Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:40 14.07.25 
Автомобили
   >> Audi
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Помощ - Тапицернови  
Автор TheSaint (SUPERSONIC)
Публикувано03.04.03 00:36

Трябва ми някой който да запуши тази дупка на шофьорската седалка:

Някой да е имал подобен проблем?

Тема Re: Помощ - Тапицернови [re: TheSaint]  
Автор TheDrill (This is TheDril)
Публикувано03.04.03 00:48

Kolega,moqta sedalka e proturkana po sushtiq na4in.Mnogo me drazni Mai golqm procent ot 80-te(B3) se polu4ava takova proturkvane na tapiceriqta.
Az sushto iskam da ia opravq,oba4e neznam ot kade da namerq takova par4e za tazi dup4ica.
Imah edna ideq ,da svalq tapiceriqta ot vratite,da ia zamenq s koja(mislq 4e ste stane) i sled tova sus svaleniq pliush,da q zakaram na tapicer i da q opravi nqkak si.Vijdal sum 4e gi pravqt,otdale4e poglednato ne si li4i.Oba4e tapiceriqta na vratite mi e siva na raieta,a tam e samo siva(na mqstoot na dupkata) ....neznam

[image]

[/image]

Автор Eva* (и пак тя)
Публикувано03.04.03 09:24

Болест на всички шофьорски седалки.

Има добър тапицер на бул."Сливница" и ул."Г.С.Раковски" току на кръстовището, след теракота. Казват, че работел добре.

Тема Re: Помощ - Тапицернови [re: Eva*]  
Автор NastiМодератор ()
Публикувано03.04.03 10:35

ima i edin w Plovdiv za koito Vento mi e kazal

=====

Правилният избор - Ауди Куатро

Автор FERO ()
Публикувано03.04.03 12:30

Сега ще се обадя на един човек и до края на работния ден ще имаш отговор може да се наложи да те водя до Дупница но човека работи много добре

КОЛАТА СТАВА АВТОМОБИЛ КОГАТО Е QUATTRO

Тема Re: Помощ - Тапицернови [re: FERO]  
Публикувано03.04.03 13:08

Благодаря ви!
FERO, щом си рекъл, ще ходим до Дупница, че вече почна да се рони и карантията...

АвторM (Нерегистриран)
Публикувано03.04.03 13:10

ima strahoten tapicer v Samokov, ama za edna dup4ica ne si struva.. struva si za cialostno pretapicirane (kakto si napravih az sas Scirocco-ta, zaradi edna po-goliama dup4ica na sedalkata.. pak i shtot ma kefeshe da e sin plush

Тема Re: Помощ - Тапицернови [re: M]  
Автор antipop (!)
Публикувано03.04.03 14:12

Ако не е тайна колко пари ти излезна плюша в Самоков? Мойте седалки са тръгнали и съм почнал да обмислям варианта с претапициране. Отделно не са плюшени, а съм голям фен(много повече ме кефи от кожа нпример) и поне да знам за каква сума да се настройвам

If you don't care where you are going any road will get you there

Автор Audimania (Judas)
Публикувано03.04.03 14:12

А колко струва цялостно претапицирне, и аз имам същия проблем като Светеца, но в по-ранен стадии, и на шофьорската седалка в предния и край са се показали едни остри железа,част от пружина или някакъв прикрепващ тел не знам, но ме дразни,а лятото и боде

Щом те влече

Публикувано03.04.03 19:58

Я сподели колко ти излезе цялостното претапицитране?
Самоков не е толкова далече все пак...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.