Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:49 12.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вашата прогнозанови  
Автор Baldrian ()
Публикувано21.02.13 21:29

за близките години на България...
Копирам една от популярните карти, но ако някой има друга предвид, ще е интересно...
Какво бихте казали за бъдещето на народа ни в близките 10 години или период,... който вие прецените?

За съжаление аз никак не съм оптимист за близките няколко години.

Редактирано от Baldrian на 21.02.13 21:39.

Тема Re: Вашата прогноза [re: Baldrian]  
Автор Sapta Rishi Nadi (spaceman)
Публикувано22.02.13 11:29

Без да гледам картата не съм оптимист за България и ЕС-ът специално.Трябва вече да се откажат и да го разбият...Испания протестира, Гърция има големи заеми и продължават да й дават милиарди

Като ги гледам там Ангела Меркел и другите..."това ще се опитаме,онова ще се опитаме,ще СПАСИМ ЕС".. Големи дертове имат!Какво,ако не го спасят,ще дойде края на света ли? За какво ни е ЕС? Те винаги имат пари и говорят за криза

България е страната на неограничените невъзможности...показва ли нещо такова картата ни?

Всеки ден ще е така - до победата!

Редактирано от Sapta Rishi Nadi на 22.02.13 11:30.

Тема Re: Вашата прогнозанови [re: Baldrian]  
Автор rigel3 ()
Публикувано22.02.13 15:13

Ти пък, 10 години напред. То въобще ще има ли България след толкова много време?

Или поне българи в България? Та те сега са под 50%?

Тема Спореднови [re: rigel3]  
Автор caryb (предубедена)
Публикувано22.02.13 15:41

Учителя Петър Дънов България ще се "оправи"през 22 век.До тогава търпение

Автор won (cool)
Публикувано22.02.13 20:33

На мен ми е интересно какво ще се случи другата седмица

Ето транзитите за 4 март 2013г. към картата на София, която аз си ползвам за мунданни упражнения по астрология (ето малко помощни материали )

Сега ще ме изтърпите, като питатате
На "първо четене" транзитен Уран (бунтове, стачки, промяна на нещо, напрежение (вкл. и електрическо) се е наместил върху наталният Сатурн. А Сатурн е точно структурата, гръбнакът, управлението на държавата, ред и дисциплина, правила, процедури. Това се случва в 9 дом - абе се криви закони се правят, че да не може да работи нищо, както е в другите европейски страни. Включително и съдебната система (9 дом) ни е калпава.
Сатурн също означва и стари структури и ред.

Транзитен Сатурн (ретрограден от 19 февруари) пък се опозиционирал срещу Венерката ни - благоденствие, национални ценности, материални ценности, финанси, земя, фермерство, взаимоотношения "взимане-даване", дипломация, толерантност, хармония, изкуства (включително театър); тя е в 10 дом - национални цели, интереси, просперитет, и властта -президент и т.н. Направо Сатурн на изпит я е изправил Венерката ни.

Гледайте и вие, че да му мислим заедно.

No esperes que te olvide, ni olvides que te espero.

Редактирано от won на 22.02.13 21:15.

Тема Re: Спореднови [re: caryb]  
Автор lvony333 (....)
Публикувано22.02.13 21:15

Ако е вярно и познае ставам Дъновист, кълна се!

Тема Re: Вашата прогнозанови [re: won]  
Автор won (cool)
Публикувано22.02.13 21:34

Сега, като съм почнала, всичко ще си кажа дето ме притеснява по тая карта.
Може много да не ги разбирам тия работи, ама мнение винаги имам ( да кажа, че си имам и астрологично обяснение и оправдание в натала

).

Не ми харесва тая транзитна Седна дето е върху Плутона ни. Сега ше кажете: "Коя е пък тая ... Седна?!". Ами ей тая
И на мен не ми е много ясна, ама е нещо грозно, потайно и отмъстително, а не е като да си нямаме такива структури из страната (плутонови), които да могат да се задействат.
Ей, от това ме е страх - не от избори!

П.П. Сега ще взема да надникна (астрологично), га ще стигнем и до там.

Редактирано от won на 22.02.13 21:36.

Тема Re: Вашата прогнозанови [re: won]  
Автор won (cool)
Публикувано22.02.13 22:12

На мен ми изглежда идеално за избори на 20 април - ето предишната карта с транзитите за тази дата. (при всички положения не трябва да са около 1-ви май и Великден, че да се избегне "изборният туризъм" или поне да се минимизира)

Транзитен Меркурий и Уран заедно са застанали между наталните (националните) ни Слънце и Сатурн (може пък да му мислим по новому), транзитен Юпитер скстил с МЦ, Слънцето и Марс са върху Меркурийчето ни (желание за нов поглед върху проблемите и решенията, повече комуникация), транзитна Венера върху Хирон и Нептун (болежките на народа) , Палас (мъдрост, справедливост) върху Венерата.
И Юнона върху Марс - "да закичим пушките с рози".

Редактирано от won на 22.02.13 22:53.

Тема Re: Според дядо минови [re: lvony333]  
Автор caryb (предубедена)
Публикувано23.02.13 14:28

знаеш ли кои са "Дъновисти"-тези,които пият до дъно

Автор Baldrian ()
Публикувано25.02.13 20:50

Мерси на всички включили се...
По тази карта, нещата никак не са розови...Опозицията на Сатурн към телеца определено си говори за продължаване на недоимъка...Плутон на асцендента би подсилил всякакви тъмни дела, а квадрата му с Уран може да доведе до екстремистки настроения, атентати, насилствени сблъсъци на старо с ново...

Ето и някои финансови прогнози през призмата на астролога...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.