Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:41 13.07.25 
Автомобили
   >> Audi
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ЗАСТРАХОВАТЕЛИ - updateнови  
Автор TheSaint (SUPERSONIC)
Публикувано25.02.03 13:22

Хора, я споделете какво става?!
Аз си поднових застраховката в "Юпитер", но чувам много лоши неща, че не били изплащали щети от средата на минлата година, да не ти се случва и т.н.
За сега съм напарвил само 1 вноска, тъй че кажете, ако трябва да се спасявам овреме.
Наси, ти обясняваше за някакви финтове наскоро...

Тема Re: ЗАСТРАХОВАТЕЛИ - updateнови [re: TheSaint]  
АвторTurboDizelKombi (Нерегистриран)
Публикувано25.02.03 13:48

Моя агент ме посъветва да не си подновявам в Юпитер тази година и сега съм в Хановер България

Автор int 27h (T.S.R.)
Публикувано25.02.03 14:19

В Булинс ме мотаха от 02.12.02 до днес. Поне ми направиха добра оценка на щетата (80%) като колата остана за мен.

Но докато правех застраховката агентката се разправяше с други клиенти, че след приватизациата на някаква застрахователна компания (май ДЗИ) са отказали да изплащат всякакви щети сключени с предишния собственик. Така че ако се чува нещо за продажба на Юпитер нищо чудно да спрат и те с изплащането.

От Булинс съм доволен въпреки по-ниската максимална оценка при тях и ужасното забавяне в изплащането.

Crash Test Dummy

Тема Re: ЗАСТРАХОВАТЕЛИ - updateнови [re: int 27h]  
Автор TheSaint (SUPERSONIC)
Публикувано25.02.03 14:56

Не се чува нищо за пордажба (поне аз не съм чувал). Знам само, че се преместиха в нова административна сграда до НДК, дето е малък космос... Колко застраховки има вътре като моята...

Тема Re: ЗАСТРАХОВАТЕЛИ - updateнови [re: int 27h]  
Автор MEGURO ()
Публикувано25.02.03 15:46

V "Orel" ako shtetata ti e do 500lv ti ia izplashtat do chas.

Тема Re: ЗАСТРАХОВАТЕЛИ - updateнови [re: MEGURO]  
Автор Audimania (Judas)
Публикувано25.02.03 16:30

Аз бях в Юпитер, но тази година, преди седмица като правих новата застраховка, моя застрахователен агент ми каза, че Юпитер вече са си сменили собствениците ( сигурно е ),и новите не изплащат щети
( предполагам мнго ги забавят ) , затова - БУЛИНС е алтернативата както Насти каза - при тях Каско против кражба, а за други щети - Витоша, Евроинс и т.н.

Щом те влече

Тема Бегай далече.нови [re: TheSaint]  
Автор The One (избраният)
Публикувано25.02.03 17:08

Изобщо не им давай повече пари.

Отивай веднага в друга застрахователна компания.

Ето малко инфо:
Аз имам там 3 щети, най-старата е от септември.

Никакъв резултат. Вярно е,че са сменили собственика. Но вероятно е и да са изпрали парите и вече им е през оная работа.

Ето и думите на един бивш служител на ДЗИ които е постъпил в Юпитер:
Първият ден ми треснаха около 300 щети. Казаха ми, че ако платя една от тях - веднага ме уволняват.

Правете си сметката!

The shroud of the darks side has fallen.

Тема За сметка на това...нови [re: MEGURO]  
Автор The One (избраният)
Публикувано25.02.03 17:15

... никога не оценяват щета на повече от 500 лева.
:)
Кака ми беше там. Доста проблеми имаше.

The shroud of the darks side has fallen.

Тема Re: За сметка на това...нови [re: The One]  
Автор MEGURO ()
Публикувано25.02.03 17:34

Taka narechenoto poniatie: "Ekspertna ocenka" e neshto koeto vsiava smut vuv vseki, koito tai nadejdi da si opravi kolata s poluchenoto obeshtetenie. Kak gi presmiatat tia obeshtetenia ne znam, no mi se shte niakoi ot tia "eksperti" da me otvori kak tia pari triabva da stignat za vsichko...

АвторДзвep (Нерегистриран)
Публикувано25.02.03 19:24

Бегай докато е време от тех. Точно 6месеца бавят изплащането на щетите, което никак не е приемливо-казвам го като потърпевш от цялата история

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.