|
Тема
|
Имам два проблема...
|
|
Автор | drivepro (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.10.03 13:35 |
|
Значи вижте сега, незначителни, но много дразнещи.
1.Осветление на таблото и като цяло в купето нямам.Веднъж един познат регулираше силата на светлината и после гледам - вече няма такава.Варианти?Габаритите си светят отвън.На един предпазител ли са габарити и лампи в купето?
2.Веднъж си карам и чистачките и моторчето за водата аапочнаха постоянно да работят.Наложи се да прекъсна един от кабелите на чистачките от ключа и сега почти нямам такива.Нямам онова положение, при което леко бутане на ключа ги задейства веднъж, нямам първа степен, не се връщат сами и трябва да ги нагласям.Като искам да измия стъклото трябва сам да ги пускам(не като преди с моторчето автоматично 3 пъти).Те нали имат някакво реле, дали е от него?
Ужас, два малки проблема са, ама в това дъждовно време да не виждаш нищо по таблото и да трябва да си играеш с чистачките...;((
| |
Тема
|
Re: Имам два проблема...
[re: drivepro]
|
|
Автор |
Любитeл (Лукав Благинар) |
Публикувано | 19.10.03 13:41 |
|
Ако като изключиш чистачките и те спрат кадето се намират в момента на спиране, а не се прибират - 100% релето е заминало.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
The One (избраният) |
Публикувано | 19.10.03 15:28 |
|
Питай на www.audibg.com
Там сигурно ще знаят нещо повече
And the death shall not have dominion!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
glarusa (kabeldjiata) |
Публикувано | 19.10.03 15:31 |
|
nameri bushona na 4ista4kite.toi kato izgori spira da raboti releto i se polu4ava to4no tova koeto kazvash a za tabloto-na otdelen bushon e ot gabaritite
jivota e samo edin san kam ve4nostta...zatova da go napravim takav kakavto ni haresva Редактирано от glarusa на 19.10.03 15:33.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
itzo75 (непознат) |
Публикувано | 21.10.03 18:20 |
|
На първия въпрос отчасти:
Силата на осветлението се регулира с най-лявата врътка. Отзад са около 10-на лампички, които се сменят поотделно.
Т.е. заминал ти е някой бушон за таблото и/или вътр. осветление. Тва е по-добрия вариант. Само дето не знам кой е бушона
Иначе верно си е дразнещо като не можеш да скиваш готиното червено осветление 
| |
Тема
|
[re: itzo75]
|
|
Автор |
gambini (непознат
) |
Публикувано | 22.10.03 23:01 |
|
az imah sashtia problem s osvetlenieto v kupeto...beshe bushon no poneje ne razbiram mnogo i ne rovia kadeto ne mi e rabotata i otidoh pri edin pritel koito mi go smeni.
A za chistachkite ima veroiatnost da e klucha ... ima veroiatnost da e i releto :((
| |
|
|
|
|