|  | | 

| 

| 

| Тема |  Нещо не ми се отваря програмата ZET   |  |  | Автор | Lucky Eva (независима) |  | Публикувано | 15.05.16 10:00 |  |  | 

Като че ли е блокирана. При вас как е?

|  |  |  
             |  |  | 

Нормално. Пробвай да я преинсталираш.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нещо не ми се отваря програмата ZET  [re: Lucky Eva] |  |  | Автор | The cursed (ще се върна) |  | Публикувано | 30.07.16 17:04 |  |  | 

Ама вие с програми ли работите...?

Не разбрах каква е връзката между твоя комп и компютрите на другите юзъри в клуба. Защо мислиш, че и някой друг може да има проблем? Програмата онлайн ли работи, какво...?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нещо не ми се отваря програмата ZET  [re: The cursed] |  |  | Автор | Lucky Eva (независима) |  | Публикувано | 30.07.16 22:09 |  |  | 

При мене беше проблемът, ходих при компютърен специалист и ми оправи програмата.

Редактирано от Lucky Eva на 30.07.16 22:09. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нещо не ми се отваря програмата ZET  [re: Lucky Eva] |  |  | Автор | The cursed (ще се върна) |  | Публикувано | 30.07.16 22:55 |  |  | 

Честито!  Сега ще можеш да ми направиш хороскоп.
 Аз я имам, но е на английски, а и не знам как се работи с нея.

|  |  |  
             |  |  | 

Имаше нов ъпдейт за тази програма.
 Но ти препоръчвам  да тестваш една страхотно добра
 и  доста скъпа за 30 дена...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нещо не ми се отваря програмата ZET  [re: varadave] |  |  | Автор | varadave () |  | Публикувано | 09.08.16 21:21 |  |  | 

Всичко е вкарано вътре Западна, Класическа,13то Зодиакова, Индийска много астро тулове та
 дори и фрактални прогресии.

Редактирано от varadave на 09.08.16 21:24. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нещо не ми се отваря програмата ZET
[re: varadave] |  |  | Автор | varadave () |  | Публикувано | 09.08.16 22:54 |  |  | 

Редактирано от varadave на 09.08.16 22:55. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Нещо не ми се отваря програмата ZET  [re: varadave] |  |  | Автор | The cursed (ще се върна) |  | Публикувано | 10.08.16 23:56 |  |  | 

Какво зацикли да си пишеш сама...
 Мани ги тия програми! Не виждате ли небето всяка нощ? Що за астролози/жки сте, щом ви трябва компютърна програма?
 Чета из нет-а, че живеем във времето на Второто Пришествие и новият Христос вече бил роден... Та, какво казва програмата за новия Месия?
 Кой е Той? Как се казва (щял да дойде 'с ново име' - сиреч, няма да е пак Иесу).

Редактирано от The cursed на 11.08.16 00:01. 

|  |  |  |  

|   | 
 |