .. taka che da znaesh kade tu svurshva benzina posle :) Ako ne me razbra ela na niakoi sreshta i shte go napravia az
WWell BE COOL
| |
|
Тема
|
[re: HlTMAN]
|
|
| Автор |
lansky (,но не сняг) |
| Публикувано | 30.07.04 16:00 |
|
|
ми да ти кажа не те разбрах - щото като изгася колата мисля че датчика не работи и няма как да го наглася освен ако резервоарът не е тотално празен.....
ма както и да е де - кога е срещата 
| |
|
|
|
|