| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Усилвател Marni 
 | 

|  
| Автор | 
Furious (новак) |  
| Публикувано | 16.09.03 23:45 |  
             |  
           | 

Някой знае ли от къде може да се купи такъв или подобен на сравнително приемлива цена .Мерси  
  Catch mi if you can .

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Усилвател Marni 
[re: Furious]
 | 

|  
| Автор | 
KR-16V (Бесния) |  
| Публикувано | 17.09.03 00:53 |  
             |  
           | 

Тоя усилвател е български и можеш да го намериш на пиротска в безистена. Незнам дали си ходил някога там, затова ще ти кажа горе доло къде се намира.
 Тръгваш от цум по пиротско посока женския пазар, от дясно се пада безистена мисля че е 3-4 подред. В безистена има още тапицер, заложна къща и т.н. Мвгазина е за БГ говорители и усилватели. Цената за 2х90W преди година беше 115лв. сега може да има промяна.

Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.

|   |  

| 

|  
           | 

А мислиш ли, че си струва, т.е. имаш ли наблюдения? Защото и на мен ми трябва стъпало и тая цена ме устройва.. Пък и за моята музика не ми трябва кой знае колко професионално стъпало...  

|   |  

| 

|  
           | 

Такъв е усилвателя на Луд Ауди Фен, всички сте чували как се тресе багажника му, пуснете му бележка, спомням си,че го беше купил от производителя 
  Щом те влече 

|   |  

| 

|  
           | 

Taka...

Nachi tezi usilwateli sa SUPER za bass :)) za sredni sa dobri a za wisoki moje bi e dobre da se nacelish kym PIONEER :) Tui priatelski sywet :)
 Za subwoofer warianta e samo edin - usilwatelq koito e 2x90 ili 1x180. Toi ima hi/lo pass filter w sluchai che nqmash otdelen izhod za sibwoofer na kasetofona si. Usilwatelq go wzeh za 150 lewa sys 1 godina garancia. Syshtia po magazinite w centyra struwashe 180-220 lewa! Sam si prawi izwodi ot kyde shte si go kupish :))
 Adresa na Marni e:

ul. Klokotnica 4. Telefon: 320656

Towa e sledwashtata prqka sled kozlodui kato wyrwish ot lywow most kym centralna gara po maria luiza.
   Ako usilwatelq ti e za neshto razlichno ot sibwoofer (aka tuba) - ako imash mnogo dobro tqlo (nqkoi ot gotinite pioneer modeli i nagore) moje bi e dobre da se zamislish dali da si wzemesh takyw usilwatel. Ako e za neshto koeto ne e chak ot nai-wisok klas - wzimai spokoino ... i bez towa tqloto shti wadi kofti zwuk i nqma problem. Ako e za subwoofer - wzimai SMELO. Towa e. Koito psuwa marni - da go duha :) dosta sa chitawi :)
   BTW w marni imat i kup wsqkwi gotini neshta swyrzani s ozwuchawaneto na edna kola - kato primerno gotowi sandyci za subwoofer, oblicowki za subwoofer, kabeli wsekfi, ogromni bushoni za zahranwane na usilwateli, trybi za bass reflex i kot drugo se setish :)
   Az si wzeh ot tqh usilwatel, kabeli za zahranwane, kabeli za usilwatel->subwoofer, bushon (golqm i krasiw), tryba za bass refrex-a i prekrasnia wylnen plat za tapiciraneto na subwoofer-a .. koito paswa idealno s cweta na tapiceriata na bagajnika mi :)
   Towa e.. ako imash wyprosi - pitai.

Pozdrawi,

Lud Audi fen - AUDI 4ever!

|   |  

| 

|  
           | 

Звучи много добре..
 Ще се замисля сериозно по въпроса   

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Koito se interesuwa ot Усилвател Marni ...
[re: tsvet4O]
 | 

|  
| Автор | Alex (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 18.09.03 08:23 |  
             |  
           | 

Аз също съм се засилил да си купя такъв усилвател и после мисля да си направя суб-бас или бас-рефлекс. понеже съм голям лаик в областта ще ви помоля да ми кажете как да постъпя- харесал съм си едни колони в технополис около 170 лева/брой- точно за целта- ама после какво- да си купя плоскости и да си сглобя кутия или?  

Луд Ауди Фен- дай параметри на твоята кутия/колона- как го направи това чудо? то си е цял шедьовар... 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: Alex]
 | 

|  
| Автор | 
tsvet4O () |  
| Публикувано | 18.09.03 09:59 |  
             |  
           | 

Трябва някой да ти я изчисли и направи.. Завиди какво качество искаш и колко пари си готов да отделиш, има много варианти, вкл. и готови subwoofer-и и туби. В технополис също има някакъв избор, но там решенията, според мен, са компромисни. 
 Най-важното - не купувай говорителите, преди да си решил какво и кой ще ти го направи  

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: tsvet4O]
 | 

|  
| Автор | Alex (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 18.09.03 14:27 |  
             |  
           | 

Значи идеята ми е следната- купувам си един усилвател марни за о-ло 150 лева; после ми остават още о-ло 150 лева за колона....искам сам да си направя кутията, защото ми се струва, че ще се справя прекрасно с тази задача. въпроса е каква колона и какви размери на кутията?- а и още нещо- иска ми се все пак да ми остане багажник след цялата тая работа

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: Alex]
 | 

|  
| Автор | 
KR-16V (Бесния) |  
| Публикувано | 18.09.03 14:32 |  
             |  
           | 

Moq savet e da si kupish napravo cqla tuba. Spored mene nqma da mozesh da q naglasihsh taka kakto gi pravat, a pak nqma da ti izleze i po-evtino.
  TI moze da q napravish dobre obache dali shte e s tozi obem kakavto trqbva?
 Zatova otidi v nqkoi magazin pusni edna tuba, chuq q kak siri i ako ti haresa vzimai.
 Az ti preporachvam thunder, dobri sa a pak  sa i evtini, drugiq variant e balgarski bas- sashto imat mnogo dobar bass.

Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |