Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:35 21.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема обмен на знаниянови  
Автор ети ()
Публикувано31.05.00 15:05

Здравейте! Завърших астрологичен курс в 1990 год./ втория випуск, който водеше доц. Николчев/ Ще се радвам, ако открия в тези страници някой съкурсист. Обучавам се и до днес. За вас, сериозно занимаващи се с тази материя е ясно, че колкото по-навътре влизаш, толкова по-ясно съзнаваш, че още си на повърхността. Всеки от вас е изчел десетки томове литература и е стигал до заключението, че практиката ни среща с неща за които все още не е писано. Във всеки хороскоп се открива поне една позиция, за която никъде не можеш да прочетеш готова рецепта за тълкуване. Искате ли да обменяме опит и да си помагаме? Какво ще кажете даже и за дискусии на теми? Всеки се е сблъсквал с нещо, което е разчитало само на неговата интуиция за разгадаване.

Тема обмен на знаниянови [re: ети]  
Автор крост ()
Публикувано31.05.00 19:46

готов, но само лично.

Тема обмен на знаниянови [re: крост]  
Автор python ()
Публикувано01.06.00 08:49

az sam saglasen . da zapochvame.ok.

Тема обмен на знаниянови [re: python]  
Автор ети ()
Публикувано01.06.00 13:23

Имам интересен случай: Мъж със Слънце на границата между Лъв и Дева. Асцедент -Скорпион. Година-заек. Лична година-6 В годишния му хороскоп /годишен хороскоп по слънчев възврат/ е с асцедент-Лъв. Плутон в Стрелеца се пада в годишния 5, насложен върху рожденния 2 дом. От момента, в който Слънцето навлезе в Овен - неговия рожден 5 дом, въпросния клиент не е на себе си. Започна да се пристрастява към посещения в публични домове, компаньонки и т.н., като сам се плаши от себе си. Втори месец вече това го води до заеми, започна да продава, каквото има за продаване и не може да се спре. И всичко това става с човек, със сравнително хармоничен рожден хороскоп и нормален живот до сега.

Автор python ()
Публикувано01.06.00 15:11

не виждам какво те изненадва. това е ясно. 5 дом - развлечения, кратки връзки,хазарт...... ............. питай ме за 5 дом ..... сатурн ми е в 5 дом в стрелец в наталния.какво да ти разправям. книга мога да напиша само за него. но по темата. 2 дом, 5 дом , година 6. изобщо кофти работа.човека е направо в музиката да го знаеш. човека скоро няма да се оправи. мисля си само как ще му го кажеш. на мен етиката ми е чужда. за теб не знам.

Автор питон ()
Публикувано01.06.00 15:13

какви комп. програми имаш ? това ме интересува много. ще започвам да правя моя и събирам материали. можеш ли да помогнеш?

Тема обмен на знания-за питоннови [re: питон]  
Автор ети ()
Публикувано02.06.00 11:26

Съболезнования от части за Сатурна ти в 5 дом в Стрелец, на гледай добрата му страна. Когато връстниците ти ще намират радост вече само във внуците, ти ще си в кондицията на плейбой. Компютърна програма имам много стара, досова, версия 3.3 Използвам я само за изчисления, защото честно казано не съм силна в английския, пък и не мисля, че в една програма може да се предвиди всичко. Отделно съм си правила аз, на български, при ръчно задаване на позицията и аспектите на планетите, но тя е на макинтош, а в момента и нашите компютърни специалисти умуват как да мия прехвърлят на тази версия. Колкото до материали на хартиен носител, имам много. И ценни неща и плява. Нали знаеш, понякога изчиташ купища неща, само за да ги отхвърлиш.

Тема обмен на знания-за кростнови [re: крост]  
Автор ети ()
Публикувано02.06.00 11:31

Специална причина ли има за това, или те плаши анонимността? И какъв начин предлагаш на личен обмен?

Тема обмен на знания-за кростнови [re: ети]  
Автор крост ()
Публикувано02.06.00 12:09

Имам установен начин на работа придобит от грешки. С личния контакт се избягват недоразумения от различия в школите, към които се числим. При личния контакт всеки може да вземе от другия каквото му е необходимо, дори когато другият е неспециалист. Интересува ме лично преживяното от другия, а не от практиката му на астролог с други хора. Недостатък, предполагам, е че живеем в различни градове. Нека все пак да кажа, че живея във Варна.

Тема обмен на знания-за кростнови [re: крост]  
Автор ети ()
Публикувано02.06.00 13:27

Живея в София. Грешки в прогнозите даже и в личните преживявания всеки е допускал и ще допуска. Затова призовах за обмен на практика. Имам пощенска кутия в usa.net, макар, че все още се уча да я ползвам. Ако имаш нещо подобно или някакъв друг начин за контакт, предложи го.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.