Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:34 20.10.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Търся...нови  
Автор Porto* ()
Публикувано17.09.10 10:52

Търся да намеря някъде из нета книга или пример с разглеждане на хороскоп, установяващ събития от минало прераждане.
Та някой случайно да е попадал на нещо подобно?

Тема Re: Търся...нови [re: Porto*]  
Автор Taдж-aлл ()
Публикувано18.09.10 21:13

Извини ме, ама как ще имаш обратна връзка на такова събитие, че да го провериш, дали е вярно?

----------------------------------
Далечен в близостта си,
близък дори в далечината!

Тема Re: Търся...нови [re: Taдж-aлл]  
Автор Porto* ()
Публикувано18.09.10 22:44

Напоследък четох разни неща за регресивната хипноза и по точно за това което споделят за миналите си животи хората, които са се подложили на нея.
Та се питах дали истинността на това може да се провери и чрез астрологията?
Индийците имат система за това. Използват производна карта D-60 Shastyamsa. И затова търся някъде в нета да е разглеждана тази карта (или пък нещо друго, което да тълкува този въпрос).

Автор *Eвa* (независима)
Публикувано18.09.10 22:46

И на мене ще ми бъде много интересно.

Автор van_helsing_trepacha (heavenly)
Публикувано18.09.10 22:47

То стига да има човек желание, винаги може да намери мотив за неква обратна връзка ...

Автор Taдж-aлл ()
Публикувано19.09.10 10:16

В отговор на:

Напоследък четох разни неща за регресивната хипноза и по точно за това което споделят за миналите си животи хората, които са се подложили на нея.
Та се питах дали истинността на това може да се провери и чрез астрологията?
Индийците имат система за това. Използват производна карта D-60 Shastyamsa. И затова търся някъде в нета да е разглеждана тази карта (или пък нещо друго, което да тълкува този въпрос).

Това, което съм срещал по въпроса е регреса - прогресивен, дирекционен, соларен, лунарен и т.н. Същото, каквото правим от рождението напред, те същото и от рождението назад.

И пак се използват същите правила - главните събития и случки стават при аспекти а Асц-МЦ и възлите.
Предполагам обаче, че не е толкова просто...
Как, обаче става и как се прави - не знам. Не е и предмет от който си мисля, че някога ще се интересувам.

----------------------------------
Далечен в близостта си,
близък дори в далечината!

Автор Porto* ()
Публикувано19.09.10 11:04

Вече има много изследвания, които сочат, че така необяснимите фобии и неврози са породени от преживявания в минал живот, обикновено травма свързана със смъртта. Може би не всеки има смелостта да се подложи на регресивна хипноза, но вероятно са направени астрологични изследвания потвърждаващи или отричащи резултатите от нея.
Това, което срещнах относно използването на Д-60 е, че чрез нея може да се определи начина на смърт /3-ти дом от Арудха лагна/ и търся някакъв конкретен пример с по-задълбоченото й разглеждане.

Мисля си дали, ако знаеш защо точно имаш някаква фобия, би било по-лесно да я преодолееш? Примерно страх от високо, от вода, хранителните разстройства също и т.н.

Автор *Eвa* (независима)
Публикувано19.09.10 11:39

И аз съм чела доста книги на тази тема, но никога с астрологични тълкувания.
Освен фобии и депресии, свързани със смърт от минало прераждане, понякога се появяват и физически белези, там, където човекът е бил наранен или убит.
Един вид, тази част от тялото, където е бил наранен е слабо място в този живот или е белязана. Обяснявала съм си го с това, че душата не е преодоляла психически стреса и затова се появява и в настоящето, за да бъде осмислено или преодоляно по някакъв начин.

Тема Re: Търся...нови [re: *Eвa*]  
Автор Porto* ()
Публикувано19.09.10 16:02

Сигурно имаш предвид родилните петна, които все още не се знае защо се появяват при новородените. Но наистина се оказва, че хора, които са имали някаква травма в минал живот, се раждат с такова петно на същото място в настоящия.
Вероятно това е обяснението, да.

Автор *Eвa* (независима)
Публикувано19.09.10 16:54

Да, предимно родилни петна. Но, замисляла ли си се, защо някои хора се раждат с определен увреден орган или увреждания в определени части на тялото. Също така, наглед живеещи здравословно хора, непущещи, непиещи, с култура на хранене, в добро финансово състояние и почиващи активно, на определена възраст се разболяват от нещо. Например, на 26 години получава удар или някаква друга част от тялото се поразява. Чела съм някъде, може би на Шърли Маклейн, а може да е било и на друг автор, отдавна, че това съвпада със смърт от минало прераждане, например, бил е посечен на 26-годишен в главата и в настоящето получава удар. Имало много подобни примери. Има хора, които с години са изследвали подобни процеси, хипнотизатори и лекари.
В България съм чувала за подобен хипнотизатор от Пловдив.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.