|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Хорар
|
|
Автор |
Amelia Pond () |
Публикувано | 09.09.14 01:31 |
|
Гей ли е?
София 01:31
Eто и картааа:
Мисля, че се очертава интересна тема.
- Vous jouez avec votre vie!
- Et alors?! Il faut bien jouer avec quelque chose!Редактирано от Amelia Pond на 09.09.14 01:39.
| |
|
Гей ли е?
- Кой той?
| |
|
би или активния в двойката
секс и любов са в двойни знаци с интерсептиран ин после.
| |
|
Т.е. чист гей не е, но има показатели, т.е. отново стои като мистерия малко и "аха-аха", а? Принципно като човек си е доста андрогинен, ама като става въпрос за сексуалност там на моменти изглежда като би, на моменти като асексуален.
А можеш ли да видиш питащия защо се интересува в хорара и какви са им отношенията? Това от аспектите Луна (питащия) - Сатурн (той) ли е?
С "да" или "не" не можем ли да отговорим без значение темата на въпроса? Лошото е, че аз не съм много по хорарите.
- Et alors?! Il faut bien jouer avec quelque chose!Редактирано от Amelia Pond на 09.09.14 22:09.
| |
|
Той, той.
- Et alors?! Il faut bien jouer avec quelque chose!
| |
|
тригон с мийдпойнт козирот в 7ми...
- въпросът касае сериозно партньорство...вече скорпито и рибата колко сериозно ще го направят...не знам
може по принцип.
| |
|
Ам, че така кажи.
С "да" или "не" не можем ли да отговорим без значение темата на въпроса?
- Можем, можем. Дори сме способни да отговорим и без тема, без въпрос и дори без карта.
| |
|
Да, въпросът касае сериозно партньорство и питащата иска да знае дали човекът, в когото е влюбена, ще се окаже гей.
Нещата са много сериозни!
| |
|
Според мен е интересно да се поупражняваме по картата. И без това тук не се пише вече почти за астрология. АС и Луна са питащата. ДЦ и Сатурн са "той".
Кажи сега има ли реципрочност или докато Луната иска Сатурн, Сатурн се заглежда по един Марс, м?
| |
|
Е, че ти, ако не знаеш - та ние ли! Разни психо-хватки и анкети не можеш ли да му приложиш? А "на терен" не го ли пробваш?
Пусни картата му, че да му мислим. Аз и от хорари не разбирам.
No esperes que te olvide, ni olvides que te espero.Редактирано от won на 10.09.14 14:47.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|