|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  10 000 евро и какво Ауди....   |  |  | Автор | Cult Society (бърз...) |  | Публикувано | 24.11.03 10:19 |  |  | 

Здравейте,

Имам доста спешно въпросче - търси се Ауди А4, А6 - дизел за около 10 000 евро....... какви са възможностите - години , километри, двигател....
 Става въпрос да си го докарам от Германия ....... Бих искал да е 2.5 ТДИ 6 скорости .... не съм много по екстрите - клима и ел стъкла са достатъчни.

Рових в Мобилето ама нещо няма много голям избор..........

Ако може някой да даде съвет за двигателя - дали да 1.9 ТДИ или 2.5 ТДИ - и какви са им проблемите, ако има такива де:)

|  |  |  
             |  |  | 

dvig. samo 2.5..no si napravi smetkata 4e tez koli gi garat nai malko po 80 000km na godina....

|  |  |  
             |  |  | 

4ak pak po 80 tkm/godina.... ako e taxi, kurierska slujba moje... to islisa po 400 km na den pri 230 rabotni dni...okolo 30-40 tkm e realno.
 tova, 4e koli v BG sa 100% s prevartjani km, falshivi service knijki pokriti i samasani udari e druga tema.
 Sa 10 teuro se vklju4vash sa A4 1,9 TDI, 97-98 i okolo 150-200 tkm, pri 200 tkm moje i '99. sa A6 otivash na 15 teuro.
 *sa vernostta na dannite bes garanzija
 zenite sa netto, bes transport i DDS ;-)

|  |  |  
             |  |  | 

Mersi - nqma li pri teb nqkoe

A4 2.5 TDI
 A6 2.5 TDI

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: за 10 000 евро  [re: alex96] |  |  | Автор | Teдo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 25.11.03 22:11 |  |  | 

В мобиле.де излизат 359 А4-ки от 8 до 10 хиляди евро и само 75 А6-ци, като от последните само няколко са от новото купе... Има едно комби с цвят "такси" 99г. на 227000км...

Имай предвид:
 - избягвай автокъщи собственост на турци и др. балкански субекти (познават се по името);
 - много от колите са с възможност за връщане на 16% ДДС;
 - разходите за докарване (без вноса = ДДС-то) ще са ти над 1000лв, ако търсиш няколко дни и нямаш къде да спиш (роднини, приятели).

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: 10 000 евро и какво Ауди....  [re: Cult Society] |  |  | Автор | A6 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 25.11.03 22:12 |  |  | 

виж

|  |  |  
             |  |  | 

a ne iskash li za tia pari Audi cabrio 150 ps sas sichki vazmojni extri za modela koito se setish

|  |  |  
             |  |  | 

Ако ти се дават малко повече пари - 25 000 лв, един мой приятел иска да продава на майка си колата (същата като тази по-долу, но не е АВАНТ):

К'во колко?!?

|  |  |  
             |  |  | 

Трябва ми автомобил за пътуване
  Иначе на Кабриото съм голям фен 

|  |  |  
             |  |  | 

Quattro li e?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |