|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Тема номер 7777
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 16.09.12 16:22 |
|
Какво казва астрологията за нея?
| |
|
Западната астрология каза, че това е темата непосредствено следваща тема номер 7776. Също така предвижда, че след нея темата ще е с номер 7778.
Пък ведическата каза, че въобще не я интересува неква си номерация, защото номерацията била плод на асаните... (доколкото успях да схвана) - Тоест те са виновни за всичко!
| |
|
Асаните или номерацията е виновна за всичко?
| |
Тема
|
Re: Тема номер 7777
[re: Kaлoмaин]
|
|
Автор |
Lillie (nonexistent) |
Публикувано | 16.09.12 18:22 |
|
Прецесията - индийците ги бОли фара за вашата номерация, те си имат друга.
| |
|
Та това са само цифри...
А колко значат някакви си цифри можеш да разбереш само ако поискаш да им дадеш живот... Междудругото важи и за всичко останало.
| |
|
Асаните или номерацията ...
За Васаните това дето го казва Хуанджи е така /ако си запозната де/. С това съм съгласен с него.
Тоест имах предвид Васаните а не Асаните, ма нали си приличат като имена... -Да не ти пука,че бъркам понекога, ти се досещай... - Това е нищо, едно време 10 минути убеждавах един горски, че трябва да се елиминира. А той не ще и не ще значи ... и за малко да ме ядоса
После се оказа, че е трябвало да кажа да се легитимира, не да се елиминира.. А тогава си нямах напредстава, че са различни неща...
| |
|
Казва, че трябва да ми махнете бана от Клуб Йога, щото имаче закона за кармата ще се стовари на главата На вЪлка с пълна сила за тази черна несправедливост!!
А за да запазим добрия ведически тон, ще добавп, че се пада да се намеси планетата Кету (7), 4 пъти, т.е Раху и тогава Мула банда да ви е яка....
Редактирано от MarlenaSS на 19.09.12 17:19.
| |
|
Оаквах да говориш в цифри, градуси и поне малко да ме похвалиш, че съл следил зорко темите.
| |
|
Така е, те броят настрани...
| |
|
А не, стигат ми толкова деца...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|