|
|
|
Тема
|
SRESHTATA-palna izlagaciq!!!
|
|
| Автор |
gambini (непознат
) |
| Публикувано | 26.10.03 21:00 |
|
|
Sreshtata beshe palna izlagaciq sram i rezil biahme 4 Audita, horata ot OPEL imaha strahotna organizaciq biaha nad 20. STARM ZA KLUBA 
| |
|
Тема
|
Re: SRESHTATA-palna izlagaciq!!!
[re: gambini]
|
|
| Автор |
WALTER (RS) |
| Публикувано | 26.10.03 23:19 |
|
|
i az sam na tova mnenie az bqh tam s coupe b4 stoqh s jassenkid i si tragna6 a tezi s opelite bqha hilqdi!!     
PRO STREET FOREVER
| |
|
Тема
|
[re: WALTER]
|
|
| Автор | RED AUDl (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.10.03 00:21 |
|
|
Ami normalno be, hora! Ako she se ugovariame - razbirame se pone 2-3 sedmici, zapliuvame si ot rano data i chas i tova e. Syobshtenieto triabva da visi i da se vidi ot vsichki. A taka kakvo se poluchi? Mnogo hora moje bi ne sa znaeli, drugi ne sa uspeli da doidat, shtoto zakratkoto vreme ne sa se organizirali..... Kato se znae, kato se vidi i vseki si napravi smetkata - she doidem dosta koli. A i chestite sreshti dosajdat - neka da sa pone na 2 meseca 1 put i to da se znae tochno.... Shtoto sega maistana - edin reshil da se vidim, drugite ne mogli i nakrai - 4 choveka.....emi taka e
| |
|
|
|
i az minah s alfata nemashe kjoravo audi a samo opeli i peja
Alfa 155 2.0 16V
| |
|
Тема
|
[re: RED AUDl]
|
|
| Автор | M (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.10.03 12:56 |
|
|
mi tai to.. kat ste mnoo barzi.. pak i s tia vremena tia pobarkaha naroda.. i pak dobre 4e e nazad toia pat.. 4e naish li kfo stava kat se butat 4asovnicite na pred.. niakoi teroristi toku-vi6 reshili da sverat 4asovnicite i BOOOOOM :)
sega seriozno - dokrai si misleh 4e sreshtata e ot 17:00, dori i na edin drug fan s Audi kazah 17:00
a i VW baia se biaha sabrali kam 17:xx
moje i da se sberat 10-tina Audi-ta za v4era, ama prosto sa bili po razli4no vreme.. tova e.
ina4e dali shte ia organizirate 2-3 weeks predi tova ili 3 dena predi tova.. mai e vse edno.. to nali znaete 4e jivota e tova det se slu4va dokato si pravim planove.. 4estno vi kazvam neznam drugata week kade shte sam i kakvo shte pravia, a via iskate da znam za sled 2-3 weeks ;)
| |
|
Тема
|
[re: M]
|
|
| Автор |
lllubo (potamneni) |
| Публикувано | 27.10.03 15:22 |
|
|
zavisi - az zabeliazvam che dosta ot fenovete po-riadko se obajdat po forumite - ili samo gi chetata ili niamat mnenie - ne znam. Prosto hubavo e naistina pone ot 2 sedmici po-rano da se kaje za sreshtata.
A i ne mislia che shte ima problemi kato se praviat na po-chesto.
Ia si predstavi kato se praviat na 2 meseca vednaj i niakoj ne moje da dojde na parvoto sabirane, sluchva se taka i che na vtoroto niama da moje i se okazva che toj vijda drugite vednaj na polovin godina.... ne mislia che ima znachenie kolko chesto sa sreshtite
| |
|
|
|
има и меил лист за тази работа, а аз днес имах изпит и в неделя ми гореше под гъза
Щом те влече
| |
|
|
|
|