|
|
|
Тема
|
Солар и релокация
|
|
| Автор |
kotence777 () |
| Публикувано | 01.09.10 00:51 |
|
|
Здравейте Отдавна не съм писала,нямам много време,но ми хрумна нещо и реших да се допитам до по-опитните астролози. Някъде бях чела,че когато човек е на различно място от мястото на раждане се променя и домовата позиция в солара. Какво ще кажете за това? Има ли нещо вярно,как мислите?
| |
|
|
|
Еми естествено, че се променя. В соларната карта се въвеждат координатите на мястото, където си посрещнал рождения си ден, и така получената карта се разглежда заедно с наталната.
| |
|
|
|
Мда, променя се Че то и живота ти се променя на новото място - логично ще се отбележи и на картата
Do what works or do what's right?
| |
|
|
|
Че то и живота ти се променя на новото място - логично ще се отбележи и на картата
И на коя карта ще се отбележи, че има промяна? В тази с новите координати, или в тази с рождените?
Интересно ми е ако е посочено преместване в солар, изчислен с различни от рождените координати, то откъде точно ще е това преместване, след като човека вече се е преместил?
Някой правил ли си е труда да проследи как се развиват соларите един след друг и да забележи, че следват точно определена схема на база рождения хороскоп. Или мислите, че годишния асцендент си ходи напосоки насам-натам по знаците. И че лунната фаза в солара също е на принципа "както ми дойде".
Добре че туроператорите още не са набарали тази идея да предлагат соларни релокации с цел "оптимизация" на хороскопа Ако някой ми открадне идеята да му мисли
| |
|
|
|
И на коя карта ще се отбележи, че има промяна? В тази с новите координати, или в тази с рождените?
На тази с новите координати.
Някой правил ли си е труда да проследи как се развиват соларите един след друг и да забележи, че следват точно определена схема на база рождения хороскоп.
Така е, ако човек посреща РД на едно и също място. Ако е друго, отдалечено от рожденото, очевидно не е така.
Добре че туроператорите още не са набарали тази идея да предлагат соларни релокации с цел "оптимизация" на хороскопа Ако някой ми открадне идеята да му мисли
Всъщност идеята не е твоя. Във всички книги, разглеждащи сериозно солара, се засяга и този въпрос.
| |
|
|
|
Гали, да разбирам ли,че според теб едно преместване на друго място за РД не би оказало влияние на солара? И солара пак трябва да си се строи на база рожденните координати?
| |
|
Тема
|
Re:
[re: galy]
|
|
| Автор |
Rose* (доказан феникс) |
| Публикувано | 08.09.10 21:14 |
|