Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:49 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Търсянови  
Автор filmfest (темперамент)
Публикувано16.11.15 01:23

Търся жена Близнаци с Лилит във Везни за сексуална връзка.

Моят e-mail е gamecar@yahoo.com

Може и на лични бележки да ми пишете...

Тема Re: Търся [re: filmfest]  
Автор PYTnik (Оня)
Публикувано21.12.15 08:46

А откъде мога да разбера дали съм жена Близнаци с Лилит във Везни?

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: Търсянови [re: PYTnik]  
Публикувано21.12.15 15:29

Правиш си един хороскоп и разбираш, разбираш ли, лесно е. Ако пък случайно не попадаш в тази категория, какво да ти кажа ще видим, ще измислим нещо. Но ти си мъж, аз това го знам и без друго, така че ако случайно ти се прави секс едно е ясно, той няма да е с мен. Разбираш ли?

Тема Re: Търсянови [re: filmfest]  
Автор won (cool)
Публикувано26.12.15 23:56

Бре! Че Лилит може ли да е добра за нещо, особено за връзка?
Лилит не е ели тъмната ни страна? Неудовлетворената, злобната, отмъстителната дори...
Тя би трябвало да се познава, но да не е водеща в отношенията - така мисля.

No esperes que te olvide, ni olvides que te espero.

Тема Re: Търсянови [re: won]  
Публикувано27.12.15 20:56

Уони, виж темата е майтап... За мен специално Лилит е изневяра, истинска изневяра. Аз съм Везна и като общувам с някои, които са с Лилит в този знак винаги ми е било интересно как се подвеждат. Объркано го давам малко наистина, а дали ще се получи нещо не знам? Но аз така съм го замислил. В смисъл след като аз съм с Лилит в Близнаци и ако се свържа с близначка с Лилит във Везни, то може да стане една, не ми се мисли...

А ти, като лъвица знаеш ли, дали познаваш хора с Лилит в Лъв, много ми е любопитно... А и ако познаваш, имаш ли впечатления?

Редактирано от filmfest на 27.12.15 21:21.

Автор won (cool)
Публикувано28.12.15 12:52

Според мен Лилит е важно да се знае в кой дом в картата се пада - там тя е ревнива към това какво се случва в дома, към личностите в този дом е някак болезнено привързана, изискваща, очакваща... Може да е полезна, ама може и да е отровна - разликата е в дозата. Иначе зодиакалният знак, в който се намира, показва как действа =като Лъв, като Везни и т.н.
Венера в картата също трябва да се гледа и ако тя е с трудни аспекти (квадратура, опозиция), в "падение" или "заточение" - също е допълнителен проблем.
В Ефемеридите на сайта astro.com се дава положението на Лилит в знаците. Гледам, че родените през 1970 г. са с Лилит в Лъв, 71/72 са с Лилит във Везни и т.н.

Май с това се изчерпват знанията ми за Лилит.

Автор won (cool)
Публикувано28.12.15 15:16

Вчера гледах по някой от историческите канали филм за Алън Тюринг -гениален математик и криптограф (биографичен филм за него е и "Игра на кодове"). Та вчера гледах възстановка на разговорите му с психатър, по време на принудителната хормонална терапия (химическа кастрация), на която е осъден, заради хомосексуалността си.
Историята на живота му е меко казана странна и много ми се искаше да намеря картата му. И днес я намерих:

Този сайт използва в картите местопложението на True LIlit (знакът (глифът) на Лилит е с точка), докато astro.com използва положението на Black Moon Lilit в картите и Ефемердите.

В картата на Тюринг в астро. ком, Лилит е вмного точен съвпад с Уран и Медиум Цели на 2 градус във Водолей. Той има и съвпад на Луна с ЮЛВ във Везни, квадратура към Нептун. Има съвпад на Венера и Плутон на 28-ят градус на Близнаци и Слънце в първият градус на Рак.Тези съвпади са на границата 1-2 дом.
Юпитер на Десцедента в Стрелец. Марс в Лъв , в 4-ти дом.
Това е човек, който не е разбирал обществото, в което живее. Според него не е допустмо да има някакво ограничение на свободата, в каквато и да е област - мисленето, измислянето на нови неща и теории, споделянето = Юпитер в Стрелец/Уран във Водолей/ Венера в Близнаци/ Луна във Везни, както и на сексуалната ориентация и свободната воля (Марс в Лъв). Всяко ограничение му е причинявало първо неразбиране, невъзможност да се допусне дори, после и депресия и отчуждаване. Искал е признание и разбиране от другите, дори известност, но е трябвало цял живот да крие възможностите си, постиженията си (професионални и лични), желанията си, истинската си личност...

Той се самоубива, като изяжда ябълка, в която е вкарал циaнкалий - вдъхновен от приказката за "Снежанка и седемте джуджета"...
Лилииит съвпад с МЦ и Уран - да режисираш поне смъртта си, imitation game. Тъжно и стряскащо...

Редактирано от won на 28.12.15 15:56.

Публикувано29.12.15 18:05

Гледал съм филма, хареса ми. Според мен Уран във Водолей много му подхожда. Разрушава старото и създава новото. И аз съм с Лилит на върха на МС. Специално при него, дали Лилит не си е изиграла ролята, като той да бъде наклюкарен, че е хомо и за това да си има съдбоносен проблем във връзка с това, независимо от постигнатия успех?

Автор won (cool)
Публикувано05.01.16 17:27

Лилит я свързвам с някаква болезнена ревност към нещата в дома, в който е. На МЦ ти искаш известност, признание на постиженията ти. Също така смяташ, че хората са длъжни да викат "Осанна" само защото са някъде около теб.
Да, ама не. Лилит точно показва проблеми: с приемането на съществуващи граници, на ограничения, на дефиниране на лично пространство. Лилит унищожава или води до самоунищожение, ако не бъде овладяна.
Сещам се за едно психично заболяване, за което може и да е виновна Лилит (и не само тя)

Не може да изискваш постоянно нещо от другите и да очакващ, че ще изпълнят точно предписанията и изискванията ти. (Аз имам Лилит в 5-ти дом и децата ми ме смятат за голямо дудняло и не съм много популярна, ама...)

В случая на Тюринг, той дори не е е можел да каже, че е разбил "Енигма", че е създал нов вид устройство за разбиването на кодовете й - това сигурно е било секретно. Не е могъл да се похвали с постижението си.

Когато започва полицейско разследване срещу него, всъщност го инициира той - оплаква се, че е извършена кражба в жилището му, а не се сеща, че е извършена от 19-годишен младеж (вероятно непълнолетен по английските стандарти), който му е гостувал през нощта!
Не е преценил ситуацията и това да защити притежанията си (10 дом) го е вкарало в много по-сериозно разследване за неморално, престъпно поведение. Не е бил наясно със законите ли, или просто ги е отхвърлил поне за себе си?
Е, после и принудителната хормонална терапия допълнително е засегнала личната му свобода и място в обществото. Това отново го е объркало и депресирало.

Редактирано от won на 05.01.16 17:41.

Публикувано06.01.16 23:25

Много точен анализ си направила за което благодаря, макар че основното значение на Лилит идва от знака в който се намира. И тъй като тя при мен е в Близнаци аз се усещам за някои неща например, че мога да водя кореспонденция някаква, но в нея да не влагам сърце и душа, а само секс. И в един момент, като изгубя интерес към кореспондента с който съм си писал сякаш съм склонен да изчезна в дън земя и всички мили думички, които сме си писали преди това може още да виреят в кореспондента, на мен пък като не ме е еня и човек може да остане с впечатлението, че всичко е било истинско фалшиво. И той така остава наранен от мен. И това, което ти пиша не, че е моя характерна черта, ами по-скоро отношение някакво към нещата, които в една писмена комуникация все едно не може току така да се долови. И в крайна сметка може да си го отнасям откъм несподелени чувства така и както никакъв друг нормален вариант за действие след това освен пълен игнор от моя страна. Като аз очаквам така наречения кореспондент от мен сам да си е бил направил света. Но не щеш ли не е точно така, абе въобще дълга тема стана за една Лилит в Близнаци на върха на МС.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.