|
Тема
|
Моля за мнение по Натална карта :)
|
|
Автор |
anaximandra (Delicate Flower) |
Публикувано | 02.09.10 15:35 |
|
Здравейте,
Някой може ли нещо да ми сподели за тази Натална карта ...., отскоро се занимавам с астрология и много ми е мътно :) Информацията е за мен и бих искала да се разбера защо понякога съм такава странна и чудата ;)
Цветята нямат гръб...кебабчетата също...!!! Редактирано от anaximandra на 02.09.10 16:51.
| |
|
Линкът не показва това, което искаш да покаже
Do what works or do what's right?
| |
|
Ах, :( не знам как да качвам снимки във форума ... иначе бих го направила. :( Ако можеш да ме посъветваш как се прави ще пусна нова тема ;)
Много благодаря за предупреждението :)
Цветята нямат гръб...кебабчетата също...!!!
| |
|
Мнението е изтрито от anaximandra
| |
|
Ако е тя, вече се вижда от линка ти ...
Редактирано от van_helsing_trepacha на 02.09.10 16:46.
| |
|
МНого мило от твоя страна!!!!!! :) Благодаря от все сърце ;)
.... Та сега да видим какво ще се изкарам според "рисунката" на планетите
Цветята нямат гръб...кебабчетата също...!!!
| |
|
Когато едитваш повече от веднъж, трий тези излишъци ... :
"<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от anaximandra на 02.09.10 16:35.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от anaximandra на 02.09.10 16:36.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от anaximandra на 02.09.10 16:37.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от anaximandra на 02.09.10 16:38.</EM></FONT></P>"
.....................................................
За снимката, копираш и прекия път и поставяш ето така : [image]прекия път на изображението[/image ] Ако заема много място и за по голяма прилежност :[url=прекия път на изображението]а тука пишеш каквото ти пожелаеш[/url ] (реално крайните скоби трябва да са така:[/image] и [/url] , но нямаше да се виждат, мисля че ме разбра)
Редактирано от van_helsing_trepacha на 02.09.10 17:02.
| |
|
Сега вече си си поправила линка и се вижда добре
Do what works or do what's right?
| |
|
|
|
|