|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Весела Коледа!
|
|
Автор |
Lucky Eva (независима) |
Публикувано | 25.12.13 10:48 |
|
Весела Коледа!
Желая на всички овни много завоевания, на всички телци много удоволствия, на всички близнаци много приятни контакти и полезно инфо, на всички раци - щастливо семейство, на всички лъвове - много слава, на всички деви да имат много удовлетворение в работата, на всички везни много душевно равновесие, на всички скорпиони много секс и приятни изненади, на всички стрелци много приятни пътувания, на всички козирози добро обществено положение, на всички водолеи много приятелства, на всички риби много приятни емоции
и като цяло за всички желая много здраве, любов и благоденствие!
На Роузи желая да намери истинската любов и добра работа! Сигурно се е сдобрила с гаджето, щом я няма.
Редактирано от Lucky Eva на 25.12.13 11:18.
| |
|
Честито Рождество и чисто начало на всички!
Присъединявам се към пожеланията на Ева, идеални са
Нека мислите и мечтите от положителния полюс на въображението ви се материализират дори по-красиво, отколкото сте си ги представяли!
| |
|
Позна, Евка, сдобрихме се, да видим до кога и ще се окаже ли това любовта или е една генерална репетиция
Много любов за всички ни, истински приятели, сбъднати подаръци от Съдбата и Господ да ни наглежда и удря по едно рамо
Голям гуш за всички от мен, благодаря ви за всичко през годините и доброто да ви се върне !
Не вярвам някой в клуба да не е чел това, но ви го припомням като коледен подарък за всички тук
Let go and let God.
| |
|
Роузи, прочетох разказа, не го бях чела преди и въпреки, че малко преди да го дочета се досетих какво е станало, успя да ме разплачеш, с тази моя сълзлива луна в риби и всички на масата да ме питат защо плача и се наложи да ми го прочета. Имаше различни коментари, най-вече че въпреки любовта между двамата, им липсвала комуникация и т.н.
Сега щастлива ли си, след сдобряването?
| |
Тема
|
Re: Весела Коледа!
[re: 3aek]
|
|
Автор |
Lucky Eva (независима) |
Публикувано | 25.12.13 18:09 |
|
Дано се материализират, макар, че често ние, хората, като се материализират, вече не ги ценим достатъчно и търсим следващите.
| |
|
ами страх ме е от избухливата му лъвска луна, много избухлив е на мъжка чест, трябва да си меря приказките
а аз с меркурий в овен / ми само острият ми език ми е оръжие
струва ми се, че той е доста нестабилен и ако му кажеш нещо на въпреки е готов да зареже всичко дори и да го боли
та ще видим- или ще се сработим, или просто няма да си струва да съжалявам, че не е проработило
уж си говорим само за позитивно мислене, че и двамата трябва да работим по връзката, че трябва да полагаме усилия, но да видим
освен това овенската ми венера казват, че обичала чрез скандалите, а той май не ги обича много ако не ги създава той
та си опичаме акълите, както казваше баба ми Бог да я прости, та не знам
или ще проработи, или не
поне разказът е много хубав и от малка си го спомням
гуш голям въпреки всичко
Let go and let God.
| |
|
Явно имате да си изживеете някакви уроци заедно, да си извадите изводите. Ако не се бяхте сдобрили, щеше да изпитваш усещане за вина, че ти си прецакала нещата. Сега, с времето, всичко ще се избистри.
Ето ти малко размисли за любовта:
| |
|
да, да видим дали ще излезе любов от това или просто се заблуждаваме много дълбоко и двамата
ето, вчера Бъдни вечер / той със семейството - майка, баща...деца, днес пък на гости на сестра му в едно градче наблизо, още не съм го виждала
верно, че ми пише и праща снимки, ама ако не бях с нашите щях сигурно да съм си самичка
такива Коледи ли искам –
верно е, че ми казва, че съм първа в листата му, но на практика...
а лудото Ленче е изморено само от приказки, дела искам ...
Let go and let God.
| |
|
Не се ядосвай, днес е Коледа, опитай се да мислиш за това, че е свят празник, че си здрава и че най-важното е че си част от Вселената и че животът продължава независимо къде е гаджето ти и какво прави, опитай се да обичаш себе си и хората, които са до тебе.
| |
|
Вълшебна Коледа! Много усмивки и късмет!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|