|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Dobavki
|
|
Автор | Furious (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.03 09:54 |
|
Nqkoi slagal li e dobavka na dvigatelq . MOlq daite saveti i mneniq ako ste polzvali nqkakva dobavka . Kakav e bil efekta , kakva e cenata .Chuval sam za razlichni dobavki - QMI , Motor up , Universalen modifikator
| |
Тема
|
Re: Dobavki
[re: Furious]
|
|
Автор | AUDl_GT (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.03 15:09 |
|
pich da ima efekt ,no e e porazitelen chesno kazano az izpolzvam SLICK 50 amerikaska dobevka za masloto v mometia ia predlagat na Avtomovilnoto izlozenie 20003 i struva 56lv 500mlg to e do 1600cc!!!
| |
|
Такааа, аз на старата си кола съм ползвал "motor up" и искам да ти кажа, че абсолютно никакъв ефект не забелязах - гола вода е!
с това ми се изчерпва биографията с добавките.......
сега съм наумил да си купя SX6000 на QMI и ако изчакаш до идния петък ще ти кажа и какъв е ефекта
Днес си купих ново масълце "MOTUL" и един супер концентриран "engine clean" пак на същата фирма, сега сбирам парици и за добавката и ще сюпризирам скоро моторчето си ,защото го заслужава
На SX6000 цената е 79,90лв за расфасовката от един литър
ако желаеш мога да ти дам адрес и тел на вносителя, както и да прочетеш туй онуй за добавката
| |
|
Dai mi ako mogesh zastoto i az sam se sprql na QMI samo che mi iskat 50 lv za 500g
Catch mi if you can .
| |
|
Днес си купих добавката и я сложих и току що се прибирам след 110км път.
на добавката пише, че максимален ефект се получава след 100км.
Наблюденията ми засега не са очакваните, изморен съм и немога да преценя имали разлика в поведението на мотора или не, но май отговорът е не
Просто следобед като сменях маслото и промих моторът с "Engine clean" двигателят съвсем утихна и за SX6000 не остана работа по обезшумяването.
Искам да кажа, че не знам дали двигателят ми е възможно да работи по-тихо от това което е в момента и като се има предвид, че гони 240 000км.
Май това ще да е максимума
Утре на свежа тиква ще преценя и усмисля резултатите
Ето ти тел. на вносителя
868 73 98
звънни да те упътят как да ги намериш и отиди на място, там има една лелка чиято уста не спира да мели и можеш да извлечеш неограничено количество инфи за QMI
Утре (неделя) ако се сбираме на полигона в Ст.град аз ще дойда и ако искаш може да чуеш как работи двигателя и да прочетеш няколко рекламки
| |
Тема
|
Mene me vulnuvat dobavkite za gorivo.
|
|
Автор |
KR-16V (Бесния) |
Публикувано | 22.06.03 00:15 |
|
Probval li e nqkoi na STP dobavkata za izchistvane na benzinovi duzi? Ima li efekt?
Ima li po podhodqsht nachin za izchistvane na duzite?
Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.
| |
Тема
|
Re: Mene me vulnuvat dobavkite za gorivo.
[re: KR-16V]
|
|
Автор |
verter (AudiV6) |
Публикувано | 22.06.03 10:10 |
|
Аз съм пробвал STP-то и то на прословутият KR мотор
не съм останал с някакви спомени, така че явно няма голям ефект
,защото това е "ударна" добавка и ще е доста трудно на която и да е добавка от един два пъти да изчисти боклуците от дюзи работили 10 години.
По подходящ ми се струва ултразвукът - не съм пробвал лично, но поне има по-голям шанс да постигнеш макар и частичен успех
| |
|
Ако знаеш английски, прочети това: http://www.canadiandriver.com/articles/pb/additive.htm
Ако не знаеш, намери някой да ти го преведе. Мисля, че ще намериш отговор на вьпроса си!
| |
Тема
|
UNIVERSALEN MODIFIKATOR
|
|
Автор | audi-1OO (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.03 21:55 |
|
bratleta az ve4e karam 3000km s universalnia modifikator , ama moga da vi kaja e dosta po dobar ot drugite ili po to4no ot STP, QTi i taka natataka , shtoto sam polzval vasicvhki , ama ot nego sam dosta dovolen , dvigatelia korenno se podobri , niama spor , dva pati po hubavo raboti i razhoda mi spadna s 1-1.5litra . gradsko i izvan gradsko s okolo 1litar , abe mnogo e dobro kazvam vi seriozno , pone na moita kola , hodih na serviza na FULDA do nas , i si merih kompresiata na motora , i mi ia ka4i s edna atmosvera gore dolo ,
moita ko4ina nemojeshe na 2 da pravi 75 , a sega ako iskate mi viarvaite ama pravia kam 90 . (koito ne viarva moje da se ubedi kato go ka4a )
abe s edna duma e hubava taia dobavka zaslujava si parite
| |
Тема
|
Re: Dobavki
|
|
Автор | pavleti (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.03 12:08 |
|
Moita 90'tka,ima6e problem s hidravli4nite povdiga4i.Smenih gi ,no problema si ostana.Kakvi li ne masla nesipvah ,ni6to.V momenta sum s "2" dobavki, i kolata spi.Dobavkite sa Ruski " XADO".Opakovkata e 2-grama, 4ervena,i struva 32 lv.Prodava ja,i mi ja prepora4a Rumen DUNEV.Mnogo sam Dovolen.Hubavoto pri neja e 4e o6e njama menteta na pazara.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|