Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:05 03.11.25 
Автомобили
   >> Audi
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Усилвател Marni  
Автор Furious (новак)
Публикувано16.09.03 23:45

Някой знае ли от къде може да се купи такъв или подобен на сравнително приемлива цена .Мерси

Catch mi if you can .

Тема Re: Усилвател Marniнови [re: Furious]  
Автор KR-16V (Бесния)
Публикувано17.09.03 00:53

Тоя усилвател е български и можеш да го намериш на пиротска в безистена. Незнам дали си ходил някога там, затова ще ти кажа горе доло къде се намира.
Тръгваш от цум по пиротско посока женския пазар, от дясно се пада безистена мисля че е 3-4 подред. В безистена има още тапицер, заложна къща и т.н. Мвгазина е за БГ говорители и усилватели. Цената за 2х90W преди година беше 115лв. сега може да има промяна.

Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.

Тема Re: Усилвател Marniнови [re: KR-16V]  
Автор tsvet4O ()
Публикувано17.09.03 09:24

А мислиш ли, че си струва, т.е. имаш ли наблюдения? Защото и на мен ми трябва стъпало и тая цена ме устройва.. Пък и за моята музика не ми трябва кой знае колко професионално стъпало...

Тема Re: Усилвател Marniнови [re: tsvet4O]  
Автор Audimania (Judas)
Публикувано17.09.03 15:18

Такъв е усилвателя на Луд Ауди Фен, всички сте чували как се тресе багажника му, пуснете му бележка, спомням си,че го беше купил от производителя

Щом те влече

Тема Koito se interesuwa ot Усилвател Marni ...нови [re: Audimania]  
Автор Lud Audi fen (пристрастен)
Публикувано17.09.03 16:39

Taka...

Nachi tezi usilwateli sa SUPER za bass :)) za sredni sa dobri a za wisoki moje bi e dobre da se nacelish kym PIONEER :) Tui priatelski sywet :)
Za subwoofer warianta e samo edin - usilwatelq koito e 2x90 ili 1x180. Toi ima hi/lo pass filter w sluchai che nqmash otdelen izhod za sibwoofer na kasetofona si. Usilwatelq go wzeh za 150 lewa sys 1 godina garancia. Syshtia po magazinite w centyra struwashe 180-220 lewa! Sam si prawi izwodi ot kyde shte si go kupish :))
Adresa na Marni e:

ul. Klokotnica 4. Telefon: 320656

Towa e sledwashtata prqka sled kozlodui kato wyrwish ot lywow most kym centralna gara po maria luiza.
Ako usilwatelq ti e za neshto razlichno ot sibwoofer (aka tuba) - ako imash mnogo dobro tqlo (nqkoi ot gotinite pioneer modeli i nagore) moje bi e dobre da se zamislish dali da si wzemesh takyw usilwatel. Ako e za neshto koeto ne e chak ot nai-wisok klas - wzimai spokoino ... i bez towa tqloto shti wadi kofti zwuk i nqma problem. Ako e za subwoofer - wzimai SMELO. Towa e. Koito psuwa marni - da go duha :) dosta sa chitawi :)
BTW w marni imat i kup wsqkwi gotini neshta swyrzani s ozwuchawaneto na edna kola - kato primerno gotowi sandyci za subwoofer, oblicowki za subwoofer, kabeli wsekfi, ogromni bushoni za zahranwane na usilwateli, trybi za bass reflex i kot drugo se setish :)
Az si wzeh ot tqh usilwatel, kabeli za zahranwane, kabeli za usilwatel->subwoofer, bushon (golqm i krasiw), tryba za bass refrex-a i prekrasnia wylnen plat za tapiciraneto na subwoofer-a .. koito paswa idealno s cweta na tapiceriata na bagajnika mi :)
Towa e.. ako imash wyprosi - pitai.

Pozdrawi,

Lud Audi fen - AUDI 4ever!

Тема Re: Koito se interesuwa ot Усилвател Marni ...нови [re: Lud Audi fen]  
Автор tsvet4O ()
Публикувано17.09.03 17:31

Звучи много добре..
Ще се замисля сериозно по въпроса

Тема Re: Koito se interesuwa ot Усилвател Marni ...нови [re: tsvet4O]  
АвторAlex (Нерегистриран)
Публикувано18.09.03 08:23

Аз също съм се засилил да си купя такъв усилвател и после мисля да си направя суб-бас или бас-рефлекс. понеже съм голям лаик в областта ще ви помоля да ми кажете как да постъпя- харесал съм си едни колони в технополис около 170 лева/брой- точно за целта- ама после какво- да си купя плоскости и да си сглобя кутия или?

Луд Ауди Фен- дай параметри на твоята кутия/колона- как го направи това чудо? то си е цял шедьовар...

Тема Re: Koito se interesuwa ot Усилвател Marni ...нови [re: Alex]  
Автор tsvet4O ()
Публикувано18.09.03 09:59

Трябва някой да ти я изчисли и направи.. Завиди какво качество искаш и колко пари си готов да отделиш, има много варианти, вкл. и готови subwoofer-и и туби. В технополис също има някакъв избор, но там решенията, според мен, са компромисни.
Най-важното - не купувай говорителите, преди да си решил какво и кой ще ти го направи

Тема Re: Koito se interesuwa ot Усилвател Marni ...нови [re: tsvet4O]  
АвторAlex (Нерегистриран)
Публикувано18.09.03 14:27

Значи идеята ми е следната- купувам си един усилвател марни за о-ло 150 лева; после ми остават още о-ло 150 лева за колона....искам сам да си направя кутията, защото ми се струва, че ще се справя прекрасно с тази задача. въпроса е каква колона и какви размери на кутията?- а и още нещо- иска ми се все пак да ми остане багажник след цялата тая работа

Тема Re: Koito se interesuwa ot Усилвател Marni ...нови [re: Alex]  
Автор KR-16V (Бесния)
Публикувано18.09.03 14:32

Moq savet e da si kupish napravo cqla tuba. Spored mene nqma da mozesh da q naglasihsh taka kakto gi pravat, a pak nqma da ti izleze i po-evtino.
TI moze da q napravish dobre obache dali shte e s tozi obem kakavto trqbva?
Zatova otidi v nqkoi magazin pusni edna tuba, chuq q kak siri i ako ti haresa vzimai.
Az ti preporachvam thunder, dobri sa a pak sa i evtini, drugiq variant e balgarski bas- sashto imat mnogo dobar bass.

Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.