Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:12 09.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Нептун  
Автор Valery 72 ()
Публикувано02.02.12 11:21

и транзитите му?
Бих се радвала ако някой сподели личен опит от транзит на Нептун-независимо какъв...

Много противоречива планета....

Тема Re: Нептун [re: Valery 72]  
Автор lvony333 (....)
Публикувано03.02.12 00:31

Тези дни не ми е до астрология, че нямам време, но.... транзити та транзити

... по полека с транзитите. Първо натала, домове, аспекти ... нали от това зависи в като какъв ще се прояви аспекта.
Според мен си е една от най-коварните планети, дори добрите му аспекти може да са коварни, зависи. А при транзит, понеже е от бавните планети според мен не е толкова важен самия той къде е, а аспектите му с останалите планети, домове и тнт...
Много противоречива планета.... - А то всички планети имат две страни, не само той.

Автор Doctor Who (позитрон)
Публикувано03.02.12 10:50

Мен в натала ми е в съвпад с Венера и в квадрат с Луна. Оттам си живея в постоянна илюзия и дори ми е приятно в повечето случаи така. Сънувам интересни сънища, помня ги, почти никога не съм имала кошмари.
Има една песен на Тоше Проески, в която се пее "Лъжа всеки нов рефрен, че ще си моя някой ден" и аз колкото и да е труден моментът, много лесно се лъжа себе си така, какво ще е един ден и с тази илюзия си продължавам напред уверено и си знам, че най-вероятно страхотно безочливо се лъжа, и пак продължавам....

Сега съм в период, в който ми се рушат илюзии, но аз продължавам да се държа за тях и ще стане ясно близките 2 години - реалността или желанието ще надделее. В момента тран. Плутон ми прави точен съвпад с нат. Нептун, а тран. Нептун ми е в 6ти дом с тран. Хирон. Чувствам силна потребност да си наложа структуриран режим на живот, да правя много неща, изобщо откакто Нептун ми е в 6-ти дом, се справям доста по-добре по този дом, си мисля. Но пък имам може би твърде големи мечти и това ми пречи да съм доволна хубавото, което се случва, защото ще съм наистина доволна само при най-мечтания развой. Иначе, запътил се е към северния ми възел в 7-ми в Риби.

Какво да се прави, явно и това в живота ми ще мине под илюзиите на Нептун То в крайна сметка като си изключа силните рационални части, другото май си е винаги било под негова власт - красиво, но илюзорно.

..rude & not ginger...

Редактирано от Doctor Who на 03.02.12 10:52.

Автор Vito Corleone (Vito Corleone)
Публикувано03.02.12 13:44

при мене от година и нещо ми е в опозиция с меркурий... в натала са в тригон, а меркурият ми е доста сисле шеф на слънцето, асцендента, на северния възел и MC...
по същество: много трудно успявам да се фокусирам върху някое четиво.. мислите ми често са хаотични и достя по-често от преди се отнасям и забравям...
интересното е че и при мене се рушат разни илюзии и стереотипи, които съм имал за всяка една сфера от живота...
а мислех, че ще е обратното - да се забудя още повече..

Тема Re: Нептун [re: lvony333]  
Автор Valery 72 ()
Публикувано03.02.12 15:03

А то всички планети имат две страни, не само той.

Сякаш другите са по-чисти-Плутон напр. при тразит обикновено е раждане, смърт, голяма трандформация....в опр. област.
Предвид, че Нептун би трябвало да е висша октава на Венера може би трябва да е малко по-благ, но може съвсем да те ошашави...факт

Тема Re: Нептун [re: Doctor Who]  
Автор Valery 72 ()
Публикувано03.02.12 15:05

Какво да се прави, явно и това в живота ми ще мине под илюзиите на Нептун
Там илюзията може и да е добра, тъй като ако човек в тази област погледне нещата без розови очила, става страшно

Тк. за личното инфо.

Тема Re: Нептун [re: Vito Corleone]  
Автор Valery 72 ()
Публикувано03.02.12 15:06

а мислех, че ще е обратното - да се забудя още повече..

Звучи успокояващо

Мерси!

Автор won (cool)
Публикувано03.02.12 16:28

Нептун може и да е много коварна планета в натал или транзити. Все едно е машина за мъгла - така се деформира или изчезва реалитито.
Ако е в първи натален дом и то близо до асцедента, показва склонност към депресии - така е в натала на Мерлин Монро, Къртни Лав, Бьорк, Анди Уорхол, Виктор Юго и т.н.

Ако не се изрази този Нептун в някакъв талант и Меркурия не е силен - тия хора май просто си изтрещяват в един момент. (Къртни Лав има неаспектиран Меркурий в Лъв на МЦ.)( Може и да не съм права, щото нямам много опит с натални карти, ама смятам, че си е опасен. )
Транзити на Марс, Юпитер, Плутон, Уран, Лунните възли предполагам, че го активират. Не знам как му действа Сатурн.
В транзити също не е за пренебрегване, макар че трябва много точно да аспектира лична планета, че да подейства -ако не е самота,тъга или депресия, то ще да са розови очила, слободия, екстремни изживявания.

Growing old is mandatory; growing up is optional.

Редактирано от won на 03.02.12 17:03.

Тема Re: Нептун [re: won]  
Автор Valery 72 ()
Публикувано03.02.12 17:48

Чудно

- на мен ми е директно на асцендента, но Меркурий ми е силен.
Ще наблягам на талантите.....
Между другото Нептун застава в интересна позиция за всички май скоро....

Автор Doctor Who (позитрон)
Публикувано03.02.12 19:21

..rude & not ginger...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.