Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:15 17.07.25 
Автомобили
   >> Audi
*Кратък преглед

Тема TT ROAD STAR  
Автор morfey (непознат )
Публикувано14.01.03 11:16

Bih iskal da razbera kakvo mislite za tazi kola kakvi defekti dava i ako niakoi ima snimki da prashta.

Редактирано от morfey на 14.01.03 11:19.

Тема Re: TT ROAD STARнови [re: morfey]  
Автор eViL (непознат )
Публикувано15.01.03 07:42

mi az lichno ne sym imal takawa kola sigurno i skoro nqma da imam:) no lichno nikoga ne bih si wzel cabrio oswen,ako ne e s twyrd pokriw, a dokolkoto znam malko sa TT (ako wyobshte ima) s twyrd pokriw oswen towa kupeto e mnoo po-gitno za kwo ti e cabrio kato si imash klimatik ? samo praholiaci lqtoto.. ama ti si znaesh de:) inache e mnoo iako TT-to

Тема Re: TT ROAD STARнови [re: eViL]  
Автор drv (Фен)
Публикувано15.01.03 11:32

Малко уточнение е , че е възможно хем да е кабрио, хем когато си поискаш да е с твърд покрив. Просто екстра

Тема Mda...нови [re: drv]  
Автор Wizi (who else?)
Публикувано15.01.03 11:36

...struva dosta prilichna suma za suzalenie e se kazva hard top :) No vinagi izliza po-kusno sled bazovia model - naprimer A4 cabrio oshte njama kato opcia hard top.

---
Kruvnata mi grupa e RS4 polozitelna

Тема Re: Mda...нови [re: Wizi]  
Автор instinkt (M Power)
Публикувано15.01.03 18:28

///e se kazva hard top :)///

.....ili edinstvenniyat sporten model na audi
sporten kazak nasti sporteeen!
nyama li da se spriyatelim sya

BMW Power

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.