Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:08 12.11.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема The Great Attractorнови  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано20.05.12 00:21

Що е то и какво му е влиянието? Намира се в 14-тия градус на Стрелец, което съвпада с лунното затъмнение през юни.
Намерих този кратък очерк, където се споменава този градус -

Намерих и това: From an astrological perspective, people with this point in their charts aspected can make a profound effect on others - attracting and pushing away at the same time - i.e. typically Sagittarian - they impress you and attract you, yet you don't dare come too close in case you crowd them.

Имате ли планети или ъгли там? Забелязвате ли подобен ефект? Аз - да (и за двете).

Бриджит Бардо има асцендент, който е на 1 градус от тази точка, и тя е типичен пример за човек, който е и много обичан, и много мразен. И Елвис Пресли също.

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re: The Great Attractor [re: Bиливap]  
Автор lvony333 (....)
Публикувано20.05.12 21:47

Някой от нас сме слаби по астрономия за да коментираме информация като тази която се дава в статията. Предполатам, че е така. Но то отдавна се знае, че Галактиката Андромеда идва към нас и ще закуси с нашата, по точно ще се обедини с Млечния път, но няма да е скоро и няма да е бързо .....

Не познавам човек да мрази Елвис Пресли или Бриджиб Бардо, освен ромите дето им взеха мечките.

А щом става дума за космос, виж по накшатрите, защото те са спрямо космоса. Мисля, че там се пада накшатрата Jyeshtha /Джьештха (на руски ). Това което пише за нея има доста сходства с това което даваш от статията. Виж за Луна, Слънце, Асцендент в тази накшатра. Върху луната най-явно може би се отразява. Аз нямам планети там, но знам, че е така. Ти каква планета имаш там?

Тема Re: The Great Attractor [re: lvony333]  
Автор Kaлoмaин (гозгунджия)
Публикувано21.05.12 09:47

Не познавам човек да мрази Елвис Пресли или Бриджиб Бардо, освен ромите дето им взеха мечките.

Точно това си помислих и аз. Той е последният, за когото се сещам, когато стане дума за мразена звезда.

Тема Re: The Great Attractor [re: Bиливap]  
Автор Valery 72 ()
Публикувано21.05.12 10:44

В стрелец имам две планети, но на други градуси...На 14ия нямам нищо.
Принципно и на мен са ми интересни съвпадите в точен градус с определено значение. В повечето случаи са звезди...
Много интересна статия и нещо ново за мен

Иначе неастрологично съм забелязала, че по-ярките личности предизвикват крайни чувства в останалите- силна симпатия и антипатия....Предивид авантюристичния дух на стрелеца по принцип с подсилването от The Great Attractor, нещата си звучат съвсем достоверно.

Тема Re: [re: lvony333]  
Публикувано21.05.12 21:40

MC :)

Доколкото ми се простира общата култура, Бриджит Бардо имаше проблеми с някои свои директни изказвания против ислям, имигранти, поддръжник е на крайно-десните във Франция (Льо Пен). Бяха я взели на мушка разни правозащитни организации, може и да са я съдили. И дейността й като животнозащитник й е донасяла конфликти с различни хора и организации.

А Елвис Пресли е бил меко казано недолюбван от католическите и изобщо по-религиозните общности в САЩ заради разни скандални изпълнения. Чела съм статии за него с по-скоро негативен оттенък в този дух, но не помня сега подробности. Просто ми е останало такъв спомен и като видях, че и двамата имат Асц на около градус от тази точка ... нещо ми просветна.

Да кажем, че хем лесно привличат хора, които ги обожават, хем лесно създават врагове заради крайни изказвания или действия.

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re: [re: Valery 72]  
Публикувано21.05.12 21:43

Да, поляризиране на чувствата - или силно ги обичат, или ги мразят.

Феновете са ги обичали и двамата, ама се оказва, че не всички са им фенове, дори напротив.

Тема Re: [re: Bиливap]  
Автор Valery 72 ()
Публикувано22.05.12 11:31

Да, поляризиране на чувствата - или силно ги обичат, или ги мразят

Да-нещо такова се получава...

При теб как се отразява този аспект?

Тема Re: [re: Bиливap]  
Автор lvony333 (....)
Публикувано22.05.12 18:40

Точно Елвис и Бардо не са подходящ пример.
Мадона и Лейди Гага как са с въпросният аспект, щото и тях църквата хич не ги долюбва?
Бе имам чувството, че Папата слуша диско или пък е Метъл?

Тема Re: [re: Valery 72]  
Публикувано22.05.12 19:10

Ами и при мен е така.

Но тези, които ме мразят, са изцяло виртуални личности - разни непознати в разни форуми, с които не сме се виждали, за да имат директна роля в моя живот, но които таят дългогодишна омраза към мен, защото казвам "не".
Иначе съм заобиколена с хора, които много ме обичат, ценят и уважават - семейство, приятели, в работата. Миналата седмица съобщих, че обмислям да напусна тази работа след лятната ваканция, защото не се връзва с плановете ми занапред, и реакцията беше искрена и еднозначна - не ме пускат да си ходя, но нещата вървят към промяна.
И това не е странно с Лунното затъмнение в точен съвпад с МС в началото на другия месец.

Тема Re: [re: lvony333]  
Публикувано22.05.12 19:12

Нямам идея как са. Нямам им точните данни, но ще е интересно да се провери.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.