Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:34 13.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Весела Коледа!нови  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано25.12.13 10:48

Весела Коледа!

Желая на всички овни много завоевания, на всички телци много удоволствия, на всички близнаци много приятни контакти и полезно инфо, на всички раци - щастливо семейство, на всички лъвове - много слава, на всички деви да имат много удовлетворение в работата, на всички везни много душевно равновесие, на всички скорпиони много секс и приятни изненади, на всички стрелци много приятни пътувания, на всички козирози добро обществено положение, на всички водолеи много приятелства, на всички риби много приятни емоции

и като цяло за всички желая много здраве, любов и благоденствие!

На Роузи желая да намери истинската любов и добра работа! Сигурно се е сдобрила с гаджето, щом я няма.

Редактирано от Lucky Eva на 25.12.13 11:18.

Тема Re: Весела Коледа!нови [re: Lucky Eva]  
Автор 3aek (happy)
Публикувано25.12.13 12:52

Честито Рождество и чисто начало на всички!

Присъединявам се към пожеланията на Ева, идеални са

Нека мислите и мечтите от положителния полюс на въображението ви се материализират дори по-красиво, отколкото сте си ги представяли!

Тема хахаха, тази Евка, миланови [re: Lucky Eva]  
Автор RoseNova ()
Публикувано25.12.13 16:33

Позна, Евка, сдобрихме се, да видим до кога и ще се окаже ли това любовта или е една генерална репетиция

Много любов за всички ни, истински приятели, сбъднати подаръци от Съдбата и Господ да ни наглежда и удря по едно рамо

Голям гуш за всички от мен, благодаря ви за всичко през годините и доброто да ви се върне !

Не вярвам някой в клуба да не е чел това, но ви го припомням като коледен подарък за всички тук

Let go and let God.

Тема Re: хахаха, тази Евка, миланови [re: RoseNova]  
Публикувано25.12.13 18:07

Роузи, прочетох разказа, не го бях чела преди и въпреки, че малко преди да го дочета се досетих какво е станало, успя да ме разплачеш, с тази моя сълзлива луна в риби и всички на масата да ме питат защо плача и се наложи да ми го прочета. Имаше различни коментари, най-вече че въпреки любовта между двамата, им липсвала комуникация и т.н.

Сега щастлива ли си, след сдобряването?

Тема Re: Весела Коледа!нови [re: 3aek]  
Публикувано25.12.13 18:09

Дано се материализират, макар, че често ние, хората, като се материализират, вече не ги ценим достатъчно и търсим следващите.

Тема Re: хахаха, тази Евка, миланови [re: Lucky Eva]  
Автор RoseNova ()
Публикувано25.12.13 18:18

ами страх ме е от избухливата му лъвска луна, много избухлив е на мъжка чест, трябва да си меря приказките

а аз с меркурий в овен / ми само острият ми език ми е оръжие

струва ми се, че той е доста нестабилен и ако му кажеш нещо на въпреки е готов да зареже всичко дори и да го боли

та ще видим- или ще се сработим, или просто няма да си струва да съжалявам, че не е проработило
уж си говорим само за позитивно мислене, че и двамата трябва да работим по връзката, че трябва да полагаме усилия, но да видим

освен това овенската ми венера казват, че обичала чрез скандалите, а той май не ги обича много ако не ги създава той

та си опичаме акълите, както казваше баба ми Бог да я прости, та не знам

или ще проработи, или не

поне разказът е много хубав и от малка си го спомням
гуш голям въпреки всичко

Let go and let God.

Публикувано25.12.13 18:43

Явно имате да си изживеете някакви уроци заедно, да си извадите изводите. Ако не се бяхте сдобрили, щеше да изпитваш усещане за вина, че ти си прецакала нещата. Сега, с времето, всичко ще се избистри.
Ето ти малко размисли за любовта:

Тема Re: хахаха, тази Евка, миланови [re: Lucky Eva]  
Автор RoseNova ()
Публикувано25.12.13 19:30

да, да видим дали ще излезе любов от това или просто се заблуждаваме много дълбоко и двамата

ето, вчера Бъдни вечер / той със семейството - майка, баща...деца, днес пък на гости на сестра му в едно градче наблизо, още не съм го виждала

верно, че ми пише и праща снимки, ама ако не бях с нашите щях сигурно да съм си самичка

такива Коледи ли искам –
верно е, че ми казва, че съм първа в листата му, но на практика...
а лудото Ленче е изморено само от приказки, дела искам ...

Let go and let God.

Публикувано25.12.13 21:28

Не се ядосвай, днес е Коледа, опитай се да мислиш за това, че е свят празник, че си здрава и че най-важното е че си част от Вселената и че животът продължава независимо къде е гаджето ти и какво прави, опитай се да обичаш себе си и хората, които са до тебе.

Тема Re: Весела Коледа!нови [re: Lucky Eva]  
Автор lali.1-110178Модератор (Усмивка)
Публикувано25.12.13 21:41

Вълшебна Коледа! Много усмивки и късмет!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.