Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:14 11.10.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За браковете, за липсата им при звездитенови  
Автор evrika ()
Публикувано19.09.10 21:44

Здравейте,

Тези дни намерих малко време за почивка и за астрология

, та въпроса, който започнах да ровя е какво в хороскопите на мои любими актьори е показател за липсата на легално сключен брак, въпреки връзките, които имат и дали така ще останат нещата през целия им живот /както е например при Ал Пачино/. Давам данните само на тези, на които намерих и часовете на раждане в интернет.
Ще съм доволна за всяко мнение и идея, с които се включите, макар някои общи неща да забелязах и сама, но не сигурна дали са достатъчни за глобални изводи

George Clooney – 6 May 1961, Lexington, Kentucky, USA, 2:58 AM

Brad Pitt - 18 December 1963; Shawnee, Oklahoma, USA, 6:31 AM

Johnny Deep - 9 June 1963, Owensboro, Kentucky, USA; 8:44 AM

Редактирано от evrika на 19.09.10 22:15.

Тема Re: За браковете, за липсата им при звездитенови [re: evrika]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано19.09.10 23:12

Не знам какви са показателите за брак точно. Чела съм огромни статии на тази тема, но не съм съгласна с тях. Бракът по-скоро трябва да се разглежда като подписване на някакъв вид договор. Любовта е важна и в живота и в астрологията.

Тема Re: За браковете, за липсата им при звездитенови [re: *Eвa*]  
Автор evrika ()
Публикувано20.09.10 10:20

Бракът по-скоро трябва да се разглежда като подписване на някакъв вид договор. Любовта е важна и в живота и в астрологията.

Съгласна съм, Еве, че е вид договор, но явно супер-важен договор след като и хората, и църквата, и обществото държат на него, така че въпроса си остава отворен за мен

Автор Porto* ()
Публикувано20.09.10 11:13

Може да се каже, че в хороскопа се открива партньорството и любовта, както е споменала Ева. Подписът не е от съществено значение за това една връзка да бъде удовлетворяваща и пълноценна. В астрологията съвместното съжителство /при тези звезди, които си споменала го има/ се разглежда със същите показатели, каквито и брака.

Автор Porto* ()
Публикувано20.09.10 12:03

Между другото Клуни и Брад Пит имат зад гърба си по един брак.

Тема Re: За браковете, за липсата им при звездитенови [re: Porto*]  
Автор evrika ()
Публикувано20.09.10 12:17

Моят въпрос е принципен, слагането на подпис си е важен акт, заради който хората дори изчисляват благоприятни ли са позициите на звездите за сватбения им ден. Ако пък се стигне до развод, то си травма, има си и конкретна дата на прекратяването му, на законния край на един съюз т.е. би трябвало в един хороскоп тези неща да могат да се разкриват.
По-лесно ми е да дам пример с известните, принц Чарлс си е имал пълноценна връзка с Камила с години, ама шанс за слагане на подпис за брак с нея дали е бил възможен да се предскаже според хороскопа му, пък и нейния, защото това променя нещата т.е. опитвам се да не разглеждам само любовта и съвместното съжителство в един хороскоп, но и акта на самото узаконяване на връзката, но понеже сега се уча и се упражнявам в тези неща, не се чувствам много сигурна и съм благодарна за всяка идея с какво най-много да се съобразя

Автор lvony33 (....)
Публикувано20.09.10 12:26

Бракът по-скоро трябва да се разглежда като подписване на някакъв вид договор. - Институционализиране на връзка (любов). Друг ентусиаст освен Сатурн, от всичко да прави институции има ли?

Автор Lillie ()
Публикувано20.09.10 12:42

Ведите са казали друго: види ли мъжът жената гола, счита се, че е сключил с нея брак.

Разбира се, това е напълно неприложимо в съвременното западно общество.

Тема Re: За браковете, за липсата им при звездите [re: evrika]  
Автор kotence777 ()
Публикувано20.09.10 14:52

За брак според мен трябва по няколко техники да се засече, ако го има заложено в натала разбира се. Сатурновото завръщане също особено ако сатурн управлява ъгъл, 7ми дом или се намира в 7ми дом

ако човека е небракуван още. Транзити на тежки планети към ъглите. По дирекции също аспекти към ъглите. Иначе си спомням преди бяхме дискутирали темата за липсата на брак. Няма да се повтарям, още съм си на същото мнение. А горното ще го проверя скоро Ако уран не ме изненада,че ми се мъти квадратура към асцендента и десцендента следващата година.

Тема Re: За браковете, за липсата им при звездите [re: kotence777]  
Автор kotence777 ()
Публикувано20.09.10 15:11

Сега като се размислих ми хрумна друг въпрос. Възможно ли е брак без да е активен сатурн в този момент и би ли бил траен ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.