Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:53 04.05.26 
Автомобили
   >> Audi
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ауди 100 TDI 2.5 мнение?нови  
Автор PhantomAS (няма)
Публикувано13.05.03 23:13

По принцип си търся по-малка кола - спрял съм се на Golf III - 1.9 TDI(мислех да е от 96 - ама цената нещо излиза извън плана ;-)) ), но слу4айно попаднах на една такава обява - колата е 94 година фулл екстри ама наистина всичко което съм си мислил - какво мислите за подобна машина - като поддръжка и най-вече като разход на гориво - ако не се натиска разбира се.
Търся си кола за извънградско - неголеми преходи - от около 300 км на седмица - дали ще е подходящо?

---
Е т'ва е живот!

Тема Re: Ауди 100 TDI 2.5 мнение?нови [re: PhantomAS]  
Автор tsvet4O ()
Публикувано14.05.03 07:56

2.5 TDI е най-добрият мотор за тази кола - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО икономичен, адски здрав. Трябва някой с такава кола да каже за разхода, но повече от 5.5-6 /да не кажа и по малко/ извънградско няма да ти даде, ако я караш до към 140 / което мисля е смешно малко, особеко за кола с тези качества/. Един познат има A6 99' 2.5 TDI /разбира се мотора не е същия като твоя, но.. / Човека е инструктор с тази кола в София и казва, че с карането на курсистите / само 1-ва и 2-ра, високи обороти/ на Градско му дава под 8 разход. Прави си изводите
А за самата кола какво да кажа - Ауди

Съединението прави силата! Audi

Тема Re: Ауди 100 TDI 2.5 мнение?нови [re: tsvet4O]  
Автор PhantomAS (няма)
Публикувано14.05.03 09:59

Мерси - наистина ме интересува предимно разхода - за колата знам 4е е перфектна - стига киломертажа да не е много ;-))). Притесниявам се да не харчи доста на извънградско - все пак мотора е доста по голям от този към който съм се насочил.

Другото което ме интересуваше - е поддръжката - май е доста по скъпа от тази на Голф 3 ?
---
Е т'ва е живот!

Редактирано от PhantomAS на 14.05.03 10:01.

Автор HlTMAN (The DarkSoul)
Публикувано14.05.03 10:09

Poddruzhkata e po-skupa, no za razhod na izvungradsko pri 160 km/h ti e pod 7/100

WWell BE COOL

Автор tsvet4O ()
Публикувано14.05.03 10:43

Е, със сигурност е по-скъпа поддръжката, но все пак не могат да се сравняват двете коли - и като вървене, и като комфорт. В същото време голфа няма да харчи чувствително по-малко нафта! Заслужава си!
Каква цена ти предлагат за колата?

Съединението прави силата! Audi

Тема Re: Ауди 100 TDI 2.5 мнение?нови [re: tsvet4O]  
Автор PhantomAS (няма)
Публикувано14.05.03 12:32

По4ти 11 хил. - не знам дали си струва - още повече че е карана май в БГ извесно време (неизвесно колко ;-))

---
Е т'ва е живот!

Тема Кажете къде мога...нови [re: PhantomAS]  
Автор PhantomAS (няма)
Публикувано14.05.03 13:39

евентуално да закарам колата за да погледнат състоянието и - но ми трябва сигурно място. И колко би струвал подобен преглед на двигател/ходова част.

---
Е т'ва е живот!

Тема Re: Кажете къде мога...нови [re: PhantomAS]  
Публикувано14.05.03 14:12

40-50 leva .. pulna diagnostika v Unitrade .. tam ia zakarai i posle si drupni mehanika nastrani da ti kazhe kakvo e sustoianieto

WWell BE COOL

Тема Re: Кажете къде мога...нови [re: HlTMAN]  
Автор int 27h (T.S.R.)
Публикувано14.05.03 14:17

45lv
diagnostika hodova chast
spirachki
samo merene na kompresia, nemalo wreme za poweche :((

Za smetka na twa chakash 1-3 dena za red!

Ne ostanah mnogo dovolen, towa beshe w Unitrade ovcha kupel.

---
Nothing is ever a total loss; it can always serve as a bad example...

Тема Re: Кажете къде мога...нови [re: int 27h]  
Публикувано14.05.03 14:18

Mi mozhe i v AUTOTEHNIKA da probva .. neznam kakvi sa cenite

WWell BE COOL

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.