Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:47 03.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Тема Емигрантинови  
Автор kalomain-97207 (гозгунджия)
Публикувано18.09.15 09:36

Някой може ли да предвиди как ще се развият събитията с това преселение и има ли астрологично обяснение?

Тема Re: Емигрантинови [re: kalomain-97207]  
Автор filmfest (темперамент)
Публикувано27.09.15 15:48

Въпрос на гледна точка, според мен в арабската астрология втори дом говори за война и чужди градове в западната за това е прието да се гледа Стрелец. Междувременно Радан Кънев наскоро се изказа, че България и ЕС са демоде, а какво мислят мигрантите???

Тема Re: Емигрантинови [re: filmfest]  
Автор Prosecutor devil (Яков Пратеникът)
Публикувано02.05.16 22:32

никой не ги пита, стъпили са на чужда земя. или ще спазват законите й или ще се измитат насила.

Тема Re: Емигрантинови [re: Prosecutor devil]  
Публикувано02.05.16 22:43

Така е, те не искат да воюват за отечеството си и гледат да избягат от отговорност. Ако в България стане война аз, какво да направя тогава да мигрирам ли или да се бия за отечеството си? Разбира се, че ще остана, а който избяга ще бъде нарочен за родоотстъпник.

Автор Prosecutor devil (Яков Пратеникът)
Публикувано03.05.16 02:42

В отговор на:

Ако в България стане война аз, какво да направя тогава да мигрирам ли или да се бия за отечеството си? Разбира се, че ще остана, а който избяга ще бъде нарочен за родоотстъпник.

Правилно!

Тема Re: Емигранти [re: filmfest]  
Автор OldWitch (титулована)
Публикувано05.05.16 23:13

а аз ако има опасност за живота ми бих избягала. Заложено е на всеки да си пази живота. Тия, които дават живота си за родината са специални хора, които нямат какво да губят, не им пука близките им как ще се чувстват като умрат, умопомрачени са от някаква си измислена тяхна кауза - не е нормално родината да ти е по-ценна от живота. Войниците дето са воювали на фронта са били принудени да го правят, а не щото са го искали. Ако родоотстъпник значи човек, който не иска да даде живота за родината си значи аз съм такова. Ако нямах деца не знам как щях да мисля, но при настоящото положение хич няма да се замисля, и ще се спасявам по всички възможни начини. И мъжа си не бих пуснала да се бие ако случайно превърти и реши да го прави. Ако всички хора отказваха да се бият нали се сещате че и войни нямаше да има. Войните ги повеждат болни мозъци и принуждават здравите да дават живота си за да ги възхваляват после поколенията какви герои са били.

Истински ценното го нося в себе си, но слепите няма как да го видят.

Тема Re: Емигрантинови [re: OldWitch]  
Публикувано06.05.16 04:41

Всичко е заради мангизите, защото ако те бях схематизирани на изток мигрантите щяха да си стоят по местата и щяха да се бият и водят войни при тях си. Но понеже те виждат бъдеще в Европа и за това идват насам. Защото защо те не минават през България? Никой няма интерес тук да има мигранти и за това, защото не са ни финансирали за това и ни подминават. Всичко идва от парите, разбираш ли? Едно време по време на Османското владичество тук е била настъпила огромна мизерия. Тогава българите се хващат за фуражките и решават, че сами ще се издържат, а не да хранят Султана. И вдигат знамето "Свобода или смърт" и са тръгнали на бой. Но това не е темата, сега има платена армия, има хора за всичко. Дръж съпруга си при себе си и той да не става военен, за да не рискува живота си. Това е темата, както Съветския съюз. Руснаците виждат, че такъв строй, като социализма не им трябва и събарят режима. И българите сега да му мислят. Искаха метро, бълвоч там дрънци, мънци и от Брюксел парите за такива желания са налице. На който не му допада такава политика, късно вече...

Автор FILER099 (GhOsT Of WAR)
Публикувано06.05.16 10:24

емигрантите са утрепки долнопробни и Провидението ще ги накаже рано или късно. Прав си че всичко е мънгизи ., жалки неудачници в страната в която са родени те са емигрирали за да се пъчат пред нас с пари и дипломи.

Тема Re: Емигрантинови [re: OldWitch]  
Автор FILER099 (GhOsT Of WAR)
Публикувано06.05.16 10:28

саТана се движи непрекъснато, той е привидение -

той не спи

а твоите бръщолевения вещице, не ме вълнуват, сори

Редактирано от FILER099 на 06.05.16 10:29.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.