|
Тема
|
Igrae mi strelkata na skorostomera,kak da ia oprav
|
|
Автор |
RED AUDl (THINK POSITIVE!) |
Публикувано | 17.06.03 23:26 |
|
Mnogo e gadno - igrae mi strelkata na skorostomera i to s tolerans 5 km/h .... ama se lashka otvratitelno.....
Shte me posyvetvate li tochno kakvo i kyde strabva da se nategne i opravi, che e otvrat inache
MERSY
I LOVE AUDI
| |
Тема
|
Re: Igrae mi strelkata na skorostomera,kak da ia oprav
[re: RED AUDl]
|
|
Автор |
TheDrill (This is TheDril) |
Публикувано | 18.06.03 02:26 |
|
Преди на Пежото което имахме беше така.Супер гадно!!!
Играесхе с 5-10 км. Баща ми като я направи такси и от тогава стана така.Беше ми казал 4е е нещо свързано сус жилото,но незнам точно какво беше !
| |
Тема
|
[re: TheDrill]
|
|
Автор |
c23O (KECTEH) |
Публикувано | 18.06.03 08:37 |
|
ne sam siguren, no bi triabvalo da e ot sensora za skorosta, namira se v diferenciala, kato prosledish jiloto ste go vidish. tozi senzor kat go izvadish(edin ili dva bolta) ste vidish che zavarshva s edno zabno kolelo, proveri go nego.
| |
Тема
|
[re: c23O]
|
|
Автор |
c23O (KECTEH) |
Публикувано | 18.06.03 08:39 |
|
edno utochnenie, senzora se namira v diferenciala na koli s naprechen dvigatel, stoto diferenciala e zaedno s transmisiata, a na nadlajen dvigatel, tovaga senzora e v kraia na transmisiata, niakade predi kardana.
| |
Тема
|
[re: c23O]
|
|
Автор |
HlTMAN (The DarkSoul) |
Публикувано | 18.06.03 09:57 |
|
Niama zhilo .. tabloto e elektronno.
WWell BE COOL
| |
Тема
|
|
|
Автор |
HlTMAN (The DarkSoul) |
Публикувано | 18.06.03 09:58 |
|
Idi na niakoi zhichkadjia .. za 5-10 leva shte ti go opravi ako ne e problema v samoto tablo .. 
WWell BE COOL
| |
Тема
|
[re: HlTMAN]
|
|
Автор |
c23O (KECTEH) |
Публикувано | 18.06.03 10:06 |
|
mi dori i da e elektrono, sensora pak e sas zabno kolelo nakraia. ne sam siguren, no se pak bih go proveril, a moje i da e problem po jicite, vijdal samo go predi, prosot stoto tam kadeto se zavasta buksata na kabelite za samia sensor ne praveshe hubava vraska, ta srelkata za skorosta si praveshe kvoto iska, no sasto taka i kolata ne varveshe kato horata, stoto komputara poluchava informacia ot tozi sensor.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Audimania (Judas) |
Публикувано | 18.06.03 19:02 |
|
На кола със жило е лесно, но на нашите коли не знам, ако е от сензора той се намира от лявата страна на скоростната кутия, близо до двигателя и мастото от където излиза лявата полуоска, ще видиш жиците и както каза Хитман иди някои жичкаджия да погледне. Другия вариант е износено зъбно колелце в самия скоростомер, това което движи стрелката - там решението е скоростомер или табло втора употреба - колелцето е пластмасово и е много дребно. Успех
Щом те влече
| |
Тема
|
[re: Audimania]
|
|
Автор |
carlson (непознат
) |
Публикувано | 19.06.03 22:55 |
|
ne e ot senzora, v samoto tablo e problema
pri mene be6e sa6toto,dokato nakraq sprq da ot4ita vaob6te
sa na momenti kato si e zabita v nulata strelkata podska4a izvednaj,ot4ita 1-2 min i pak spira,mnoo me drazni, naprao otka4am taka...kato namerq vreme 6e se opitam ne6to da praa.....no sa sigurnost problema e v tabloto ne v senzora,proveril sam
| |
|
|
|
|