Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:35 05.05.26 
Автомобили
   >> Audi
*Кратък преглед

Тема Смяна на консуматив...нови  
Автор1.8T (Нерегистриран)
Публикувано23.06.03 22:52

Някой знае ли колко пари ще ме изсипят за смяна на ангренажен ремък, ролки свещи, филтри и т.н. в Юнитрейд? От недостоверен източник дочух нещо около 1400 лв.... и ми се видя някак нередно , защото подобна процедура на не-AUDI съм я правил за 200-250 лв. Има ли по-подходящо място, където могат да ми сменят тези неща по-тънко? Колата е А4 1.8Т 1996 ...

Тема Re: Смяна на консуматив... [re: 1.8T]  
Автор drv (Фен)
Публикувано24.06.03 11:58

За моето А 100 ми посикаха за смяна на ангренажен ремък 1000 лв в Unitrade. В нормален сервиз 400-500 лв.

Тема Препоръчайте някой сервиз...нови [re: drv]  
Автор1.8T (Нерегистриран)
Публикувано24.06.03 14:45

В кой сервиз (София) мога да отида, където ще ми свършат работата качественно и от кой магазин да си купя части ? Иска ми се да избегна ментетата!

Тема Re: Смяна на консуматив...нови [re: 1.8T]  
Авторseven (Нерегистриран)
Публикувано24.06.03 15:16

tam nqkyde e ;)
w unitrade znachi - remyk+rolki = ~700BGL, trud za smqna = ~300BGL (w autotechnica mi poiskaha 400BGL!),
az nakraq gi smenqh pri t.nar. DU(N)EW za 120 BGL, ama ne go preporychwam hich ! mnogo sa gotini, ama nichto ne razbirat ot Audi :(

sweshti =~50 BGL, filtri =~100 BGL

Тема Re: Препоръчайте някой сервиз...нови [re: 1.8T]  
Автор drv (Фен)
Публикувано25.06.03 16:54

Сервиз ДКВ - Обеля тел. 934 10 54, От години си ремонтирам там колата , а също и всички фирмени. До сега нямам забележка , имат си канал за оригинални VAG части, на далеч по добри цени.

Тема Re: Препоръчайте някой сервиз...нови [re: drv]  
Автор sashooRS (минаващ)
Публикувано26.06.03 01:10

kolega pusni belezka,ako iskash shte ti dam tel.na edni momcheta ot autotehnica koito prez svobodnoto vreme si backat v tehen serviz,i cenite nesa kato drugite

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.