Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:22 23.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема затвореностнови  
АвторЛyничka (Нерегистриран)
Публикувано10.03.01 21:45

здравейте!!! моля някой, койято разбира, ако може да ми помогне
родена съм на 25.12.1983 в 4.30 сутринта в София
имам следното разположение на планетите
Слънце- Козирог;2 дом
Асцендент- Скорпион
Луна- Дева; 10 дом
Меркурий-Козирог; 2 дом
Венера- Скорпион; 1 дом
Марс-Везни; 11 дом
Юпитер-Стрелец; 2дом
Сатрурн- Скорпион; 12 дом
Уран-Стрелец; 1 дом
Нептун-Стрелец; 2дом
Плутон-Скорпион; 12 дом

предопределя ли това някаква склонност към затвореност на характера, нежелание за споделяне на проблемите, каква съм аз всъшност? помогнете ми да се преоткрия
Благодаря!!!

Тема Re: затвореностнови [re: Лyничka]  
Автор zodiac (Звездоброец)
Публикувано11.03.01 03:40

Здрасти Луничке . - Всичко е наред . ... - Май ?

Аз не съм голям разбирач , но понеже ми се щеше да съм такъв - се изкушавам и ще се опитам да ти помогна .

Първо искам да ти споделя , че за първи път виждам хороскоп в , който всички планети барабар със слънцето са концентрирани не само в 5 сектора ( дома )
, а и всичкия бъркоч става в източната половина на звездната карта . И за капак нямаш нито един точен съвпад ... освен Слънце - Нептун и то с някои уговорки......!

И така .....( придавайки си важност започвам да ги дробя едни....)

Когато трябва да направя бърза характеристика на някого , първото нещо е да погледна Слънцето , Луната , Асцендента и Елементите им . Венера и Марс допълват картинката , а някои аспекти я доукрасяват .

Ти обаче задаваш конкретен въпрос чийто отговор не е кратък въпреки , че можеш да получиш пестеливият отговор с две букви - ДА !
или малко по сговорчивото - М'Да наистина си такава !
или пък голямата разсипия на мозък - Вие млада госпожице сте такава , но всяко зло е за добро !

По голямо нещо от горната разхайтаност е следващото словоизлияние
(някои другарки и другари впоследствие ще го нарекат голямото усиране)

Слънцето и Луната са в земни знаци и нито Козирога , още по малко пък Девата се стремят да са център на внимание. ( За разлика от Огнените и Въздушните ). Самият аз съм Огън и съм голям лигльо .

Човек с асцендент Скорпион обикновено е сексапилен и обаятелен , но в същото време излъчва мистичност и загадъчност . Понякога целия живот на такъв човек е белязан от някакви тайни и самият той е много добър в опазването на такива . От такава гледна точка - наистина не може да се очаква от Асцендент Скорпион да е бърборало . Някой трябва да заслужи доверието му и след стотина щателни проверки , може да бъде удостоен с голямата отговорност и чест - да бъде съпричастен към споделения проблем . Нищо чудно ако този човек също като теб има някаква доза Скорпион .
Но според мен - голяма роля играе твоя Марс във Везни . Именно той "помага" чрез някои свои характерни черти да се стигне до Затвореност в характера .
Ти не можеш да си нахална , не се бориш за правата си и което е лошо за теб другите се възползуват от твоята нерешителност знаейки , че не би им направила скандал в името на добрите взаимоотношения и мира . Ще те смачкат психически , ( или пък изтърканото ) - ще ти се качат на главата .
((Ако те ядосват ми кажи .. ще дойда да ги изкърта от мариз .. как съм бесен напоследък .. е т'ва е помощ .. - МАЙ ? ))
Ако някой без да иска те настъпи ти може и да се усмихнеш преди да ти се е извинил ( За разлика от Марс в Овен , който вече щеше да е нокаутирал клетия човечец а последвалите извинения би удавил в ругатни )
И Още нещо . Той не би написал скромното , плахо и миличко " Луничка "
а нещо от рода на : АЗ СЪМ ЛУНАТА - искам незабавен отговор !

Внимание заслужава и съвпада Слънце - Нептун . Тук наистина мога да разтягам локуми чак до сутринта ( часа е 03:35 ) , но ще се въздържа защото
самото присъствие на "транценденталния" (баси думата , едвам я написах ) Нептун е много отвеяна тема . Той се свързва в голяма степен със самотата , самовглъбяването (самозадоволяването) последното си го измислих и.т.н.........
....Измислих измислих , амааа май си е вярно ...... ? Незнам ! - друг да каже ...

- Чакай малко ! - Ти за какво преоткриване говориш ?

Аз като гледам ти имаш данни за човек , който ще има възможност да е на ти с астрологията и с която и да е окултна и каквато си искаш наука . Нещо повече . Ти имаш талант , дарба и необходимата интелигентност за да сложиш (в скоро време) много такива люде , включая моя милост в малкото си джобче на черните си дънки .

