Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:43 03.11.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема близнацинови  
Автор ToЧиЦa_ (минаващ)
Публикувано02.08.11 09:28

Здравейте!
На мои близки тези дни им се родиха близначета момче и момиче...раждането е с цезарово сечение и изваждането на бебетата е едно след друго с разлика от една минута..
та както се подразбира наталните им карти са напълно еднакви..
въпроса ми е кой от показателите в една карта би могъл да ги различава? гелдах гледах и не видях разлика никаква в двете карти...

Тема Re: близнацинови [re: ToЧиЦa_]  
Автор rigel3 ()
Публикувано03.08.11 11:33

Ми пак гледай и ще видиш най-важната разлика. Ето за жокер цитат от теб: "родиха близначета момче и момиче".

Тия доктори въобще не мислят за астрологията. Как може толкова бързо да ги вадят. Лично мен малко ме съмнява толкова бързо да са успели с второто, освен ако не си им "светила" с часовник в ръка. Иначе статуси и домове би трябвало да се различават. Ако искаш прати ми данните.

Тема Re: близнацинови [re: rigel3]  
Автор ToЧиЦa_ (минаващ)
Публикувано04.08.11 08:50

:))
да..това,че са различни половете е много съществена разлика, но западната астрология това не го отчита май ;)
а часа ми го даде бащата..
момиченцето е 01.08.11 в 9.02 часа а момченцето е в 9.03
по принцип бързо ги вадят когато е с операция..дори и да сложим още една две минути промеждутък едва ли ще отчете някви разлики...
но нека наистина някой комптетентен да се произнесе ;)
благодаря :)

Автор rigel3 ()
Публикувано04.08.11 10:46

"да..това,че са различни половете е много съществена разлика, но западната астрология това не го отчита май ;)"

Напротив, западната астрология го отчита и е много важно! Естествено, който не знае астрологията няма как да го знае.

Важно е да се отчита кога е станало срязването на пъпната връв, издаването на първия звук от новороденото. Тук също може да има разлика в часовете.
Други разлики:
Хороскопът на момчето е малко по-силен от този на момичето
Най-силната им планета Марс е по-силна при момчето, което е по-добре за него.
Векторът на съдбата сочи към различни звезди: при момичето е Андромеда, при момчето Мирач. Съответно и разлика в хороскопите им.

Редактирано от rigel3 на 04.08.11 10:53.

Автор Doctor Who (позитрон)
Публикувано04.08.11 10:54

Векторът на съдбата сочи към различни звезди: при момичето е Андромеда, при момчето Алсафи. Съответно и разлика в хороскопите им.

Е това пък я ми го обясни с тия звезди? Те съществен елемент от хороскопа ли са, какъв е тоя вектор на съдбата и спрямо домове, планети, аспекти, възли и всичко друго, какъв процент на влияние има?
А и как се определя, де, хахахах, ако пусна нова тема за вектор на съдбата, сочещ към звезди, ще отговориш ли по-подробно?

И все пак, колкото и да е различно, ясно е, че най-главните неща спрямо западната астрология са си баш еднакви. Трябва с микроскоп да се гледат тия хороскопи, за да се открият разликите.

..rude & not ginger...

Тема Re: близнацинови [re: Doctor Who]  
Автор rigel3 ()
Публикувано04.08.11 11:06

А ти като работиш с индийската дай разликите между хороскопите де. Да видим какво ще излезе.

За останалото си има литература, курсове и т.н. Този вектор определя съдбата на човека, следователно дори и при толкова близък час и почти еднакви външни неща е видно, че двамата имат малко по-различни съдби. Само посочих кои са разликите, които се отчитат в западната астрология, за разлика от другите. И че хороскопите на близнаци, дори и извадени с цезарово сечение, пак не са съвсем еднакви, дори и да са от един и същи пол. А в този случай и пола е различен, което е съществено! А когато е нормално раждане, което е доказано от лекарите, че е много по-добре за децата, разликата в часа става още по-голяма и се сменя и градусът на Асц и МС.
По-интересно е какъв е процентът на близнаците с един и същи пол спрямо тези с различен!

Редактирано от rigel3 на 04.08.11 11:12.

Автор Doctor Who (позитрон)
Публикувано04.08.11 11:23

Аз писах ли с каква работя?

Дай малко инфо за този вектор на съдбата. Ще ми повярваш ли, че за първи път го чувам? И за звездите? Има ли инфо в интернет? И ако няма, защо не понапишеш нещо да видим в случая как ще се отрази в живота на близнаците тази разлика?

..rude & not ginger...

Автор ToЧиЦa_ (минаващ)
Публикувано04.08.11 14:22

е да..то е ясно,че тук вече става въпрос за виш пилотаж в астрологията...

ако ти се обяснява малко повече за вектора на съдбата ще бъде много полезно
но дори и да не го направиш..благодаря все пак научих нещо ново и полезно което да ме насочи ...

Автор Lillie (nonexistent)
Публикувано04.08.11 16:51

Минавах случайно и видях, че обсъждате интересна тема, иначе нямаше да си влизам в профила.
Картите на близнаци, родени с много малка разлика, са наистина голямо предизвикателство както за астрологията, така и за астролозите, когато трябва да се дефинират разликите в характерите, съдбите и в реализацията на потенциала.
Родените със секцио близнаци често имат съвсем незначителна разлика в часа на раждане, което бърка в сметките на астролозите.

В случая повечето варги (хармоници) ще съвпадат, единствено тези от по-висш порядък ще дадат някаква разлика. Четох някъде, че при такива фини разлики се гледа Д60, тя реагира на броени секунди отклонение. С нейното тълкуване още не съм се занимавала обаче.

Иначе може да се окаже, че близначетата не са родени с разлика точно една минута, може да има разминаване в секунди, което също е от значение.
В индийската астрология се използва стъпка, наречена "гхати" - тя се променя на всеки 24 секунди. Именно тя дефинира разликата и се използва за ректификация на рожденото време.

И в случая, за да бъде второто дете от мъжки пол, раждането трябва да е станало не точно в 9.03, а след 9 ч 03 мин. 19 сек.
Предполагам, че секундите никой не ги е засичал, когато са ги вадили от утробата на майката по време на планово секцио.

Момчето по-тъмно ли е от момичето, а момичето какво е - бледо или с леко розов или жълтеникав тен?

Редактирано от Lillie на 04.08.11 16:52.

Автор rigel3 ()
Публикувано05.08.11 10:50

Забравих да питам в кой град са родени? Сложих София, ама все пак.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.