|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
обмен на знания
|
|
Автор |
ети () |
Публикувано | 31.05.00 15:05 |
|
Здравейте!
Завърших астрологичен курс в 1990 год./ втория випуск, който водеше доц. Николчев/ Ще се радвам, ако открия в тези страници някой съкурсист. Обучавам се и до днес. За вас, сериозно занимаващи се с тази материя е ясно, че колкото по-навътре влизаш, толкова по-ясно съзнаваш, че още си на повърхността. Всеки от вас е изчел десетки томове литература и е стигал до заключението, че практиката ни среща с неща за които все още не е писано. Във всеки хороскоп се открива поне една позиция, за която никъде не можеш да прочетеш готова рецепта за тълкуване.
Искате ли да обменяме опит и да си помагаме? Какво ще кажете даже и за дискусии на теми? Всеки се е сблъсквал с нещо, което е разчитало само на неговата интуиция за разгадаване.
| |
Тема
|
обмен на знания
[re: ети]
|
|
Автор |
крост () |
Публикувано | 31.05.00 19:46 |
|
готов, но само лично.
| |
|
az sam saglasen . da zapochvame.ok.
| |
Тема
|
обмен на знания
[re: python]
|
|
Автор |
ети () |
Публикувано | 01.06.00 13:23 |
|
Имам интересен случай:
Мъж със Слънце на границата между Лъв и Дева. Асцедент -Скорпион. Година-заек.
Лична година-6
В годишния му хороскоп /годишен хороскоп по слънчев възврат/ е с асцедент-Лъв.
Плутон в Стрелеца се пада в годишния 5, насложен върху рожденния 2 дом.
От момента, в който Слънцето навлезе в Овен - неговия рожден 5 дом, въпросния клиент не е на себе си. Започна да се пристрастява към посещения в публични домове, компаньонки и т.н., като сам се плаши от себе си. Втори месец вече това го води до заеми, започна да продава, каквото има за продаване и не може да се спре. И всичко това става с човек, със сравнително хармоничен рожден хороскоп и нормален живот до сега.
| |
Тема
|
обмен на знания
|
|
Автор |
python () |
Публикувано | 01.06.00 15:11 |
|
не виждам какво те изненадва.
това е ясно.
5 дом - развлечения, кратки връзки,хазарт......
.............
питай ме за 5 дом .....
сатурн ми е в 5 дом в стрелец в наталния.какво да ти разправям.
книга мога да напиша само за него.
но по темата.
2 дом, 5 дом , година 6.
изобщо кофти работа.човека е направо в музиката да го знаеш.
човека скоро няма да се оправи.
мисля си само как ще му го кажеш.
на мен етиката ми е чужда. за теб не знам.
| |
Тема
|
обмен на знания
|
|
Автор |
питон () |
Публикувано | 01.06.00 15:13 |
|
какви комп. програми имаш ?
това ме интересува много.
ще започвам да правя моя и събирам материали.
можеш ли да помогнеш?
| |
Тема
|
обмен на знания-за питон
[re: питон]
|
|
Автор |
ети () |
Публикувано | 02.06.00 11:26 |
|
Съболезнования от части за Сатурна ти в 5 дом в Стрелец, на гледай добрата му страна. Когато връстниците ти ще намират радост вече само във внуците, ти ще си в кондицията на плейбой.
Компютърна програма имам много стара, досова, версия 3.3
Използвам я само за изчисления, защото честно казано не съм силна в английския, пък и не мисля, че в една програма може да се предвиди всичко.
Отделно съм си правила аз, на български, при ръчно задаване на позицията и аспектите на планетите, но тя е на макинтош, а в момента и нашите компютърни специалисти умуват как да мия прехвърлят на тази версия.
Колкото до материали на хартиен носител, имам много. И ценни неща и плява.
Нали знаеш, понякога изчиташ купища неща, само за да ги отхвърлиш.
| |
Тема
|
обмен на знания-за крост
[re: крост]
|
|
Автор |
ети () |
Публикувано | 02.06.00 11:31 |
|
Специална причина ли има за това, или те плаши анонимността? И какъв начин предлагаш на личен обмен?
| |
Тема
|
обмен на знания-за крост
|
|
Автор |
крост () |
Публикувано | 02.06.00 12:09 |
|
Имам установен начин на работа придобит от грешки. С личния контакт се избягват недоразумения от различия в школите, към които се числим. При личния контакт всеки може да вземе от другия каквото му е необходимо, дори когато другият е неспециалист. Интересува ме лично преживяното от другия, а не от практиката му на астролог с други хора. Недостатък, предполагам, е че живеем в различни градове. Нека все пак да кажа, че живея във Варна.
| |
Тема
|
обмен на знания-за крост
[re: крост]
|
|
Автор |
ети () |
Публикувано | 02.06.00 13:27 |
|
Живея в София. Грешки в прогнозите даже и в личните преживявания всеки е допускал и ще допуска. Затова призовах за обмен на практика. Имам пощенска кутия в usa.net, макар, че все още се уча да я ползвам. Ако имаш нещо подобно или някакъв друг начин за контакт, предложи го.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|