Понеже се налага да приключвам ( канен съм да си лягам вече ;-) )
в заключение ще си позволя да ти дам един съвет .

Опитай се да бъдеш по смела и решителна . Смей се повечко . Не позволявай да попаднеш в скапаната ситуация - да водиш тайна любов или да поддържаш тайно приятелство . Някой женен мъжага може да злоупотреби с добрината и вярата ти . Венера в Скорпион е сложна , страстна и красива .

Що се отнася до преоткриването .. .. съдбата скоро ще се произнесе .... не аз !

Пожелавам ти Успех и излез от черупката , Луничке !

Купона си тече ....участвай смело и бъди З В Е З Д А .. - не Л у н а !

Бате Тони GSM 700 956

Тема Re: затвореностнови [re: zodiac]  
Публикувано11.03.01 18:37

аз разбира много мъничко от астрология... но изявявам голямо желание да се науча, истина е, че ми се отдава. Отговорът ми се стува досттъчно изчерпателен, благодаря !!!
и късмет !!

Тема Re: Отворностнови [re: Лyничka]  
Публикувано14.03.01 15:08

Ще чакам !!,

Когато навлезеш в дебрите на астрологията да ми върнеш жеста
, като ми направиш един убийствен хороскоп !

Успех , Късмет и Умната !

Бате Тони GSM 700 956

Тема Re: за зодиаканови [re: zodiac]  
Авторcaliostro_bg (Нерегистриран)
Публикувано14.03.01 15:28

haresva mi начина на интерпретация.
по скоро стила.
изкушавам се дали да не ти поискам хороскопче да ми зглобиш!

Тема Re: за зодиаканови [re: caliostro_bg]  
Публикувано14.03.01 17:12

Няма да ти С глобя хороскопче .

И без друго ще се видим скоро !

А стила ми беше такъв , защото ми се щеше да развеселя Луничката ,- да я накарам да се позабавлява ! Да се посмее милата . Имам чувството , че и е неудобно да си се хили на воля пред други хора !

Не е гаранция , че поглеждайки твоя хороскоп ще използувам подобен стил !

Усещам , че имаш чувство за хумор и това ме радва !

Със здраве !

Бате Тони GSM 700 956

Тема питаненови [re: zodiac]  
Публикувано20.03.01 22:24

дали може да се направи някаква равносметка за вличнието на разума над чувствата от това разположение на планетите?не че аз не си я знам, но да видя, дали ми е предопределно... и аз сама си го правя, то не че не са свързани..;)))
Мерси !!!

Тема Re: отговаряненови [re: Лyничka]  
Публикувано21.03.01 11:49

Здравей питаща Луничке :))))

Къде се затри ? - беше ми мъчно за теб :)))

Незнам откъде го изкопа този въпрос , но ти направо ме разби !
нещо не ми е ясно .. , а това предполага и неясен отговор като този ...!

Според мен : - при теб разума е в състояние да контролира чувствата с известен успех , но не и в случаите когато се влюбиш в някой.....Хм....
Тогава разума ти ще се види в чудо и влизаш в приключение с неизвестен край ....!
Когато вкараш две - три питиета , най вероятно си напълно непредсказуема - зависи от дразнителите намиращи се наоколо !

А за да се правят равносметки - все ми се струва че трябва да се разполага с много данни и факти от случки и събития касаещи питащата . !!

Я почакай , ти след като си знаеш , Защо питаш - да ни провериш колко сме в час ли ? - или просто да си правиш майтап . - Твое право !!!

Какво си правиш сама ? - Кой каквото прави - на себе си го прави !
Докъде стигна с изучаването на астрологията ?
С какви източници на информация разполагаш ?
С какви програми бачкаш ?
Кой номер обувки носиш ..?
Защо си анонимна ? - заради затвореността ли ?

Вземи се открехни малко , внимавайки да не настинеш ... , обаче !

Бате Тони GSM 700 956

Тема вгледай сенови [re: zodiac]  
Публикувано21.03.01 13:34

ти, ако малко се вгледаш в хороскопа ми ще разбереш защо е тази потайност, все пак имам Скорпион в асцендент.... а пък ако много искаш да знаеш за мен пак се вгледай там.... давам ти помощ... типичен представител на Сатурн и скорпион...
а пък повече открехване само на саме....
въпреки, че ако съдиш по номера на обувките за разни други размери.... ще ти кажа нося обувки номер 5 1/2 ( шах с пешката )
найде сега вглъбявай се в хороскопа ми и си представяй....

Тема Re: вгледай сенови [re: Лyничka]  
Авторcaliostro_bg (Нерегистриран)
Публикувано21.03.01 14:05

a drugite da gledame li ili da ne gledame?!!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.