|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ЗАСТРАХОВАТЕЛИ - update
|
|
Автор |
TheSaint (SUPERSONIC) |
Публикувано | 25.02.03 13:22 |
|
Хора, я споделете какво става?!
Аз си поднових застраховката в "Юпитер", но чувам много лоши неща, че не били изплащали щети от средата на минлата година, да не ти се случва и т.н.
За сега съм напарвил само 1 вноска, тъй че кажете, ако трябва да се спасявам овреме.
Наси, ти обясняваше за някакви финтове наскоро...
| |
Тема
|
Re: ЗАСТРАХОВАТЕЛИ - update
[re: TheSaint]
|
|
Автор | TurboDizelKombi (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.02.03 13:48 |
|
Моя агент ме посъветва да не си подновявам в Юпитер тази година и сега съм в Хановер България
| |
Тема
|
|
|
Автор |
int 27h (T.S.R.) |
Публикувано | 25.02.03 14:19 |
|
В Булинс ме мотаха от 02.12.02 до днес. Поне ми направиха добра оценка на щетата (80%) като колата остана за мен.
Но докато правех застраховката агентката се разправяше с други клиенти, че след приватизациата на някаква застрахователна компания (май ДЗИ) са отказали да изплащат всякакви щети сключени с предишния собственик. Така че ако се чува нещо за продажба на Юпитер нищо чудно да спрат и те с изплащането.
От Булинс съм доволен въпреки по-ниската максимална оценка при тях и ужасното забавяне в изплащането.
Crash Test Dummy
| |
Тема
|
[re: int 27h]
|
|
Автор |
TheSaint (SUPERSONIC) |
Публикувано | 25.02.03 14:56 |
|
Не се чува нищо за пордажба (поне аз не съм чувал). Знам само, че се преместиха в нова административна сграда до НДК, дето е малък космос... Колко застраховки има вътре като моята...
| |
Тема
|
[re: int 27h]
|
|
Автор |
MEGURO () |
Публикувано | 25.02.03 15:46 |
|
V "Orel" ako shtetata ti e do 500lv ti ia izplashtat do chas.
| |
Тема
|
[re: MEGURO]
|
|
Автор |
Audimania (Judas) |
Публикувано | 25.02.03 16:30 |
|
Аз бях в Юпитер, но тази година, преди седмица като правих новата застраховка, моя застрахователен агент ми каза, че Юпитер вече са си сменили собствениците ( сигурно е ),и новите не изплащат щети
( предполагам мнго ги забавят ) , затова - БУЛИНС е алтернативата както Насти каза - при тях Каско против кражба, а за други щети - Витоша, Евроинс и т.н.
Щом те влече
| |
|
Изобщо не им давай повече пари.
Отивай веднага в друга застрахователна компания.
Ето малко инфо:
Аз имам там 3 щети, най-старата е от септември.
Никакъв резултат. Вярно е,че са сменили собственика. Но вероятно е и да са изпрали парите и вече им е през оная работа.
Ето и думите на един бивш служител на ДЗИ които е постъпил в Юпитер:
Първият ден ми треснаха около 300 щети. Казаха ми, че ако платя една от тях - веднага ме уволняват.
Правете си сметката!
The shroud of the darks side has fallen.
| |
Тема
|
За сметка на това...
[re: MEGURO]
|
|
Автор |
The One (избраният) |
Публикувано | 25.02.03 17:15 |
|
... никога не оценяват щета на повече от 500 лева.
:)
Кака ми беше там. Доста проблеми имаше.
The shroud of the darks side has fallen.
| |
Тема
|
Re: За сметка на това...
[re: The One]
|
|
Автор |
MEGURO () |
Публикувано | 25.02.03 17:34 |
|
Taka narechenoto poniatie: "Ekspertna ocenka" e neshto koeto vsiava smut vuv vseki, koito tai nadejdi da si opravi kolata s poluchenoto obeshtetenie. Kak gi presmiatat tia obeshtetenia ne znam, no mi se shte niakoi ot tia "eksperti" da me otvori kak tia pari triabva da stignat za vsichko...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Дзвep (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.02.03 19:24 |
|
Бегай докато е време от тех. Точно 6месеца бавят изплащането на щетите, което никак не е приемливо-казвам го като потърпевш от цялата история
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|